0
0 reviews

Village Galijot Plava Laguna 4*

Poreč, Hrvatska
od 100€ / Po noći

Village Galijot Plava Laguna, komforne vikendice sa 4 zvezdice koje se nalaze na zelenom poluostrvu bez automobila u blizini Poreča imaju sve što vam je potrebno za odmor, a opet su dovoljno udaljene i tihe da možete spavati kad god poželite. Dobrodošli na savršen odmor. Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže.
Odaberite polupansion kako biste svako veče mogli da probate poznatu istarsku kuhinju i vina ili prepustite našim kuvarima da vas oduševljavaju ukusima sve dok ste s nama. Restoran Plava resorta nalazi se u sredini poluostrva, uz bazen. Svaki bungalov je samo nekoliko koraka od plaže, tako da se porodična zabava može lako preneti na plažu ili pored bazena sa morskom vodom sa grejanjem. Prepustite se uživanju i opustite se.

U hotelskom restoranu se svakog dana služe doručak i večera. Ponuda smeštaja Village Galijot Plava Laguna uključuje i zajednički salon, menjačnicu i konferencijsku dvoranu. Parking uz nadoplatu. Dečiji program obuhvata aktivnosti poput igara, radionica i mini diska za decu do 12 godina.

Village Galijot Plava Laguna sastoji se od 52 sobe. Sve sobe su klimatizovane, opremljene kupatilom sa fenom za kosu, besplatnim WiFi internetom, SAT TV-om, telefonom s direktnim biranjem i sefom.
Classic soba – dvokrevetna soba s terasom, 19 m2, za do 3 osobe, u prizemlju, s pogledom na park
Superior soba – dvokrevetna soba s terasom, 19 m2, za do 3 osobe, u prizemlju, strana more. Kućni ljubimci su dozvoljeni (uz doplatu).

U Plava Resortu naći ćete nekoliko restorana i snack-barova te mnoštvo predivnih terasa uz more. Na jednoj od najlepših lokacija smestila se i poznata poslastičarnica Plava Laguna, nezaobilazno mesto za sve posetioce resorta.

www.plavalaguna.com/hr/hoteli/village-galijot

NA UPIT

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 10.00h. Kraj programa.

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking se naplaćuje 1 evro po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 3 noćenja.
• Kućnim ljubimcima je dozvoljen boravak u apartmanima (uz doplatu 13 evra po danu).
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Wifi
Zabavne aktivnosti
HRVATSKA

Preporučujemo hotele