0
0 reviews

Savica Garni Hotel 4*

Bled, Slovenija
od 49€ / Po noći

Hotel Savica Garni udaljen je samo 250 m od Bledskog jezera. Ovaj hotel na šest spratova ima 103 sobe i 14 apartmana sa kuhinjom. Sobe imaju kupatilo sa kadom ili tušem, kablovsku TV, kablovski internet, sef, mini bar i balkon. Oni su prilagođeni potrebama porodice. Povezane porodične sobe su dostupne na zahtev. Hotel poseduje dečiju igraonicu prilagođenu deci različitog uzrasta. Ispred hotela je besplatan parking. Gosti imaju besplatan ulaz (jednom dnevno) na bazene i termalne bazene obližnjeg Velnesa Živa i 30% popusta na saune.

U Hotelu Savica Garni posvećeni smo zaštiti prirode i životne sredine. Filozofija hotela o zaštiti životne sredine oličena je u sloganu i programu pod nazivom Zeleno za bolje sutra. Razdvajanje otpada, gašenje svetla, gašenje vode, ograničenje pranja peškira, korišćenje povratnih staklenih flaša, korišćenje domaćih i sezonskih namirnica za zdrav doručak – ovi mali radnji pretvorili su se u svakodnevni ritual za naše goste. Hotel je takođe pogodan za porodicu i sigurno ćete ga ostaviti sa mnogo novih informacija o tome kako da nastavite da doprinosite čistijoj životnoj sredini i zaštiti prirode nakon povratka kući. Tokom vašeg boravka, netaknuta priroda je na korak od vas, jer je hotel odlična polazna tačka za istraživanje Bleda i okoline.

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.11. - 22.12. 01.07. - 07.07. 04.09. - 31.10. 23.12. - 29.12. 08.07. - 03.09. 30.12. - 31.12.
Double Room (2 + 1 dete do 6 god) Noćenje sa doručkom 49 63 74
Double Room (2 + 1 dete do 6 god) Polupansion 74 88 99
Family Room (2 + max. 3 dece) Noćenje sa doručkom 77 100 118
Family Room (2 + max. 3 dece) Polupansion 102 125 143
Two Connecting Double Rooms (4 + 1 dete) Noćenje sa doručkom 49 63 74
Two Connecting Double Rooms (4 + 1 dete) Polupansion 74 88 99
Double Room – 1/1 Noćenje sa doručkom 86 113 133
Double Room – 1/1 Polupansion 111 138 158

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona i noćenja sa doručkom po osobi, po danu, u evrima.


U cenu je uključeno
• Smeštaj u hotelu na bazi usluge polupansiona i noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto, večera-švedski sto u obližnjem hotelu Rikli Balance)
• 1x ulaz dnevno na bazene wellness centra Živa u hotelu Rikli Balance
• popuste na ulaz u Svet Sauna u wellness centru Živa u hotelu Rikli Balance
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• Boravišna taksa (plaćanje na recepciji hotela): odrasli – 3.13 € po osobi dnevno, deca 7 do 18 godina – 1.57 € po osobi dnevno, prijavišna taksa (plaćanje na recepciji hotela)
• 1€ po osobi za ceo period boravka, deca do 7 godina ne plaćaju boravišne i prijavišne takse
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


Minimalni period boravka 3 noćenja

DOPLATE
• Doplata za obaveznu novogodišnju večeru 31.12.2022. – na upit

POPUSTI
• Dete do 6 godina u sobi sa 2 odrasle osobe u zajedničkom ležaju – besplatno
• Dete 6-15 godina u sobi sa 2 odrasle osobe na pomoćnom ležaju – 50% popusta
• Dete do 6 godina u sobi sa 1 odraslom osobom – besplatno, odrasla osoba plaća doplatu za jednokrevetnu sobu
• Dete 6-15 godina u sobi sa 1 odraslom osobom – 30% popusta
• Dvoje dece do 12 godina sa dve odrasle osobe u family sobi – besplatno
• Treće dete 6-15 godina u family sobi – 50% popusta
• Treća odrasla osoba u sobi na pomoćnom ležaju/sofi – 30% popusta

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Parking
Wellness/spa
Wifi