0
0 reviews

Titova Vila 4*

Zlatibor, Srbija
od 45€ / Po noći

Stambeno-poslovni kompleks Titova Vila Zlatibor predstavlja apartmanski kompleks koji čini 6 objekata sa ukupno 350 apartmana.

Nalazi se na 1000 metara nadmorske visine, nedaleko od gradskog centra i naselja Palisad.
U sklopu kompleksa nalazi se i Spa&Wellness centar Jadran, Muzej restoran i park za decu na otvorenom.
Od 2021. godine, kada su u Titovoj Vili odseli prvi gosti, ovaj kompleks neprekidno raste, razvija se i svojim gostima nudi bogate sadzaje.

Pogled koji je jedinstven za celu planinu, učiniće da poželite da posetite apartman sa posebnim pogledom što je moguće u nekom 6 objekata apartmanskog tipa (Vardar, Avala, Durmitor, Jahorina, Istra i Triglav) pozicioniranim u jedinstvenom zelenom okruženju.

Svaki objekat poseduje određenu parking zonu.

Tipovi i sadržaji apartmana:

Klasik Apartman 29-32m²
Posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, pogodnosti za porodice, moguć dodatni ležaj, moguć dečiji krevetić, pogled na park, pogled na grad, terasa, balkon, fen za kosu, mini bar, kuhinja, mini kuhinja, frižider, TV, pristup internetu, modemska linija, Wi-Fi, parking, dozvoljeni kućni ljubimci

Premijum Apartman 50-58m²
Posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, pogodnosti za porodice, moguć dodatni ležaj, moguć dečiji krevetić, pogled na park, pogled na grad, pogled na vrt, terasa, balkon, privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, kuhinja, mini kuhinja, frižider, TV, pristup internetu, modemska linija, Wi-Fi, parking, dozvoljeni kućni ljubimci.

Komfort Apartman 33-37m²
Posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, pogodnosti za porodice, moguć dodatni ležaj, moguć dečiji krevetić, pogled na park, pogled na grad, terasa, balkon, privatno kupatilo i WC, fen za kosu, mini bar, kuhinja, mini kuhinja, frižider, TV, pristup internetu, modemska linija, Wi-Fi, parking, dozvoljeni kućni ljubimci.

Luks Apartman 60-68m²
Posluženje u sobi, usluge pranja i peglanja, pogodnosti za porodice, moguć dodatni ležaj, moguć dečiji krevetić, pogled na park, pogled na grad, pogled na vrt, terasa, balkon, fen za kosu, mini bar, kuhinja, mini kuhinja, frižider, TV, pristup internetu, modemska linija, Wi-Fi, parking, dozvoljeni kućni ljubimci.

Wellness&Spa centar Jadran
U oazi mira I relaksacije Spa&Wellness centra Jadran započnite svoje putovanje ka opuštanju i regeneraciji koristeći zatvoreni bazen, spoljašnji I unutrašnji đakuzi, bio saunu, finsku saunu, parno kupatilo, slanu sobu, stazu tuševa i teretanu.
Verujemo da nesebična lepota prirode zaslužuje naše poštovanje tako da u našem Wellness&spa centru možete osetiti blagodeti boravka na planini vazduha, vode, toplote i hladnoće u simbiozi sa lekovitim preparatima koji dolaze iz dubine mora.
Započnite put Vašeg oporavka tela i duše!

Restoran Titova Vila
Harmonija ukusa koja će očarati Vaša čula.
U okviru kompleksa nalazi se i originalno zdanje Titove Vile koja je, kao zaštićeno kulturno dobro, očuvana i renovirana, te sada uz novu namenu kao muzej-restoran nastavlja da čuva istoriju i svim svojim posetiocima pruža priliku da zavire u deo njene prošlosti.
Restoran Titova Vila nudi vam autentičnost, toplu atmosferu I najfinije delikatese od kojih svaki sa sobom nosi poseban delić culture.

Konferenijski prostor Titove Vile projektovan je prema standardima kongresnog turizma I prilagođen je potrebama poslovnih ljudi.
Idealno je mesto za organizovanje poslovnih I banket događaja kao I seminara.
Elegantna sala kapaciteta do 100 mesta prati trendove kongresnog turizma.
Pokrivena je bežićnim internetom, kliatizovana I moderno opremljena audio-digitalnim I video projekcionim sistemima.

https://izdavanje.titovavilazlatibor.rs/

CENOVNIK TITOVA VILA – ZIMOVANJE 2022/23.

Smeštaj Usluga Cene važe do 25.12.2022.
Classic apartman Comfort aparman
1 odrasla osoba Noćenje sa doručkom 68 72.5
2 odrasla osoba Noćenje sa doručkom 89.5 95.5
3 odrasla osoba Noćenje sa doručkom 106.5 111
4 odrasla osoba Noćenje sa doručkom 123.5 129.5

* Cene su izražene u evrima po smeštajnoj jedinici za noć i odnose se na uslugu noćenje sa doručkom.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• korišćenje Spa & Wellness centra u trajanju od 2 sata i 30 minuta dnevno,
• korićenje teretane,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa,
• osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI

• Doplata za decu od 7 do 13 godina – 1480 RSD,
• 20% popusta na tretmane i masaže za goste hotela.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Pet friendly
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti