Hotel Nebeske stolice

Kopaonik, Srbija

0 reviews

Nebeska Stolica 2 se nalazi iznad objekta Nebeska stolica 1, na samoj ski stazi Mašinac. Hotel je tipa ski-in ski-out i predstavlja odličan izbor za porodice sa decom.

cena od 7 PO NOĆI
Detaljnije

Hotel Pepa 2*

Divčibare, Srbija

0 reviews

Hotel "Pepa" se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji na Divcibarama na udaljenosti manjoj od 100 m od centra i pored same ski staze "Centar", tzv tanjirače, ušuškan u borovoj šumi. Hotel već dugi niz godina svojim gostima pruža usluge smeštaja i ishrane. Raspolaže sa 22 sobe ( 1/1, 1/2 i 1/2 + pom ) sa kupatilom (tuš kabina), tv, telefonom i internet konekcijom (bruto površina sobe je 17 m2), kao i sa 1 poluapartmanom povrsine 28 m2, sa ukupnim kapacitetom 60 ležaja.

cena od 17 PO NOĆI
Detaljnije

Magnolia Garden 2*

Sunčev Breg, Bugarska

0 reviews

Lokacija: Magnolia Garden (hotel apartman) nalazi se u severnom delu Sunčevog Brega, na 500 m od peščane plaže, 800 m od aqua parka  i 20 min hoda od centra letovališta.

cena od 17 PO NOĆI
Detaljnije

Vozina Hotel 2*

Metamorfozis-Sitonija, Grčka

0 reviews

Hotel Vozina je novoizgrađeni objekat koji se nalazi u centru letovališta Metamorfozis. Udaljen je od plaže oko 290 m.

cena od 17 PO NOĆI
Detaljnije

Bellagio Blue Hotel 2*

Kasandra-Hanioti, Grčka

0 reviews

Dvospratni hotel apartmanskog tipa sa prizemljem, koji se nalazi se na oko 600 m od centra Haniotija. Udaljenost od mora i plaže je oko 450 m.

cena od 19 PO NOĆI
Detaljnije

Boulevard Boutique Hotel 2*

Sunčev Breg, Bugarska

0 reviews

Hotel Boulevard se nalazi u središnjem delu letovališta Sunčev Breg, na samo 150 metara od plaže i nedaleko od svih uzbudljivih zabavnih sadržaja, prodavnica i restorana.

cena od 20 PO NOĆI
Detaljnije

Adria Hotel 3*

Šušanj, Crna Gora

0 reviews

Hotel “Adria“ se nalazi u mirnom delu Šušnja, na oko 400 m od plaže. Samom lokacijom i položajem omogućava turistima ugodan boravak u miru i tišini. Hotel je karakterističan po predivnoj bašti, sa prirodnom hladovinom od vinove loze, kivija i drveća smokvi i nara.

cena od 20 PO NOĆI
Detaljnije

Bip Hotel 2*

Budva, Crna Gora

0 reviews

Smešten pored glavne Budvanske magistrale, na samo pet minuta hoda od Slovenske plaže, hotel BIP zasluženo nosi titulu hotela na pjeni od mora sa čijih terasa gosti uživaju u predivnom pogledu na more i ostrvo Sveti Nikola.

cena od 20 PO NOĆI
Detaljnije

Menel The Tree House Hotel 2*

Tasos-Limenarija, Grčka

0 reviews

Ovaj hotel u porodičnom vlasništvu smešten je preko puta plaže u Limenariji, na Tasosu i na nekoliko minuta hoda od restorana, kafea i prodavnica. Objekat Hotel Menel The Tree House- Adults only nudi terasu na krovu koja poseduje hidromasažnu kadu i ležaljke.

cena od 23 PO NOĆI
Detaljnije

Natasa Hotel 2* Skala Potamia

Tasos-Skala Potamia, Grčka

0 reviews

Hotel Natasa je smeštaj koji se nalazi na mirnoj lokaciji, daleko od vreve. Gostima je na raspolaganju bazen, kao i privatan parking. Natasa Hotel se nalazi na 1km od plaže i 1,2km od centra Skale Potamije. Ovaj kompleks se sastoji od dva objekta sa ukupno 34 sobe (dvokrevetne, trokrevetne ili četvorokrevetne).

cena od 23 PO NOĆI
Detaljnije

La Boheme Luxury Living 2*

Tasos-Limenarija, Grčka

0 reviews

Objekat La Boheme nalazi se u Limenariji, na 50 metara od plaže Limenarija i na manje od 1 km od plaže Metalija. U ponudi je klimatizovani smeštaj sa besplatnim WiFi internetom, restoranom i barom.

cena od 23 PO NOĆI
Detaljnije

Sirines Hotel 2*

Tasos-Potos, Grčka

0 reviews

Ovaj mali ekonomičan hotel nalazi se na ostrvu Tasos u mestu Potos. Nalazi se na samom ulasku u mesto. Peščana plaža se nalazi na 200 metara od hotela a na 80 metara od hotela je peščano-šljunkovita plaža

cena od 24 PO NOĆI
Detaljnije