0
0 reviews

Splendid Conference&Spa Resort 5*

Bečići, Crna Gora
od 75€ / Po noći

POPUST ZA DECU
za rezervacije do 31.10.2022.Za boravke do 31.10.2022.

JEDNO ILI DVOJE DECE 2-12 GODINA U PRATNJI 2 ODRASLE OSOBE – GRATIS ( usluga noćenje/doručak)

Smešten u malom mestu Bečići, u Crnoj Gori, Hotel Splendid Conference & Spa Resort je otvoren 2006. godine i postao je prvi hotel sa 5 zvezdica na istočnoj obali Jadranskog mora.
Hotel Splendid je udaljen 2 kilometra od turističke prestonice Crne Gore – Budve, nalazi se na samoj obali i ima svoju privatnu plažu.
Hotel ima 322 standardne superior sobe, od kojih većina ima pogled na more, kao i 17 apartmana, Penthaus i Predsednički apartman za VIP goste. Splendid Conference and Spa Resort poseduje najveći konferencijski prostor u Crnoj Gori. Konferencijski kapaciteti hotela mogu da prime događaje sa preko 800 učesnika. Hotel Splendid nudi nekoliko modernih sala i prostorija za sastanke sa prelepom dekoracijom, svom neophodnom opremom, koje su pogodne kako za poslovne događaje, tako i za neformalne proslave, gala večere, porodične proslave i venčanja.

Hotel poseduje sopstvenu plažu koja se nalazi preko puta Azijskog restorana „Promenada“. Molimo Vas da na plažu, radi identifikacije, ponesete svoju hotelsku karticu. Korišćenje ležaljki i suncobrana se ne naplaćuje, dok se peškiri mogu uzeti na pultu na bazenima. Za uzimanje peškira neophodna je kartica za peškir, koju gost dobija prilikom prijavljivanja u hotel. Više informacija o plaži možete dobiti na recepciji hotela.

U ponudi hotela nalaze se: 322 superior sobe i apartmana, sa zasebnim balkonom (42 m2), 6 soba za hendikepirane osobe i 56 spojenih soba – „connected rooms“, 4 junior apartmana sa pogledom na bazen i more (54 m2), 13 prostranih Wellness apartmana (84 m2), sa pogledom na more i Bečićki zaliv, 1 Penthouse apartman (215 m2), 1 Predsednički apartman (385 m2).

La Bussola – Ovaj restoran, otvoren tokom celog dana, smešten je na drugom spratu hotela i nudi veoma ukusna jela savremene mediteranske kuhinje, kao i tradicionalna crnogorska jela. Restoran La Bussola, u toploj atmosferi dobrodošlice, nudi doručak i ručak na bazi švedskog stola. Uveče, topao ambijent osvetljen svećama pretvaraju restoran La Bussola u izvanredno mesto kako za privatnu, tako i za poslovnu večeru.
Promenada – Ovaj elegantni orijentalni restoran je jedno od glavnih mesta Budvanske rivijere kako za ljubitelje, tako i one koji žele da probaju, azijsku kuhinju. Smešten svega nekoliko metara od mora, Promenada nudi bogat izbor azijskih jela od mesa, ribe i povrća kao i bogat izbor vina i alkoholnih pića, azijskih, internacionalnih i domaćih.
Terazza sul Mare – Fish restoran Terrazza sul Mare nalazi se na trećem spratu hotela i idealan je ne samo za poslovne susrete već i romantične večere. Najbolja mediteranska riba i jela od morskih plodova imaju posebnu aromu uz prekrasan pogled na Jadransko more.
Lobby Bar – Prostrani bar, smešten na četvrtom spratu hotela, blizu recepcije kod samog ulaza u hotel. Ovde možete sa svojim prijateljima ili poslovnim partnernima uživati u šoljici kafe i lakim obrocima. Luksuzni enterijer i glamurozna atmosfera dopunjeni su fantastičnim pogledom na Bečićki zaliv.
Conference Bar – Ovaj prostrani bar na otvorenoj terasi nalazi se na trećem spratu, odmah do velike kongresne dvorane. Ovde gosti mogu uživati u pauzi za kafu tokom konferencija ili sastanaka. Izvanredan pogled na Bečićki zaliv čine ga prijatnim mestom gde se koktel može popiti pre ili nakon večere.
Bracera Bazen Bar – Bazen bar smešten je na prvom spratu hotela, samo nekoliko koraka od bazena. Uz širok izbor sendviča, koktela i deserata, ovaj bar je odlično mesto za osveženje tokom vrelih letnjih dana. Uveče gosti hotela mogu uživati u čaju, kafi ili koktelima slušajući nastupe domaćih i stranih bendova.
Ensenada Plažni Bar – Smešten na samoj hotelskoj plaži, naš Ensenada bar nudi različita pića i deserte. Bogat izbor voća, sveže ceđenih sokova, sladoleda i sorbea sigurno će doprineti Vašem užitku tokom vremena provedenog na plaži. Na Vaš zahtev, kompletan ručak može se servirati Vama i Vašoj porodici ili prijateljima na terasi bara.

U okviru hotelskog kompleksa nalaze se tri unutrašnja i tri spoljašnja bazena. Prilikom dolaska na bazen, potrebno je da gost sa sobom ponese i hotelsku karticu, radi identifikacije. Mobilijar bazena obuhvata ležaljke i suncobrane, čije se korišćenje ne naplaćuje gostima hotela. Ukoliko želite da iznajmite peškir za bazen, neophodno je da sa sobom donesete karticu za peškir, koju dobijate na recepciji pri prijavljivanju u hotel.

Splendid Spa centar je prvi spa centar sa kompletnom uslugom na najekskluzivnijoj destinaciji Crne Gore. U Splendid Spa centru objedinili smo lepotu i tradiciju Crne Gore sa visokim međunarodnim standardima i duhom inovativnosti. Splendid SPA je mesto gde se kombinacija mirisnog vazduha, tople vode, egzotičnih terapija, tretmana i usluge koja se pruža svakom gostu posebno spajaju sa divnim okruženjem kako bi Vam pružili zaista luksuzno spa iskustvo. Duh prirodnog ambijenta i autohtonog bilja ojačaće i probudiće Vaša čula. Čak i kratak boravak može imati intenzivan i trajan uticaj na Vaše telo i pružiti Vam osećaj zadovoljstva. Spa i Wellness centar hotela Splendid otvoren je za goste hotela, kao i za spoljne posetioce.

Splendid Conference & SPA Resort svojim najmlađim gostima nudi poseban i uzbudljiv program, Dečiji zamak nudi vrhunski izbor zabavnih i edukativnih aktivnosti za naše male goste. Dečiji zamak namenjen je prvenstveno deci starijoj od tri godine koji zajedno sa animatorima mogu da učestvuju u raznim aktivnostima kao što su na primer oslikavanje lica, karaoke, čas umetnosti, sportska takmičenja i još mnogo drugih aktivnosti. Zajedno sa svojim roditeljima deca mlađa od tri godine, takođe, mogu da posete Dečiji zamak. U bogato opremljenom prostoru, sa svojim vršnjacima, Vaše dete će biti bezbjedno u rukama našeg brižnog osoblja, dok se Vi relaksirate i uživate u čarima odmora u hotelu Splendid. Dečiji zamak za goste hotela je besplatan, dok se usluge čuvanja djece naplaćuju i dostupne su 24 sata.

Kako bismo dokazali da Splendid Conference & SPA Resort nije hotel već iskustvo, formirali smo sopstvenu konsijerž uslugu. Ova usluga sa 5 zvezdica gostima pruža pomoć prilikom transfera, za rent-a-car, rezervaciju stola u najboljim restoranima i nudi pomoć u mnogim drugim prilikama kako bi boravak naših gostiju u Crnoj Gori bio nezaboravan.

Ponuda zabave i sporta podrazumeva teniski teren, odbojkaški teren, teretana u okviru SPA centra kao i boćanje.

montenegrostars.com/home-splendid

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-15.07. 16.07.-05.08. 06.08.-23.08. 24.08.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-23.12.
1/2 (pogled brdo) BB 75 100 134 145 160 134 100 75
1/2 (pogled bazen) BB 75 105 145 158 172 145 105 75
1/2 (pogled more) BB 88 118 164 175 190 164 118 88
1/2 Premium BB 100 130 182 194 208 182 130 100

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za jednokrevetnu sobu je 50% (jun/septembar) i 75% (jul/avgust),
* Boravišna taksa i osiguranje iznosi 1,50 evra za odrasle, za decu od 12-18 godina 1,00 evra i 0,50 evra za decu do 12 godina po osobi i danu,
* Doplata za polupansion iznosi 26€ po osobi i danu, deca od 2-12.god. imaju popust 50%,
* Doplata za pun pansion iznosi 46€ po osobi i danu, deca od 2-12.god. imaju popust 50%,
* Za povezane sobe (pogled more i pogled bazen) iznosi 50€ po sobi po danu,
* Za boravak kraći od 4 noći uvećanje 30%.

POPUSTI
* Deca do jedne godine putuju GRATIS,
* Dečiji krevetac GRATIS,
* Deca od 2-12 godina sa dvoje odraslih u dvokrevetnoj sobi ostvaruju popust 50% po detetu,
* Dete od 2-12 godina sa jednim odraslim u dvokrevetnoj sobi ostvaruje popust 25%,
* Dvoje dece u sobi sa jednim roditeljem – 50% popusta za svako dete,
* Popust za treću odraslu osobu na dodatnom ležaju – 10%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele