0
0 reviews

Vila Bojana

Budva, Crna Gora
od 36€ / Po noći

Vila Bojana je luksuzna vila koja se sastoji od četiri zgrade, nalazi se u srcu moderne Budve, na mirnoj lokaciji, u blizini autobuske stanice, izgrađena krajem 2004. godine i više puta renovirana. Ima restoran za goste na otvorenoj terasi, optočenoj vinovom lozom. Aerodrom Tivat se nalazi na 20 km od vile Bojana.

Vila Bojana nudi: bazen, podzemni parking za 10 automobila, Wi-Fi, stoni tenis… Takođe, takođe nudi sobe sa hidromasažnim kadama (Apartman i Studio).

Dvokrevetna soba – 2 kreveta za 1 osobu ili 1 veliki bračni krevet. Sadržaji: balkon, satelitski kanali, flat-screen TV, Wi-Fi, klima-uređaj, frižider, toalet, kupatilo, tuš ili kada, fen za kosu. Doručak uključen.
Studio (3 osobe) – krevet za 1 osobu 1 veliki bračni krevet ili 3 kreveta za 1 osobu – Sadržaji: balkon, Wi-Fi, satelitski kanali, flat-screen TV, klima-uređaj, fen za kosu, toalet, tuš ili kada, čajna kuhinja, frižider. Doručak uključen.
Jednokrevetna soba – 1 krevet za 1 osobu – balkon,pogled na bazen/pogled na planinu/pogled na grad, terasa, satelitski kanali, flat-screen TV, klima-uređaj, garderober/orman , fen za kosu, kupatilo, tuš ili kada, frižider. Doručak uključen.
Apartman sa jednom spavaćom sobom – 1 veliki bračni krevet, 1 kauč na razvlačenje i 1 fotelja na razvlačenje – Ovaj klimatizovani apartman nudi balkon, potpuno opremljenu mini-kuhinju i sopstveno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, Wi-Fi. Takođe sadrži flat-screen TV. Doručak uključen.

Kuvari ne služe samo nacionalni i evropsku kuhinju, već i odlične deserte.

Najbliža plaža je Slovenska plaža i nalazi se na 15 minuta šetnje. Do Starog grada Budve možete stići za isto vreme. Budva je poznata po brojnim peščanim plažama, na kojima tokom dana možete uživati u sportovima na vodi i raznovrsnim zabavnim aktivnostima. Do noćnih klubova i barova pešice možete stići za 5 minuta. Tokom leta, Stari grad se pretvara u pozorište na otvorenom. Odmah po izlasku iz Budve, pored mesta Brajići, možete posetiti ćete tvrđavu Kosmač. Organizacija ekskurzija je opcija.

vila-bojana.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 30.09.
1/2 BB 38 48 38
1/2 Studio BB 43 52 43
1/3 Studio BB 36 47 36
1/4 Apartman BB 36 45 36
1/1 BB 55 65 55

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/1 – jednokrevetna, 1/2 – dvokrevetna, 1/3 trokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u vili na bazi noćenja sa doručkom,
• otvoreni bazen,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1 evro, deca od 12-18 godina plaćaju 0,5 evra, deca do 12 godina ne plaćaju,
* Doplata za boravak kraći od 5 dana je 30%.

POPUSTI
* Deca do 3 godine gratis,
* Deca od 3-12 godina na pomoćnom ležaju sa odraslim osobama u 1/3 studiju ili 1/4 apartmanu imaju popust 30%,
* Krevetac za decu je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan (neophodna je rezervacija).

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 5 noćenja.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Restoran
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele