0
0 reviews

Winslow Infinity Aparthotel 3*

Bansko, Bugarska
od 21€ / Po noći

Winslow Infinity Aparthotel 3*

Zimovanje Bugarska 2022-23

Skijanje Bansko

 

Winslow Infinity Aparthotel nalazi se u Banskom, na 350 metara od prve stanice ski-lifta. U ponudi su moderne smeštajne jedinice sa balkonom i besplatnim WiFi internetom. Objekat obuhvata 3 zgrade sa zajedničkim vrtom. Javni parking ispred objekta može se besplatno koristiti.

Svi apartmani sadrže potpuno opremljenu čajnu kuhinju, sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom, prostor za sedenje i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Svi apartmani imaju drvene podove. Pojedine smeštajne jedinice imaju kamin.

Korišćenje teretane je takođe besplatno. Usluga masaže je dostupna na zahtev i uz doplatu. Gosti se mogu opustiti u vrtu objekta, uređenom poput parka.

Doručak se služi na bazi švedskog stola ili sa fiksnog menija. U restoranima se služe jela bugarske i internacionalne kuhinje.

Winslow Infinity Aparthotel raspolaže ostavom za ski opremu i igralištem. Najbliži supermarket je udaljen 150 metara, dok se do centra grada može stići za 8 minuta hoda.

 

https://winslow-hotels.com/

  • Gondola Lift – 500 m
  • Bansko ski-lift – 500 m
  • Chalin Valog Lift – 1,9 km

CENOVNIK WINSLOW INFINITY APARTHOTEL – ZIMOVANJE 2022/23.

Smeštaj Usluga 14.12.2022. - 27.12.2022. 28.12.2022. - 03.01.2023. 04.01.2023. - 14.01.2023. 15.01.2023. - 26.01.2023. 27.01.2023. - 03.03.2023. 04.03.2023. - 12.04.2023.
Studio 1/2 Noćenje sa doručkom 33 59.5 37.5 33 37.5 33
Jednosobni apartman 1/2 Noćenje sa doručkom 39.6 77.5 49.5 39.6 49.5 39.6
Dvosobni Apartman 1/4 Noćenje sa doručkom 26 48.5 33 26 33 26
Trosobni Apartman 1/6 Noćenje sa doručkom 21 39 25.5 21 25.5 21

* Cene za  su izražene u evrima po osobi za noć i odnose se na uslug noćenja sa doručkom.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
• besplatno korišćenje bazena, parnog kupatila, saune, fitnesa, đakuzija,
• prevoz do stanice gondole,
• korišćenje Wi-Fi interneta u celom hotelu,
• spoljni parking,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• boravišna taksa,
• osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE i POPUSTI

• Garaža 10 € dnevno.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Parking
Pet friendly
Restoran
Sportski tereni
Wifi
Zabavne aktivnosti