0
0 reviews

Zenit Hotel 3*

Neum, Bosna i Hercegovina
od 32€ / Po noći

Hotel Zenit sa tri zvezdice nalazi se u Neumu, gradiću smeštenom u pitomom zalivu na južnom delu istočne obale Jadranskog mora na polovini puta između dva turistička bisera ove regije Dubrovnika 62 km i Makarske 75 km. Blaga mediteranska klima sa dugim i toplim letom te vrlo kratkom i blagom zimom, svrstava ga u red primorskih mesta sa najvećim brojem sunčanih dana u godini. Sam hotel smešten je na samoj obali mora, ogledalo je mediteranskog podneblja koje zrači arhitektonskim skladom i lepotom. Mesto je posebnog primorskog ugođaja i raznih ugostiteljsko turističkih privlačnosti.

Hotel je udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel Zenit Neum se nalazi u Neumu i nudi privatnu plažu i terasu za sunčanje. U okviru objekta možete posetiti bar i restoran. Bežični internet i parking u okviru objekta mogu se besplatno koristiti.
Sobe su opremljene TV-om. Pojedine sobe imaju terasu ili balkon. Sve sobe sadrže sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim peškirima. Ostale pogodnosti obuhvataju besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Doručak na bazi švedskog stola i večera sa toplim jelima služe se svakog dana.
Hotel raspolaže recepcijom koja radi non-stop, zajedničkim salonom i suvenirnicom. U okviru objekta možete igrati tenis, stoni tenis i bilijar.

Međugorje je udaljeno 30 km, dok se Mostar nalazi na 49 km od hotela Zenit Neum. Aerodrom Mostar je udaljen 70 km.

hotel-zenit.com

Rani Booking


5% za uplate u celosti do 31.05.2023.

Cenovnik 2023

Tip sobe 01.04.-28.04. 29.04.-02.06. 03.06.-07.07. 08.07.-18.08. 19.08.-08.09. 09.09.-22.09. 23.09.-05.11.
Klimatizovane sobe
Dvokrevetna soba 37 40 44 53 44 40 37
Dvokrevetna soba pogled balkon 42 45 51 60 51 45 42
Doplata za jednokrevetnu sobu 16 18 21 25 21 18 16
Sobe bez klimatizacije /ventilator/
Dvokrevetna soba 30 33 37 44 37 33 30
Dvokrevetna soba pogled balkon 35 38 43 51 43 38 35
Doplata za jednokrevetnu sobu 14 15 18 22 18 15 14

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuje polupansion.


U cenu je uključeno

 • smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,
 • organizaciju putovanja i usluge turističke agencije.

U cenu nije uključeno

 • Prevoz,
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje,
 • Fakultativni izleti
 • Invidualni troškovi putnika.

Doplate

 • Boravišna taksa uz doplatu 0.8€ za termin 01.04.-28.04. i 23.09.-05.11. Za sve ostale termine doplata je 1€. Deca do 12 godina ne plaćaju taksu.
 • Garaža se plaća 5 € po danu,
 • Mini frižider se plaća 5 € po danu,

Popusti

 • Treća osoba u dvokrevetnoj sobi na dodatnom ležaju ima popust 15%
 • Deca do 7 godine u zajedničkom ležaju – gratis,
 • Dete od 7-12 godina na osnovnom ležaju- 20% popust,
 • Dete do 12 godina sa dve odrasle – gratis, drugo dete 50% popust,
 • Korišćenje sadžaja za sport i rekreaciju, osim saune i tenis, za goste hotela – gratis,
 • Gosti hotela ne plaćaju parking.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2- poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za uplate avansa do 30.05.2022. popust od 5% (plaćanje do 10.06.2022.)

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Za ulazak u Bosnu i Hercegovinu automobilom potreban je zeleni karton.

DODATNE NAPOMENE
• Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wifi
BOSNA I HERCEGOVINA

Preporučujemo hotele