0
0 reviews

Slovenska Plaža Hotel 3*

Budva, Crna Gora
od 38€ / Po noći

Ovaj objekat je udaljen 3 min hoda od plaže. Hotel Slovenska Plaža je turističko naselje u Budvi, na samoj obali Jadranskog mora. Izgrađeno je u mediteranskom stilu i nudi otvorene bazene i teniske terene. Kraća šetnja kroz park odvešće vas do plaže, udaljene samo 50 metara. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama.

Sve hotelske sobe su klimatizovane i sadrže TV sa kablovskim kanalima, frižider, radni sto i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Pored toga, apartmani tipa „suite“ uključuju zaseban dnevni boravak, a pojedini imaju i balkon. Bežični internet u sobama dodatno se naplaćuje.

Hotel Slovenska plaža poseduje nekoliko restorana i barova, uključujući aperitiv bar u kojem se svakog jutra služe kafa i peciva. U restoranu Pjaca možete probati jela od ribe i morskih plodova.

Tokom leta, u ovom turističkom odmaralištu održavaju se brojni festivali i događaji. Na raspolaganju su časovi aerobika, joge, pilatesa, salse i zumbe, kao i škola trbušnog plesa. Hotel takođe raspolaže velikim dečjim igralištem.

Stari grad Budve nalazi se na manje od 10 minuta hoda od hotela. Do plaže Mogren može se stići za 20 minuta vožnje automobilom.

Resort „Slovenska Plaža” se sastoji od 10 vila, od kojih 4 spadaju u kategoriju hotela sa 4 zvezdice. Ovaj deo naselja obuhvata ukupno 494 jedinice, od kojih 396 soba i 98 apartmana, od kojih su svi besprekorno održavani za maksimalnu udobnost. Ugodne dvokrevetne sobe sa odvojenim krevetima i pomoćnim ležajem. Pomoćni ležaj trosed. Ove sobe poseduju terasu oivičenu fasadnim zidom. Apartmani za porodični ugođaj. Ovi apartmani poseduju dve prostorije, spavaću sobu sa francuskim ležajem i sofom za sedenje (mogućnost razvlačenja), a u drugoj odvojeni kreveti. Standardno kupatilo sa opremom. U okviru apartmana je i terasa sa mobilijarom za sedenje i pogledom na lepo uređene vrtove resorta. Standardna dvokrevetna soba, mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Soba je opremljena svom standardnom hotelskom opremom. Prostrano kupatilo sa tušem. Standardna dvokrevetna soba, mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Soba je opremljena svom standardnom hotelskom opremom. Prostrano kupatilo sa tušem. Terasa sa mobilijarom pogled na atrijume. Apartmani sa komotnom prostorijom nameštenom sa francuskim ležajem i mini kuhinjom kao i opremom za sedenje. Ovaj tip apartmana ima terasu sa mobilijarom.

https://hgbudvanskarivijera.com/me/hotel-slovenska-plaza-u-budvi

CENOVNIK 2023

Smeštaj 01.04.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10.
Dvokrevetna soba 36 48 60 48 36
Jednokrevetna soba 51 68 97 68 51
Studio 02 39 53 66 53 39
Apartman 02+2 40 54 68 54 40

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuje uslugu polupansion.


U cenu je uključeno

 • smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge.
 • troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

 • organizovani prevoz,
 • međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
 • fakultativni izleti,
 • individualni troškovi.

Popusti

 • Odbitak za noćenje/doručak – 3,00 € po osobi, dnevno
 • Popust za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju u 1/2 sobi / studio 02 -10%

Popusti za decu u pratnji jedne odrasle osobe:

 • popust za jedno dete od 2-12 godina u 1/2 sobi -30%
 • popust za dvoje dece od 2-12 godina u 1/2 sobi/ studio 02 -50% (dele ležaj)
 • popust za dvoje dece 2-12 godina u 1/2+1 sobi /studio 02+1 -30%

Popust za decu u pratnji dve odrasle osobe:

 • popust za jedno dete od 2-7 godina na pomoćnom ležaju u 1/2 sobi /studio 02 -50%
 • popust za jedno dete 7-12 godina na pomoćnom ležaju u 1/2 sobi /studio 02 -30%
 • popust za dvoje dece 2-12 godina na pomoćnom ležaju (dele ležaj) u 1/2 sobi /studio 02 -50%

Deca do 2 godine – gratis (za uslov jedna odrasla osoba + jedno dete uzrasta do 2 godine u 1/2 sobi – kalkulacija 1/2 soba single use)

Min/Max osoba u apartmanima 02+2: 2+2, 3, 3+1, 4 (min. 3 pune cijene)
U 02+2 app uz uslov 4 odrasle osobe, treća i četvrta osoba imaju popust 10%
U 02+2 app uz uslov 3 odrasle osobe, treća odrasla osoba nema popust
U 02+2 app uz uslov 3 odrasle osobe + jedno dete od 2-12 godina, treća odrasla osoba ima popust 10%, dok dete ima popust shodno godištu (2-7 god -50%; 7-12 god -30%)
U 02+2 app popust za decu od 2-7 godina -50%
U 02+2 app popust za decu od 7-12 godina -30%


Doplate

 • Doplata za sobe i apartmane sa balkonom 2€ po osobi/danu.
 • Dečiji krevetac, na upit: 7,00 € dnevno
 • Boravišna taksa i osiguranje iznose 1,50 € po osobi, dnevno
 • Boravišna taksa i osiguranje za decu uzrasta od 12-18 godina iznose 1,00 € po osobi,dnevno
 • Doplata za ručak 10€ po osobi/danu.
 • Doplata za all inclusive 16€ po osobi/danu.
 • Deca uzrasta do 12 godina oslobođena su plaćanja boravišne takse
 • Osiguranje za decu uzrasta do 12 godina iznosi 0,50 € po osobi, dnevno

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Javni parking je moguć na licu mesta (rezervacija nije moguća) i naplaćuje se 3 evra po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je dva noćenja.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 12:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Restoran
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele