0
0 reviews

Wow Hotel 4*

Budva, Crna Gora
od 40€ / Po noći

Prigodno smešten u srcu Budve, hotel Wow je savršeno mesto ako želite da upoznate Budvu, Stari grad i najlepše plaže crnogorskog primorja. Prepoznatljiv po modernom enterijeru, hotel pogodan za klijente koji traže visok kvalitet usluge, komfor i prijatno okruženje. Tržni centar TQ Plaza nalazi se na 100 metara od hotela WOW. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 22 km. Recepcija radi non-stop. Osoblje recepcije govori engleski i ruski jezik. Naš hotel je pet-friendly. WOW udaljen 1 min hoda od plaže.

Hotel WOW raspolaže sa 30 smeštajnih jedinica koje su podeljene na standardne, studio apartmane i jednosobne apartmane. Sve smeštajne jedinice u hotelu WOW imaju prostor za sedenje, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom i tušem. Pojedine jedinice sadrže kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom. Smeštajne jedinice su takođe opremljene klima-uređajem i radnim stolom.

U sklopu hotela nalazi se moderan restoran. Usluga u restoranu je na bazi švedskog stola. Osnovna ponuda gostima je polupansion (doručak i večera). U ponudi takodje imamo veliki izbor jela po porudžbini. Kontinentalni doručak i doručak na bazi švedskog stola služe se svakog jutra u objektu.
Wine and lounge bar WOW – U prelepom ambijentu našeg lokala uživajte u bogatoj ponudi vina iz našeg menija.
Osim vina, nudimo vam i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafu i prelepe koktele. Takođe, tu je i bogata ponda naše kuhinje.
Lounge bar WOW – Baš kao što ime kaže, WOW svakog gosta ostavlja bez daha, a ako nas posetite i vi ćete imati priliku da ga doživite. Za kratko vreme, od kada je otvoren, ovaj atraktivni lounge bar smešten u komercijalno-poslovnom centru „TQ Plaza“ u srcu crnogorske prestonice turizma postao je sinonim prestiža u ugostiteljstvu.

wowhotelbudva.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 09.01. - 04.05. 05.05. - 31.05. 01.06. - 06.07. 07.07. - 24.08. 25.08. - 21.09. 22.09. - 12.10. 13.10. - 27.12.
1/2+1 Standard Studio BB 40 52 62 77 62 52 40
1/2+1 Deluxe Apartman BB 55 69 82 87 82 69 55

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu je 50%.

POPUSTI
* Dete do 12 godina sa jednim ili oba roditelja na dodatnom ležaju plaća 15 evra po danu.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Privatan parking je moguć na licu mesta (rezervacija je neophodna) i naplaćuje se 15 evra po danu.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Pet friendly
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele