0
0 reviews

Zeta Hotel 4*

Rafailovići, Crna Gora
od 70€ / Po noći

Uz hotel Zeta, otkrijte novi način uživanja. Hotel Zeta, koji nosi srednjovekovno ime Crne Gore, je elegantan i ekskluzivan hotel sa 4 zvezdice, koji je smešten u prelepim Rafailovićima. Hotel poseduje vrhunski sadržaj i umetnička dela koja su posebno dizajnirana za naš hotel. Ovaj mali, ekskluzivni hotel je posebno dizajniran da ponudi gostu veoma relaksirajuću atmosferu, sjajan stil i uvek besprekornu uslugu. Hotel se nalazi na samoj obali, na samo 18 metara od mora. Plaža Mogren udaljena je 6 km od smeštaja, dok je Sveti Stefan udaljen 6 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 27 km od hotela Zeta.

Jedinstvstvena arhitektura hotela Zeta prepletena je umirujućom atmosferom i visoko kvalitetnim servisom koji će učiniti da uživate u svom odmoru.
Harmoniju jadranskih boja otvaraju zraci sunca pri svakom zalasku. Posebna pažnja posvećena je svim detaljima kako bismo trenutke koje provedete kod nas učinili nezaboravnim i kako biste nas ponovo posetili. Naročito smo ponosni na pažljivo odabran tim obučenih profesionalaca koji se u svakom trenutku brine o našim gostima, brinući da oni uživaju u boravku.

Dizajn 22 sobe hotela osmišljen je do najsitnijeg detalja u kome su implementirani najsavremeniji materijali s posebno odabranim bojama kako bi se omogućio idealan komfor.
U hotelu Zeta možete birati između standardnih i prostranih soba ukrašenih slikama, specijalno urađenim za naš hotel od strane brazilskog umetnika Wiliama Maluku. Panoramski prozori omogućavaju puno prirodne svetlosti u toku dana. Sve sobe su opremljene centralnim sistemom ventilacije i klimatizacije, sa LED televizorima 46″, posebnim sefom, mini barom sa širokim izborom napitaka i kafe aparatom sa kapsulama. Kreveti, dimenzija i udobnosti izvan svih očekivanja firme Ancona, sa zaštitom i nad dušecima, omogućavaju komfor telu i sve uslove za idealan san.

Restoran hotela Zeta, s panoramskim pogledom na more, služi fuziju ukusa koji odgovaraju svakom ukusu, ljubazno pripremljenu od strane naših kuvara. Garantovano vam je nezaboravno iskustvo ukusa, izvrsna usluga, kao i profesionalna jela sa čistim linijama.

Ovo je mesto za beg od dnevnih briga uz zdrav ili jak doručak, brzi ili ležerni ručak, opuštenu večeru sa prijateljima ili svečanu večeru sa jednim posebnim prijateljem, prekrasnim pogledom na more. Kuvari restorana imali su stažiranje u Holandiji sa jednim od najboljih šefova evrope Stefan van Sprang, vlasnikom dve Michelin zvezdice. Odgovoran je za meni kao i za obuku osoblja i stalni monitoring. Restoran takođe priprema jela za poneti i dostavlja porudžbine u Budvi, kao i u zoni od 10 kilometara od hotela.

Udoban wellness centar hotela ZETA je dizajniran da zadovolji potrebe duše i tela. Gosti našeg hotela mogu koristiti usluge masažera, majstora manikira i pedikira. Naši kozmetičari će ponuditi jedinstvenu terapiju kiseonikom i procedure vakuum masaže koristeći Weyergans opremu, razvijenu na osnovu istraživanja svemirske agencije NASA.

zetahotel.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04. - 29.04. 30.04. - 31.05. 01.06. - 04.07. 05.07. - 28.08. 29.08. - 30.09. 01.10. - 31.10.
1/2 (Twin, pogled vrt) BB 70 75 95 125 100 75
1/2 (Double) BB 85 90 120 140 120 90
1/2 Superior (pogled more) BB 95 110 165 190 175 110
1/2+1 Deluxe (pogled more) BB 105 120 180 205 190 120
Junior Suite (1/4, pogled more) BB 155 190 250 290 275 190
Superior Suite (1/4, pogled more) BB 170 210 270 305 290 210

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi (suitu), po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra po danu,
* Doplata za pomoćni ležaj iznosi 70 evra za odrasle, 50 evra za decu od 12-18 godina i 40 evra za decu od 2-12 godina po osobi po danu.

POPUSTI
* Deca do 2 godine gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Hotel nema parking.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele