0
0 reviews

Umag Hotel Plava Laguna 4*

Umag, Hrvatska
od 43€ / Po noći

Otkrijte čari smeštaja sa 4 zvezdice na nekoliko koraka od plaže u Hotelu Umag, gde većina soba ima pogled na more, a usluge su prilagođene biciklistima.

Sobe su moderno uređene za lenjo uživanje u room service. Ispunite svoje dane aktivnostima ili biciklizmom. Otkrijte brojne biciklističke staze u okolini i svaki dan posećujte novi istarski grad. Plivajte u zagrejanom bazenu ili na plaži, vežbajte u teretani ili se pridružite animacijskom programu. U blizini se nalazi škola ronjenja, ako želite da istražite nežno plavetnilo Jadrana. Šareni lobi bar idealan je za popodnevno piće, pre nego što odete na zalazak sunca prema svetioniku u Savudriji, koji je sagradio austrijski princ da bi imao gde da bude sa svojom hrvatskom ljubavnicom.

Hotel Umag poseduje i konferencijski centar od 200 mesta, sa svim pratećim sadržajima za poslovna okupljanja. Hotel takođe ima wellness centar sa širokim spektrom kozmetičkih tretmana, masaža i sauna.

U hotelu Umag Plava laguna nalazi se 217 soba na ukupno 4 sprata s liftom. Sve sobe su klimatizovane, opremljene kupatilom s kadom i fenom za kosu, besplatnim WiFi internetom, SAT TV-om, telefonom s direktnim biranjem i sefom.
Economy soba – jednokrevetne i dvokrevetne sobe, 18m2, za 1 – 2 osobe, strana park. Economy – Connected (dve spojene dvokrevetne sobe, za do 4 osobe).
Classic soba – dvokrevetne sobe (opcija balkon), 23 – 30m2, za 1 – 3 osobe, strana park.
Premium soba – dvokrevetna soba s balkonom, 30m2, za 1 – 3 osobe, strana more.
Suite – suite sa dvokrevetnom sobom, dnevnim boravkom i balkonom, 42m2, za 1 – 4 osobe, strana park.
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Uključeno u cenu – WiFi, animacija za odrasle i za decu, ležaljke i suncobrani na plaži i na bazenu (u ograničenim količinama), tematska večera jednom nedeljno, piće dobrodošlice.

Sadržaj u hotelu čine: restoran i bar – buffet doručak 7-10h, buffet večera 18:30-21h, aperitiv i snek bar uz bazen…, bazen, menjačnica, bankomat , konferencijska dvorana: 200 mesta, TV prostor, usluga pranja veša (uz doplatu), suvenirnica/novinski kiosk, bike usluge, wellness, fitness studio, dečije igralište. Parking je dostupan uz doplatu.

Zabava je za nas ozbiljna stvar! Activities & Experience Team brine se da se provedete najbolje ikad i doživite nova i nezaboravna iskustva koja ćete prepričavati svima kad se vratite kući. Programi za decu: mini club (4 – 12 godina), kreativna radionica i razne igre, mini disco. Programi za odrasle: uživo muzika, stretching, aqua aerobics, keep fit.

www.plavalaguna.com/hr/hoteli/hotel-umag

 

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 02.05. - 20.05. 21.05. - 03.06. 04.06. - 10.06. 11.06. - 24.06. 25.06. - 03.07. 04.07. - 17.07. 18.07. - 12.08. 13.08. - 19.08. 20.08. - 02.09. 03.09. - 16.09. 17.09. - 24.09.
1/2+1 Classic (strana park, residence) HB 43 62 72 76 83 87 92 88 80 53 43
1/2 Classic (strana park) HB 47 69 79 84 92 96 103 97 89 58 47
1/2+1 Premium (strana more) HB 52 75 86 91 99 103 111 106 96 63 52

* Cene iz tabele su na bazi polupansiona po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• boravišna taksa,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


POPUSTI
* Dete do 12 godina sa dvoje odraslih na pomoćnom ležaju boravi besplatno,
* Dete do 12 godina sa jednom odraslom osobom u 1/2 sobi ima popust od 25%,
* Popust za uslugu noćenje sa doručkom iznosi 5 evra po osobi po danu.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se plaća 1 evro po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 5 noćenja u periodu od 04.06. do 03.09. Ostatak sezone minimum noćenja je 3.
• Kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak u hotelu.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele