0
0 reviews

Xenios Dolphin Beach Hotel 3*

Kasandra, Grčka
od 39€ / Po noći

Xenios Dolphin Beach je hotel sa 3 zvezdice, smešten na plaži u prelepom i živopisnom selu Posidi Kasandra, 22 km od Kaliteje i 100 km od aerodroma.

Šarm i magnetizam ovog mesta su fascinantni i teraju vas da istražite svaki kutak dugih peščanih plaža, guste šume koje okružuju sela. Posetite Veliku planinu Olimp, mesto stanovanja drevnih grčkih bogova, ili jednostavno uživajte u spokoju koji ovde vlada. Plaža Dolphin je lepo mesto, ako se odlučite za putovanje, jer nakon putovanja punog utisaka, možete se opustiti u gostoljubivom i ljubaznom hotelu.

Pridružite se našem doručku na bazi švedskog stola u glavnom restoranu! Znamo da je pravi doručak početak dobrog dana. Uživajte u kafi, sokovima, sveže kuvanim jelima od 7:00 do 10:15! Postoji mogućnost prethodnog naručivanja ranog doručka od 06.30 (na zahtev) ili naručivanja korpe za ručak (na zahtev). Radimo na bazi sveobuhvatnog. Za vreme ručka i večere nudimo vam raznovrsna grčka i mediteranska jela.

Poseta našem a la carte restoranu je odlična prilika da probate nešto novo. Tokom dana naši gosti mogu posetiti bar, koji nudi širok izbor pića i grickalica.

Za zaista odmor bez stresa, sa svim vašim potrebama ispunjenim mnogo pre vašeg odlaska, ne prihvatajte nikakvu zamenu – idite na sveobuhvatno. Opustite se znajući da su svi vaši obroci, kokteli i zabava plaćeni i jedino što preostaje jeste da se zavalite i uživate!

– Puni pansion sa doručkom, ručkom i večerom
– Lokalna razna alkoholna i bezalkoholna pića
– Tematsko veče jednom nedeljno
– Osveženje i kafa
– Sladoled tokom večere na bazi švedskog stola
– Ležaljke, suncobrani na plaži i bazenu
– Zabavni događaj jednom nedeljno

Znamo da odvođenje cele porodice na odmor može biti skupo, pa želimo da pomognemo. Deca uzrasta do 14 godina borave besplatno kada dele sobu svojih roditelja, što znači da je lako povesti ekipu na zabavu.

Cenovnik 2023

Tip sobe Min/Max osoba 23.05.-18.06. 19.06.-09.07. 10.07.-23.07. 24.07.-16.08. 17.08.-30.08. 31.08.-20.09.
Dvokrevetna soba pogled bašta 2+1 39 57 73 79 73 55
Dvokrevetna soba pogled more 2+1 45 63 77 86 77 59
Superior soba pogled bašta 2+2 44 64 79 87 79 59
Superior delimičan pogled more 2+2 43 67 84 92 84 63
Porodična soba pogled bašta 2+3 52 74 90 99 90 70
3. osoba popust 60% 60% 60% 60% 60% 60%
Dete do 3.99 godina besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno besplatno
Dete od 4-13.99 godina popust 90% 90% 90% 90% 90% 90%
2. dete u superior sobi od 4-13.99 godina popust 75% 75% 75% 75% 75% 75%
3. dete u porodičnoj sobi popust 75% 75% 75% 75% 75% 75%

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuju uslugu polupansion.


U cenu je uračunato

  • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
  • Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uračunato

  • Organizovan prevoz
  • Invidualni troškovi putnika
  • Fakultativni izleti

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Hotel ima obezbeđen besplatan privatan parking (rezervacija je neophodna).

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

.

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Parking
Restoran
Wifi