0
0 reviews

Salinera Hotel 4* – Salinera Resort

Strujan
od 44€ / Po noći

Hotel je okružen zelenilom i gustom mediteranskom vegetacijom. Hotel Salinera ima zatvoreni i otvoreni bazen sa morskom vodom i Vellness Sira, gde možete uživati u raznim kozmetičkim tretmanima i masažama. Iskoristite prednosti tradicionalnih metoda lečenja i opustite se u prirodnom okruženju okruženom prelepim bioenergetskim parkom. Salinera je takođe odlična polazna tačka za šetnje, izlete i istraživanje Strunjanske doline i rezervata prirode.

U hotelu Salinera je na raspolaganju 101 soba. Hotel se sastoji iz dva dela: starijeg i novijeg, koji je izgrađen 2006. godine. Sve sobe imaju kupatila opremljena tuš kabinama. Wi-Fi internet konekcija je moguća u svim sobama besplatno. Gosti mogu besplatno parkirati svoja vozila na parkingu hotela.

Plaža je namenjena gostima hotela, apartmana i Villa Maia, kao i spoljnim gostima. Ležaljke i suncobrani uz doplatu. Otvoreni bazen se sastoji od velikog bazena i manjeg bazena za decu. U hotelu Salinera nalazi se zatvoreni bazen sa dva manja bazena i dečijim bazenom. Sastavni deo kompleksa su i saune, bazen sa hladnom vodom i odmorište sa ležaljkama.

Bioenergetski kompleks Salinera zbog svoje lokacije nudi obilje mogućnosti za aktivan odmor. U cilju poboljšanja fizičke i mentalne aktivnosti, odmaralište je obezbedilo bogat sportsko-rekreativni program, plivanje i meditaciju. U našem dečijem kutku vaši mališani će se zabavljati pod budnim okom stručnog animacijskog osoblja Salinera resorta.

Bioenergetski resort Salinera je okružen zelenilom. Boja koja jača mentalnu dinamiku, jača emocionalnu inteligenciju i simbolizuje buđenje. U zagrljaju prirode, među borovima okruženim mediteranskim rastinjem i travom, nalazi se 12 energetskih tačaka.

Svrha uvođenja biciklističkih standarda je unapređenje spektra usluga za bicikliste, sticanje poverenja i veće prepoznatljivosti među rekreativcima i kao rezultat toga unapređenje tržišnog potencijala u ovom sportskom segmentu. Hotel Salinera je dobio znak hotelske specijalizacije za bicikliste u kategoriji dvotočkaša. Hotel ispunjava zahteve biciklista u pogledu kvaliteta i usluga koje nudi.

Cenovnik 2023.

Tip sobe Max osoba A: 02.01.-31.03. B: 31.03.-07.04. C: 07.04.-10.04. D: 23.06.-03.09. C: 03.09.-10.09. B: 10.09.-01.10.
01.10.-28.12. 10.04.-12.05. 12.05.-23.06. 28.12.23-02.01.24
Dvokrevetna superior soba Twin 2 52 57 62 77 62 57
Dvokrevetna superior soba pogled more Twin 2 57 62 67 82 67 62
Dvokrevetna superior soba Twin SU 1 84 94 104 134 104 94
Dvokrevetna superior soba pogled more Twin SU 1 94 104 114 144 114 104
Dvokrevetna superior soba sa dodatnim ležajem 2 odrasla + 1 dete do 15 godina 60 65 70 85 70 65
Dvokrevetna superior soba sa dodatnim ležajem pogled more 2 odrasla + 1 dete do 15 godina 65 70 75 90 75 70

*Cene su izražene u evrima po osobi/noći i uključuje noćenje sa doručkom.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi usluge polupansiona,
• korišćenje otvorenog i zatvorenog bazena
• parking
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa – 2,5€ po osobi dnevno (plaćanje na recepciji hotela),
• prijava – 1€ po osobi za ceo period boravka (plaćanje na racepciji hotela)
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


Minimum boravka po terminima:
U sezoni A i B – 2 noći, C – 3 noći, D – 4 noći.

Doplate
• Doplata za dečiji krevetac (za decu do 2 godine) – 7€ dnevno (plaćanje na recepciji hotela)
• Doplata za kućne ljubimce (samo manjeg rasta, na upit) – 20€ dnevno (nije dozvoljen ulaz u restoran i na plažu)
• Deca od 15 godina i vise, kao i odrasli u sobama sa pomoćnim ležajem plaćaju 40 eur dnevno

Popusti
• Dete do 2 godine u jednokrevetnoj sobi sa jednom punoplatežnom osobom -besplatno
• U dvokrevetnoj sobi sa jednom odraslom osobom dete od 2 do 14.9 godina ima popust 20%
• Jedno dete do 5.99 godina u zajedničkom ležaju sa roditeljima plaća 15 eur dnevno
• U sobama sa pomoćnim ležajem u pratnji 2 odrasle osobe prvo dete do 14.9 godina -besplatno

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi