Kempinski Palace 5*

Portorož, Slovenija

0 reviews

Luksuzni hotel Kempinski Palace se nalazi u centru Portoroža, u uređenom parku koji je zaštićen kao kulturno nasleđe. Ponuda obuhvata bazen sa morskom vodom, prostrani najsavremeniji spa i velnes centar, kao i raznovrsne restorane i barove. Hotel je udaljen 2 min hoda od plaže. Iz hotela se pruža pogled na Jadransko more.

cena Na Upit
Detaljnije

Hotel Premier Aqua 5* (Samo za odrasle)

Fruška Gora, Srbija

0 reviews

Hotel Premier Aqua (samo za odrasle) nalazi se u banjskom naselju Vrdnik, na pola puta između Beograda i Novog Sada. Ovaj moderan hotel sa 5 zvezdica ima spa centar, bazen u zatvorenom i na otvorenom, kao i restoran u okviru objekta. Besplatan WiFi dostupan je u celom objektu.

cena Na Upit
Detaljnije

Hotel Imperial Palace 5*

Sunčev Breg, Bugarska

0 reviews

U okviru hotela postoji više restorana i barova. Gostima je na raspolaganju 24 sata room servis, medicinska služba, menjačnica, frizerski salon, otvoreni i zatvoreni bazen, čuvan parking. Spa centar nudi široku paletu tretmana, masaža i sadržaja : azijski tretmani, tursko kupatilo, talaso terapija, oxigen tretmani, različite kupke i eliksiri, fizioterapija.

cena od 43 PO NOĆI
Detaljnije

Iberostar Slavija Hotel 5*

Budva, Crna Gora

0 reviews

Iberostar Slavija je na idealnoj lokaciji za istraživanje starog grada Budve i srednjovjekovnih zidina koje su udaljene manje od 15 minuta hoda, kao i slovenačke plaže, koja je jedna od najboljih plaža u Crnoj Gori.

cena od 44 PO NOĆI
Detaljnije

Budva Hotel 5*

Budva, Crna Gora

0 reviews

U samom centru Budve, sa pogledom na Jadran smešten je luksuzni hotel sa 5 zvezdica - Hotel Budva. Glavno šetalište, rivijera, Stari grad i Marina na korak su od hotela, oaze mira i premium iskustva. Ukoliko želite da iskusite Budvu u dinamičnoj i opuštenoj atmosferi, prave čari se nalaze u neposrednoj blizini – plažni barovi, noćni klubovi, tržni centri. Sve što poželite čeka vas na jednom mestu.

cena od 45 PO NOĆI
Detaljnije

Hotel Orlovetz 5*

Pamporovo, Bugarska

0 reviews

Hotel Orlovetz se nalazi u centru popularnog ski rizorta Pamporovo i nudi dobro opremljene sobe sa spektakularnim pogledom na planinski masiv Rodopi. Možete uživati u komforu, miru i intimi sopstvenog smeštaja i koristiti centar za opuštanje opremljen grejanim bazenom, spa kadom i biljnim saunama. Zabavu možete potražiti u kuglani, na teniskom terenu ili u prostoriji namenjenoj deci.

cena od 45 PO NOĆI
Detaljnije

Perelik Hotel 5*

Pamporovo, Bugarska

0 reviews

Hotel Perelik je smešten u samom centru Pamporova i nudi nedavno renoviran i dobro opremljen smeštaj i veliki izbor restorana. WiFi se može besplatno koristiti, a obezbeđen je i privatan parking na otvorenom. U jelima bugarske i evropske kuhinje možete uživati u hotelskom restoranu, u koji se može smestiti do 400 osoba. Takođe možete posetiti moderan à-la-carte restoran Neptun.

cena od 45 PO NOĆI
Detaljnije

Carine Kumbor Hotel 5*

Kumbor, Crna Gora

0 reviews

Nalazi se u Herceg Novom, 1 min hoda od svoje privatne plaže, na 2,6 km od plaže Lalovina. Sat-kula u Herceg Novom nalazi se na 9 km, a Tvrđava Forte Mare na 11 km od hotela Carine Hotel Kumbor. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 20 km. Prevoz od/do aerodroma dostupan je uz doplatu.

cena od 48 PO NOĆI
Detaljnije

Premiere Luxury Mountain Resort 5*

Bansko, Bugarska

0 reviews

Premier Luxury Mountain Resort se nalazi u podnožju planine Pirin u Banskom, na 700 metara od žičare. Gostima su na raspolaganju prostrane jedinice sa enterijerom uređenim u drvetu i besplatan WiFi u celom objektu. Gosti dobijaju VIP ski-pas za brzu traku.

cena od 50 PO NOĆI
Detaljnije

Royal Paradise 5*

Tasos-Potos, Grčka

0 reviews

Hotel Royal Paradise je potpuno nov hotel na Tasosu, izgrađen 2011.godine. Smešten je na samoj plaži, na oko 3 km od Potosa. Ovaj luksuzni hotel predstavlja pravi mali raj jer svojim gostima nudi uživanje u prelepoj plaži, čistom moru, odličnu uslugu i opuštanje u SPA centru.

cena od 50 PO NOĆI
Detaljnije

Regnum Apart Hotel & Spa 5*

Bansko, Bugarska

0 reviews

Hotel Regnum Bansko nalazi se na savršenoj lokaciji u podnožju planine Pirin, odakle se pruža predivan panoramski pogled. Ovaj jedinstveno uređeni objekat u ponudi ima luksuzne apartmane u Banskom, na 600 metara od gondole i na 1,2 km od centra grada. Termalna banja Regnum jedinstveno je mesto sa termalnom mineralnom vodom, bazenima na otvorenom, restoranom, zelenim površinama i masažama. Tokom letnje sezone obezbeđen je besplatan prevoz do sela Banja i termalnog kompleksa banja Regnum.

cena od 55 PO NOĆI
Detaljnije

Thasos Grand Resort 5*

Agios Loannis, Grčka

0 reviews

U sastavu hotela nalazi se recepcija, parking, bazen sa svežom vodom za odrasle i bazen za decu, wi fi internet na javnim površinama, spa centar uz doplatu

cena od 57 PO NOĆI
Detaljnije