Trst Hotel 3*

Bled, Slovenija

0 reviews

Hotel Trst u samom centru Bleda privlači putnike iz celog sveta. Ovaj mali hotel ima tradiciju više od jednog veka, jer je hotel po imenu Vonfling izgrađen ovde 1900. godine. Njegova centralna lokacija nudi odličnu polaznu tačku za istraživanje znamenitosti Bleda, šetnje i zanimljive izlete. Hotel biraju gosti kojima je hotel prvenstveno potreban za prenoćište, dok ostale usluge traže prilikom istraživanja Bleda i okoline.

cena Na Upit
Detaljnije

Hotel B&B Bondi 3*

Livinjo, Italija

0 reviews

Hotelu B&B Bondi nudi doručak na bazi švedskog stola, povratni prevoz do aerodroma i bar. Idite na staze u ovom hotelu, koji nudi ski-in/ski-out pristup, besplatan ski shuttle i ostavu za skije, besplatni WiFi u sobi.

cena Na Upit
Detaljnije

Hotel Srebrna Lisica 3*

Kopaonik, Srbija

0 reviews

Hotel Srebrna lisica poseduje 34 komforne family sobe i 8 dvokrevetnih soba. Svaka family soba sadrži dve odvojene prostorije, u jednoj prostoriji udoban francuski lezaj, u drugoj trosed i singl, zatim kupatilo, garderobni ormar, dva televizora sa plazma ekranom i telefon. Svaka dvokrevetna soba sadrzi kupatilo, garderobni ormar, udoban francuski lezaj (ili dva singla), televizor sa plazma ekranom i telefon.

cena Na Upit
Detaljnije

La Montanina Hotel 3*

Livinjo, Italija

0 reviews

Ovaj tradicionalni hotel koji se nalazi u porodičnom vlasništvu smešten je u centru Livinja. Ponuda obuhvata restoran, bar i besplatno iznajmljivanje bicikala.

cena Na Upit
Detaljnije

Hotel Bon Alpina 3*

Inzbruk, Austrija

0 reviews

Hotel Bon Alpina smešten je u centru mesta Igls, na 4 km od grada Inzbruka. Udaljen je 3,7 km od gondole Pačerkofel (Patscherkofel), koja vodi do olimpijskog skijališta. Hotel u svojoj ponudi ima bazen u zatvorenom i grejani bazen na otvorenom, kao i travnjak na kojem se možete sunčati. Na raspolaganju su vam takođe 1 sauna, 1 parno kupatilo i sala za fitnes.

cena Na Upit
Detaljnije

Hotel SKI 3*

Demanovska Dolina, Slovačka

0 reviews

Hotel SKI Jasna se nalazi u Demanovskoj dolini u Zahradky. Skijaške staze i žičara nalaze se na samo 50 metara od hotela.

cena Na Upit
Detaljnije

Victoria Hotel 3*

Nesebar, Bugarska

0 reviews

Victoria hotel je mali gradski hotel koji se nalazi u starom gradu Nessebru, na oko 1,5km od centra novog grada i oko 350m od male plaže u starom gradu.

cena od 20 PO NOĆI
Detaljnije

Winslow Infinity Aparthotel 3*

Bansko, Bugarska

0 reviews

Winslow Infinity Aparthotel nalazi se u Banskom, na 350 metara od prve stanice ski-lifta. U ponudi su moderne smeštajne jedinice sa balkonom i besplatnim WiFi internetom.

cena od 21 PO NOĆI
Detaljnije

Ralitsa Hotel 3*

Tasos-Limenarija, Grčka

0 reviews

Gostima su na raspolaganju recepcija, wifi internet u javnim delovima hotela (besplatno), restoran, bar.

cena od 22 PO NOĆI
Detaljnije

Dionyssos Hotel 3*

Kasandra-Hanioti, Grčka

0 reviews

Hotel Dionysos se nalazi 200 m od peščano-šljunkovite plaže, 250 m od centra Haniotija, u mirnom delu naselja. Hotel raspolaže sa 109 soba.

cena od 22 PO NOĆI
Detaljnije

Kazaviti Hotel 3*

Skala prinos, Grčka

0 reviews

Hotel u svom sastavu ima parking, bazen sa svežom vodom, recepciju, wi fi na javnim površinama pored bazena, kantina, bar pored bazena. Ležalje i suncobrani na plaži mogu se koristiti uz doplatu na licu mesta. Hotel se sastoji od dve zgrade, u jedoj je hotel koji je otvoren od 1991 godine a u drugoj su apartmani – studiji i radio od 1996 godine.

cena od 22 PO NOĆI
Detaljnije

Achillion Hotel 3*

Tasos-Skala Potamia, Grčka

0 reviews

Idealno lociran, na sredini promenade, hotel Achillion nalazi se odmah preko puta kamenito-šljunkovite plaže. Besplatne ležaljke i suncobrani dostupni su na Kontiki plaži ispred hotela Mantas Sea Side koji je od hotela Achillion udaljen oko 350 m.

cena od 23 PO NOĆI
Detaljnije