0
0 reviews

Rimski Dvor 4* – Rimske Terme

Rimske Toplice, Slovenija
od 75€ / Po noći

Hotel Rimski Dvor nalazi se u okviru spa i velnes kompleksa Rimske Terme Resort i okružen je bujnom šumom. Ovaj najnoviji hotel u okviru banje Rimske Terme nudi moderno opremljene sobe, restorane i barove, kao i bogatu ponudu zdravstvenih i kozmetičkih programa. Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama.

Sve klimatizovane sobe su dekorisane u opuštajućim tonovima, a obuhvataju prostor za sedenje opremljen flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima, sef i mini-bar. Sopstvena kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Ostale pogodnosti obuhvataju bademantile i papuče. Pojedine sobe uključuju sopstvenu hidromasažnu kadu.

Gosti koji borave u objektu Rimske Terme Resort mogu koristiti bazen u zatvorenom ili panoramski bazen na otvorenom, kao i 4 bazena za masažu u zatvorenom i 3 bazena za masažu na otvorenom sa podvodnim mestima za sedenje i ležajevima koji su besplatni. Svet sauna Varinia sa 4 različite saune, hidromasažnim bazenom i 3 hidromasažne kade na raspolaganju je uz doplatu. U velnes centru Amalia mogu se rezervisati raznovrsni kozmetički tretmani i masaže. Hotelski kompleks takođe obuhvata frizerski i kozmetički salon, kao i fitnes studio.

U restoranima hotela, uključujući à-la-carte restoran Sofija i restoran sa uslugom na bazi švedskog stola Emperor Ferdinand, služe se jela inspirisana mediteranskom i evropskom kuhinjom. U kafeu Princess Victoria služe se inovativni i raznovrsni lagani obroci, peciva i kolači, kao i izabrani topli i hladni napici. Gosti se mogu opustiti u hotelskom salonskom baru sa panoramskim pogledom na prirodu.

Okolina je pogodna za vožnju bicikla, pešačenje i šetnju po prirodi. Reka Savinja se nalazi na 900 metara, a grad Laško na 8 km od smeštajnog objekta. Ponuda objekta obuhvata uslugu iznajmljivanja bicikala. Celje je udaljeno 20 km, a Ljubljana 80 km od objekta. Do Zagreba ima 95 km.

Najbliži aerodrom je Aerodrom Ljubljana, udaljen 81 km od objekta Hotel Rimske Terme Resort. Aerodrom Zagreb je udaljen 110 km. Usluga organizovanog prevoza dostupna je na prethodni zahtev i uz doplatu, dok je privatni parking omogućen u hotelskoj garaži besplatno.

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj 01.01.-30.04.2023
ZDRAVILIŠKI DVOR **** 65
RIMSKI DVOR **** superior 75
SOFIJIN DVOR **** superior 85

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuje uslugu polupansiona.
* Minimum 2 noćenja


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrene usluge
• Neograničeno kupanje u bazenskom kompleksu s termalnom vodom
• Korištenje kupaćeg ogrtača i papuča za vrijeme boravka
• Pitka voda iz termalnog izvora Amalija
• Animacija
• troškovi organizacije putovanja.

• Parking u garaži

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• Boravišna taksa: 2,50 € po osobi/dan
• Kotizacija (od 14 godina): 3 € po osobi
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
• Doplata za Jednokrevetnu sobu 21 € noć
• Doplata za Dvokrevetna soba (single use) 28 € noć
• Doplata za pun pansion odrasli 16 € po osobi po danu
• Doplata za za pun pansion deca 13 € po osobi po danu

POPUSTI
• Dete do 6 godina, sa dve odrasle osobe u sobi, bez pomoćnog ležaja: BESPLATNO
• Dete do 10 godina, sa dve odrasle osobe u sobi, na pomoćnom ležaju: 24 €/dan
• Dete do 14 godina, sa dve odrasle osobe u sobi, na pomoćnom ležaju: 30 € /dan

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti