0
0 reviews

The Chedi Hotel 5*

Luštica Bay, Montenegro
od 119€ / Po noći

Gde tradicija susreće inovaciju! Na mestu susreta između azurnih mora i valovitih planina naći ćete hotel Chedi Luštica Bay: najbolji luksuzni hotel sa pet zvezdica u Crnoj Gori. Smešten na obali crnogorskog zaliva Trašte duž poluostrva Luštica, unutar priobalnog grada Luštica Bay, Chedi Luštica Bay vas pozdravlja da se opustite usred autentičnog luksuza koji možete udahnuti. Naš savremeni hotel u odmaralištu nudi elegantne sobe ispunjene svetlom koje odražavaju kretanje Jadranskog mora i boje Mediterana iza njega. Staro gradsko jezgro Kotora, pod zaštitom Uneska, udaljeno je 13 km, a do Budve ima 26 km. Aerodrom Tivat se nalazi na 11 km od hotela. Aerodromski prevoz je dostupan na zahtev.

Resort takođe ima koristi od svog položaja u mestu Luštica Bay kod Tivta. Dizajniran da se neprimetno uklopi u stil, ambijent i zajednicu grada, deo je jedinstvene celine. Zakoračite van njegovih vrata i otkrijte čari užurbanog šetališta marine i bogatstvo sadržaja i aktivnosti u ponudi širom zaliva Luštica i okoline.

Gosti Chedi Hotela imaju pristup obližnjoj privatnoj plaži u zalivu Luštica, a deo plaže je isključivo za goste hotela. U ponudi su ležaljke i suncobrani, kao i osveženje iz našeg Rock Beach Bara.

The Chedi Luštica Bay ima 111 jedinica – 100 soba i 11 apartmana, uključujući penthaus. Svaka soba je maksimalno prirodno svetlo sa prozorima od poda do plafona i balkonima koji uokviruju jedinstveno selo, bazen, marinu ili otvoreni pogled na Jadransko more. Sve sobe su prilagođene kućnim ljubimcima i za nepušače, ali na balkonima se nalaze pepeljare. Deluxe sobe i apartmani oličavaju mediteransku eleganciju, gledajući kroz prozore od poda do plafona na sanjivo more zaliva Trašte i pogled na planine Crne Gore. Sa raskošnim nameštajem, modernom tehnologijom i luksuznim sadržajima, sobe su dizajnirane da vaš boravak učine što lakšim.

Pozivajući se na sezonske crnogorske namirnice, savremeni jelovnici pevaju svežinom i ukusom. Uživajte u modernom pogledu na regionalne favorite u glavnom restoranu The Restaurant ili u kreativnoj kuhinji u našoj taverni The Spot. Elegantni lobi bar nudi osveženje i popodnevni čaj, dok The Rok beach bar služi lagane zalogaje i koktele.

Inspirisan prirodom i oslanjajući se na drevne istočnjačke rituale, SPA vas poziva da se povežete dok se prepuštate. Pored fantastičnog zatvorenog spa bazena, saune, parne sobe, soba za tretmane i opuštanje, nudi niz luksuznih tretmana naših stručnih terapeuta. Na raspolaganju vam je potpuno opremljena teretana i lični trener za sve vaše potrebe za fitnesom. Tu je i otvoreni infinity bazen.

Naša misija je da inspirišemo autentičan, smislen i zdrav način života. Nudimo razne aktivnosti po meri
posebno za vas: E-bike, veslanje, mali fudbal, yoga, avanture na quadu…

Autentičnost je ključna za iskustvo svakog gosta, od prefinjene veličine arhitekture do intimnosti obraćanja gostima po imenu, Chedi Luštica Bay Hotel je zaista stil za pamćenje!

www.chedilusticabay.com

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele