0
0 reviews

Villa Galijot Hotel Plava Laguna 4*

Poreč, Hrvatska
od 94€ / Po noći

Oličenje jednostavnih udobnosti mediteranskog načina života, Villa Galijot je hotelski smeštaj sa 4 zvezdice na nekoliko minuta od Poreča, uokviren borovom šumom Plava Resorta. Izaberite jednokrevetnu, dvokrevetnu ili porodičnu sobu na samo nekoliko koraka od šljunkovitih i kamenih plaža koje okružuju poluostrvo gde se nalazi Vila Galijot. Pronađite mir u jadranskim talasima i mirisima Mediterana nošenim povetarcem. Večerajte pored bazena.

Svaki dan otkrijte nešto novo među brojnim sportovima i aktivnostima u ponudi ili uživajte na terasi kafea, uz koktel u ruci. Brigu o deci prepustite našem osoblju. Brzo će naći prijatelje u Mini klubu. Povedite prijatelje ili porodicu na uzbudljivo putovanje biciklom. Kada ste spremni da istražite Poreč, prošetajte do centra za 20 minuta (ili još brže turističkim vozom). Otkrijte ludi noćni život, zanimljive restorane i bogatu istoriju grada. Možete da odspavate ako želite. Važno je da se opustite, na odmoru ste. Aerodrom Pula: 60km, centar Poreča: 5km.

Villa Galijot Plava Laguna sastoji se od 103 sobe na 2 sprata. Sve sobe su klimatizovane, opremljene kupatilom s kadom i fenom za kosu, besplatnim WiFi internetom, SAT TV-om, telefonom s direktnim biranjem i sefom. Parking je dostupan uz doplatu.

Classic soba – dvokrevetna soba s balkonom, veličina i kapacitet: 16 m2, za 1 – 3 osobe
Classic soba – family – dve dvokrevetne sobe s balkonom, veličina i kapacitet: 28-33 m2, za 2 – 5 osoba, strana more
Superior soba – dvokrevetna soba s balkonom, veličina i kapacitet: 21 m2, za 1 – 3 osobe, strana more
Superior suite – suite s dvokrevetnom sobom i dnevnim boravkom s balkonom, veličina i kapacitet: 32 m2, za 1 – 3 osobe, strana more

Uključeno u cenu – WiFi, animacija za odrasle i za decu, ležaljke na bazenu (u ograničenim količinama), tematska ili gala večera jednom nedeljno, piće dobrodošlice, šampanjac uz doručak.

SADRŽAJI U HOTELU čine: restoran i bar – buffet doručak 7-10h, buffet večera 18:30-21h, aperitiv bar uz bazen…, bazen, menjačnica, bankomat , 3 konferencijske dvorane: 15, 30 i 70 sedećih mesta, TV prostor, usluga pranja veša (uz nadoplatu), salon za masažu (uz nadoplatu), suvenirnica/ novinski kiosk, prostor za odlaganje bicikli , punjači za električne bicikle.

Zabava je za nas ozbiljna stvar! Activities & Experience Team brine se da se provedete najbolje ikad i doživite nova i nezaboravna iskustva koja ćete prepričavati svima kad se vratite kući. Programi za decu: mini club (4 – 12 godina) u jutarnjim i popodnevnim terminima (kreativna radionica i razne igre, sport i sl.), i dečiji večernji sati. Programi za odrasle: uživo muzika, jutarnja gimnastika, aerobik u vodi, puno raznih sportskih aktivnosti: odbojka, fudbal, stoni tenis…

www.plavalaguna.com/hr/hoteli/villa-galijot

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se naplaćuje 1 evro po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele