0
0 reviews

Zebra Hotel 4*

Donja Lastva, Crna Gora
od 102€ / Po noći

Zebra – još jedna zgrada hotela Carrubba. Nalazi se u najstarijoj kući grada Tivta: letnjoj rezidenciji poznate drevne crnogorske porodice Zmajević. Tokom restauracije u potpunosti smo sačuvali istorijski izgled zgrade, uz pun komfor za odmor naših gostiju. Dobra lokacija, veoma blizu grada Tivta i Starog grada Kotora. Tivatska Sat-kula se nalazi na 2,4 km od objekta Apart Hotel Zebra, dok je marina Porto Montenegro udaljena 2,5 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 6 km.

Gostima hotela Zebra na raspolaganju su svi sadržaji koje nudi hotel Carrubba, koji je udaljen samo 146 koraka: besplatan doručak, hotelska plaža, restoran Punto Crudo i još mnogo toga. Kontinentalni i à-la-carte doručak služe se svakog dana u okviru ovog pansiona sa uslugom doručka.

Naše smeštajne jedinice:
Standardna dvokrevetna soba – Ovaj tip sobe ima jedan bračni krevet i sofu (u pojedinim sobama). Ima prosečnu površinu od 21 m². Klimatizovane sobe sa TV-om sa ravnim ekranom, mini-barom i sefom u sobi. Privatno kupatilo je opremljeno tušem, fenom za kosu.
Deluxe dvokrevetna soba – Ima prosečnu površinu od 31 m². Dostupni su TV sa ravnim ekranom, mini-bar i sef u sobi. Privatno kupatilo je opremljeno tušem, fenom za kosu, bade mantilom.
Suite sa jednom spavaćom sobom – Apartman se sastoji od dve odvojene sobe: spavaća soba ima bračni krevet, a dnevna soba ima sofu i kamin. Ima prosečnu površinu od 54 m². Klimatizovane sobe sa kaminom imaju TV sa ravnim ekranom; na raspolaganju su minibar i sef u sobi. Privatno kupatilo je opremljeno tušem, fenom za kosu, bade mantilom.

Naše usluge i sadržaji: oprema za roštilj, terasa za sunčanje, bar, doručak, snack bar, minibar, besplatan javni parking, besplatan WiFi je dostupan u svim oblastima, recepcija 24/7, usluga preuzimanja/odlaska na aerodrom.

www.septemberhotels.com/zebra-hotel-tivat

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05. - 31.05. 01.06. - 31.08. 01.09. - 30.09. 01.10. - 31.12.
1/2 Standard BB 146 172 146 102
1/2 Deluxe BB 179 229 179 131
APP (sa jednom spavaćom sobom) BB 249 341 249 151

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi (apartmanu), po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, APP – apartman, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• boravišna taksa i osiguranje,
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za pomoćni ležaj iznosi 45 evra po osobi po danu.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Bespatan javni parking je moguć u blizini hotela.

DODATNE NAPOMENE
• Doručak se služi u obližnjem hotelu Carrubba.
• Deci od 7 godina je dozvoljen boravak u hotelu.
• Kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak u hotelu.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele