0
0 reviews

Slovenska Plaža Hotel 4*

Budva, Crna Gora
od 34€ / Po noći

POPUST ZA DECU

za rezervacije i boravke do kraja sezone


DVE ODRASLE OSOBE + 1 DETE 2-10 GODINA U DVOKREVETNOJ SOBI NA ZAJEDNIČKOM
LEŽAJU -BESPLATNO
DVE ODRASLE + DVOJE DECE U DVOKREVETNOJ SOBI SA DODATNIM KREVETOM :
1. DETE 2-10 GODINA NA ZAJEDNIČKOM LEŽAJU BESPLATNO,
2. DETE 2-12 GODINA NA POMOĆNOM LEŽAJU POPUST 50%

Važi samo za smeštaj u dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim krevetom

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Hotel Slovenska Plaža je turističko naselje u Budvi, na samoj obali Jadranskog mora. Izgrađeno je u mediteranskom stilu i nudi otvorene bazene i teniske terene. Kraća šetnja kroz park odvešće vas do plaže, udaljene samo 50 metara. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama.

Sve hotelske sobe su klimatizovane i sadrže TV sa kablovskim kanalima, frižider, radni sto i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Pored toga, apartmani tipa „suite“ uključuju zaseban dnevni boravak, a pojedini imaju i balkon. Bežični internet u sobama dodatno se naplaćuje.

Hotel Slovenska plaža poseduje nekoliko restorana i barova, uključujući aperitiv bar u kojem se svakog jutra služe kafa i peciva. U restoranu Pjaca možete probati jela od ribe i morskih plodova.

Tokom leta, u ovom turističkom odmaralištu održavaju se brojni festivali i događaji. Na raspolaganju su časovi aerobika, joge, pilatesa, salse i zumbe, kao i škola trbušnog plesa. Hotel takođe raspolaže velikim dečjim igralištem.

Stari grad Budve nalazi se na manje od 10 minuta hoda od hotela. Do plaže Mogren može se stići za 20 minuta vožnje automobilom.

Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Budva.

Resort „Slovenska Plaža” se sastoji od 10 vila, od kojih 4 spadaju u kategoriju hotela sa 4 zvezdice. Ovaj deo naselja obuhvata ukupno 494 jedinice, od kojih 396 soba i 98 apartmana, od kojih su svi besprekorno održavani za maksimalnu udobnost.
Ugodne dvokrevetne sobe sa odvojenim krevetima i pomoćnim ležajem. Pomoćni ležaj je trosed. Sobe poseduju terasu sa mobilijarom za sedenje i pogledom na atrijum ili unutrasnjost.
Prostrani dvokrevetni apartman. Velika soba sa francuskim ili odvojenim krevetima i garniturom za sedenje. Sofa ima mogućnost razvlačenja. Smeštaj na sofi za dvoje dece do 12 godina ili jedna odrasla osoba kao treća. Terasa na upit sa doplatom.
Standardna dvokrevetna soba, mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Soba je opremljena svom standardnom hotelskom opremom. Prostrano kupatilo sa tušem.
Standardna dvokrevetna soba, mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Soba je opremljena svom standardnom hotelskom opremom. Prostrano kupatilo sa tušem. Terasa sa mobilijarom pogled na atrijume.
Apartmani prilagođeni porodičnim aranžmanima. Smještajna jedinica posjeduje dvije prostorije. Prostrane spavaće sobe opremljene razdvojenim ležajevima i sofom za sedenje (mogućnost razvlačenja). Standardno kupatilo sa opremom. U okviru apartmana je i balkon sa mobilijarom za sedenje i pogledom na lepo uredjene vrtove resorta.

https://hgbudvanskarivijera.com/me/hotel-slovenska-plaza-u-budvi

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10.
1/2 Polupansion 37 50 63 50 37
Studio APP Polupansion 41 54 68 54 41

* Cene iz tabele po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba, Studio APP – studio apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za sobe i apartmane sa terasom iznosi 2 evra po osobi, po danu,
* Doplata za ručak iznosi 7 evra po osobi, po danu,
* Doplata za all inclusive iznosi 13 evra za period jul i avgust, 11 evra za period jun i septembar, i 9 evra za period april, maj i oktobar po osobi, po danu,
* Doplata za dečiji krevetac iznosi 7 evra po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60% u julu i avgustu, a u ostatku sezone 40%,
* Jedno dete do 2 godine i jedna odrasla osoba u 1/2 sobi plaćaju cenu jednokrevetne sobe,
* Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 1,5 evra po osobi po danu, deca 2-12 godina 0,5 evra, a deca od 12-18 godina 1 evro (plaća se na recepciji).

POPUSTI
* Za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju iznosi 10%,
* Jedno dete od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2 sobi ima popust 30%,
* Dvoje dece od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2 sobi imaju popust po 50%,
* Dvoje dece od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust po 30%,
* Jedno dete od 2-7 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe u 1/2 sobi ili u studiju ima popust 50%,
* Jedno dete od 7-12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe u 1/2 sobi ili u studiju ima popust 30%,
* Deca do dve godine gratis,
* Za minimum boravka 3 noćenja u periodu od 01.06 – do 20.06.2022. (nije uključen) dvoje dece do 10 godina – gratis, dete od 10-12 godina 50% popusta u pratnji dve odrasle osobe,
* Za minimum boravka 3 noćenja u periodu od 01.06 – do 20.06.2022. za cenu polupansiona dobijate punpansion.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Javni parking je moguć na licu mesta (rezervacija nije moguća) i naplaćuje se 4 evra po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je dva noćenja.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 12:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Restoran
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele