0
0 reviews

SPA Resort St. Ivan Rilski 4*

Bansko, Bulgarska

SPA Resort Sveti Ivan Rilski se nalazi u najpoznatijem bugarskom skijalištu – Banskom, na samo 160 km od Sofije. U zagrljaju okolnih planina i samo 10 minuta od žičare, rizort se sastoji od hotela sa 113 soba, SPA centra površine preko 1.000 m² i 4 vile sa 162 apartmana. Arhitektura je u tipičnom alpskom stilu, kombinovana sa modernim enterijerom od drveta, kamena i puno svetla.

Potpuno renoviran 2021. godine, hotel nudi celogodišnji All Inclusive program, savremene sadržaje i širok spektar usluga – SPA centar na dva nivoa sa ekskluzivnim prostorom samo za odrasle, grejanim akvatoničkim bazenom i đakuzijem, otvorenim grejanim akvatoničkim bazenom i đakuzijem , moderna teretana, restoran sa panoramskom terasom, lobi bar, dnevni boravak, dečiji klub, konferencijske sale, prodavnica, ski rent, itd.

Prostire se na površini od 16.000 m², tokom cele godine Sv. Ivan Rilski SPA Resort je kompleks zatvorenog tipa koji uključuje prelepu baštu, igralište, zatvoreni parking i besplatan bežični internet u celom objektu.

SPA centar u banjskom odmaralištu Sv. Ivan Rilski je najsavremeniji u Banskom; nalazi se na dva nivoa i prostire se na površini od preko 1000 m². Sa dizajnom koji vešto kombinuje mermer, drvo i puno svetla, SPA se sastoji od zagrejanog akvatoničkog bazena, SPA zone za odrasle (16+ godina) i otvorenog prostora sa grejanim bazenom, đakuzijem i solarnim terasama.

Zatvoreni bazen

– Grejani akvatonički bazen
– Temperatura vode od 36°C
– 82 hidromasažna mlaznica
– Jacuzzi
– Dužina – 20,7 m, dubina – 1,20 m
– Prirodno svetlo

SPA zona

– Finska sauna sa panoramskim pogledom na Pirin i temperaturom od 80°C
– Aroma parno kupatilo sa temperaturom od 45°C
– Hamam za dve osobe*
– 2 sobe za masažu, 1 soba za masažu za dve osobe
– Obimni SPA meni sa tretmanima lica i tela*
– Aromaterapija sa esencijalnim uljima i proizvodima na bazi biljaka*
– Procedure vrućeg kamena*
– Sportske i relaks masaže*
– Regenerativne procedure*

* Usluge uz doplatu

Deci mlađoj od 12 godina nije dozvoljen ulazak u SPA sadržaje (sauna, parno kupatilo i hamam).

Spa zona za odrasle (16+)

Ekskluzivna SPA zona za odrasle (za osobe starije od 16 godina) omogućava privatnost, spokoj i potpunu relaksaciju tela i duha.

– Biljna sauna sa temperaturom od 80°C
– Slana sauna sa himalajskom solju
– Aroma parno kupatilo
– Parno kupatilo sa temperaturom od 45°C
– Prostrani prostor za opuštanje sa kaminom
– Lakonijum sa toplim krevetima

Osobe mlađe od 16 godina nisu dozvoljene u SPA sadržajima za odrasle (saune, parne kupke, lakonijumi, prostori za opuštanje).

Otvoreni grejani bazen u SPA Resortu Sv. Ivan Rilski nudi jedinstveno iskustvo kroz sva godišnja doba.

Otvoreni bazen

– Grejani akvatonički bazen
– Temperatura vode od 34°C
– 22 hidromasažna mlaznica
– Jacuzzi sa temperaturom vode od 36°C
– Dubina – 1,00 m
– Solarne terase

Teretana u SPA odmaralištu Sv. Ivan Rilski prva je u Banskom koja radi non-stop. U kombinaciji sa pogledom na planinu Pirin, vežbe ovde okrepljuju i daju energiju, pravi užitak za ljubitelje fitnesa.

Sa profesionalnom opremom Active Gim-a, Teretana se nalazi na površini od 120 m² i opremljena je sa profesionalnom opremom Active Gym.

Sobe i apartmani

Sve sobe u hotelu su kompletno renovirane početkom 2021. Svetle su i prostrane, udobno nameštene i otkrivaju prelep pogled na okolne planine. Sobe i apartmani u rizortu nude izuzetnu atmosferu, vrhunski smeštaj, svež enterijer i sve potrebne sadržaje za savršen odmor na planini.

Dušek, posebno dizajniran za FPI Hotels & Resorts

Kreveti u hotelu opremljeni su dušecima FPI Special Edition, posebno dizajniranim i razvijenim od strane vodećeg bugarskog proizvođača kreveta Happi Dreams, koji koristi američku tehnologiju. Model je hibridnog tipa konstrukcije, premium visine i nudi odličnu ortopedsku podršku u predelu ramena i leđa, u kombinaciji sa prijatnim osećajem u površinskom sloju pene.

Glavni restoran SPA Resorta Sv. Ivan Rilski nudi gastronomski koncept koji uključuje sveže pripremljenu hranu, show cooking i švedski sto sa raznim kulinarskim specijalitetima iz bugarske i internacionalne kuhinje. Raznovrsnost ukusnih remek-dela u Chef’s Kitchen-u zadovoljava svaki ukus, a prijatna atmosfera u restoranu pleni sva čula.

Svetao i prostran, restoran ima 180 mesta i udoban enterijer, kao i terasu sa koje se pruža panoramski pogled na planine Rila i Pirin i okolne predele.

Mnogi proizvodi koji se koriste u specijalitetima kuvara odabrani su sa farmi sa životinjama iz slobodnog uzgoja; povrće se bira sa organskih farmi; riba je sveže ulovljena iz mora i alpskih ribnjaka; kobasice su dokazanog i garantovanog porekla; jaja i mleko su od lokalnih proizvođača; pića su od pouzdanih partnera.

Atmosfera u Panorama Lobbi Baru savršeno upotpunjuje osećaj opuštanja u odmaralištu. Toplina ognjišta i planinski pejzaži predisponiraju spokojstvu i uživanju. A-la-carte meni nudi asortiman pažljivo odabrane hrane i pića – specijalitete od kafe, energizirajućih pića, tapasa, deserta, zdravih smutija i vrhunskih vina, kao i bogatu kolekciju alkoholnih pića.

Lobi bar Panorama je takođe idealno mesto za daljinski rad, koji nudi brzi Wi-Fi, pogodno locirane električne utičnice i pogled na otvoreni bazen i bujne planine.

Savršeno mesto za početak ili završetak dana, Rustic Lounge Bar nudi udoban nameštaj, rustični enterijer i razne igre za sve uzraste. Sedite udobno ispred kamina ili provedite vreme sa porodicom i prijateljima.

https://www.fpihotels.com/st-ivan-rilski-hotel-spa-apartments-bansko

USKORO

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Parking
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti