0
0 reviews

Vile Oliva Hotel 4*

Petrovac, Montenegro
od 45€ / Po noći

Hotel poseduje 98 standardnih soba, 138 superior soba, 23 duplex apartmana i 6 superior apartmana ukupnog kapaciteta od 700 kreveta što ga čini ujedno i najvećim turističkim kompleksom u Petrovcu i jednom od većih resorta na crnogorskom primorju i budvanskoj rivijeri. Sobe su opremljene klimom, mini-barom, balkonom, kupatilom…

Hotel poseduje moderno opremljen restoran na 2 nivoa, kapaciteta 300 mesta. Sva tri obroka se serviraju na švedskom stolu. Usluge A la carte i room servisa su takođe dostupne tokom celog dana. Degustaciju nacionalne i internacionalne kuhinje gosti sebi mogu priuštiti i na restoranskoj terasi hotela na kojoj tokom leta možete prisustvovati raznim manifestacijama koje se održavaju svake druge večeri. //Našim gostima, uz pomoć kulturno umetničkog društva, želimo predstaviti nacionalni ples i nošnju kroz program koji traje 70 minuta. Takođe, za ljubitelje internacionalne evergreen muzike priređujemo program u trajanju od po 3 sata tokom večernjih časova.//

Usluge spoljašnjeg i unutrašnjih barova možete koristiti prema rasporedu prilagodjenom radnom kodeksu hotela. Unutrašnji šank bar (kafeterija) kapaciteta 50 mesta je otvoren za goste 08:00 do 00:00. Ovaj prostor je pogodan za praćenje dogadjaja velikim televizijskim ekranima. Spoljašnji šank bar se nalazi na bazenu i otvoren je za goste od 09:00 do 18:00. Osim konzumiranja kafa, pića i sladoleda na ovom bazenu možete koristiti besplatne ležaljke i suncobrane.
Osim toga, hotel takođe poseduje lounge bar koji se nalazi na vrhu centralne zgrade. Doživite neke od najlepših trenutaka i uživajte u pogledu na Petrovac.

Na samo 80 m od Vila Oliva nalazi se čuvena peskovita petrovačka plaža dugačka 600 m. Deo plaže, kapaciteta 150 ležaljki, je rezervisan za goste hotela po specijalnim tarifama.
Naspram plaže nalaze se ostrva Katić i Sveta Nedjelja, čije lepote za Vas prestaju biti nedostižne onoga trenutka kada odlučite iznajmiti kajak, pedalinu ili se odlučiti na turu gradskim brodićem. Prelepa plaža Lučice je udaljena 300 m od hotela i dugačka 220 m.
Na samom kraju kompleksa Hotela Vile Oliva, možete naći mir pod krošnjama svetog stabla masline koje okružuju spoljašnji bazen i doprinose opuštajućoj atmosferi. U okviru otvorenog bazena nalazi se šank bar na kojem možete koristiti usluge pića i poslastica. Pored spoljašnjeg, hotel poseduje i unutrašnji bazen veličine 100 m2 koji sa svojim dodatnim sadržajem čini SPA. Ležaljke na otvorenom i zatvorenom bazenu se ne naplaćuju.
Ove usluge, gostima su dostupne u centralnoj zgradi na -2 spratu. Korisćenje sadržaja kao što su sauna, parno kupatilo, djakuzi i bazen su besplatni dok usluge profesionalne Azijske masaže se naplaćuju shodno cenovniku hotela.

Najmlađi gosti svoj kutak zabave mogu pronaći u dečijem mini klubu koji se nalazi unutar hotela ili na dečijem igralištu lociranom u blizini šank bara na otvorenom bazenskom kompleksu.

Blizina okolnih gradova upotpunjuje ponudu Petrovca. Na samo 17 km nalazi se metropola crnogorskog turizma Budva, dok je Bar (luka) udaljen 20 km. Aerodromi su takodje na svega 35-45 minuta od hotela (aerodrom Tivat 35 km i aerodrom Podgorica 45 km).

www.vileoliva.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04.-05.06. 06.06.-26.06. 27.06.-10.07. 11.07.-28.08. 29.08.-11.09. 12.09.-25.09. 26.09.-10.10.
1/2 Standard (u vilama) ALL 45 55 67 84 67 55 45
1/2 Superior ALL 48 60 72 88 72 60 48
APP Duplex (u vilama) ALL 50 64 76 93 76 64 50
APP Superior (u glavnoj zgradi) ALL 60 84 102 120 102 84 60

* Cene iz tabele su na bazi ALL Inclusive po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  ALL – sve uključeno, APP – apartman, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu/vilama na bazi ALL usluge,
• wellness centar,
• hotelski bazen sa ležaljkama i suncobranima,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za pogled na more iznosi 4 evra po osobi, po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60%,
* Doplata za dečiji krevetac iznosi 7 evra po danu.

POPUSTI
* Deca do 2 godine gratis,
* Treća odrasla osoba 20% popusta,
* Četvrta odrasla osoba 40% popusta,
* Dete od 2-12 godina sa dve odrasle osobe ostvaruje 50% popusta,
* Jedno dete sa jednom odraslom osobom ima 20% popusta u dvokrevetnoj sobi,
* Dvoje dece sa jednom odraslom osobom imaju po 30% popusta u dvokrevetnoj sobi.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Besplatan parking za goste hotela se nalazi na 500 metara od hotela, a hotelski parking košta 8 evra po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele