FKK Ada Bojana

Ada Bojana, Crna Gora

0 reviews

Hotelski kompleks Ada Bojana smešten je u jugozapadnom kraku ostrva, a svojim prisustvom niske građevine nisu ugrozile autentični ambijent. U zaleđu hotelskog kompleksa je ona ista priroda kakva je bila i pre 1973. godine kada je izgrađena ova oaza za nudiste.

cena od 29 PO NOĆI
Detaljnije

Pavilions Kačjak

Dramalj, Hrvatska

0 reviews

Turističko naselje Kačjak nalazi se na 1 km od sela Dramalj, na malom poluostrvu. Nudi funkcionalno uređene sobe sa sopstvenim kupatilom i balkonom.

cena od 34 PO NOĆI
Detaljnije

Terme Ptuj Bungalows

Ptuj, Slovenija

0 reviews

Bungalovi nalaze se u zelenoj oazi Termi Ptuj. Malo bungalov naselje ima ukupno 20 soba, koje su opremljene po hotelskim standardima i pružaju sve udobnosti hotelske sobe. Bungalovi su udaljeni nekih 200 m od Termalnog parka Terme Ptuj i još bliže Grand Hotelu Primus. To znači da gosti bungalova mogu uživati u svojoj privatnosti daleko od vreve Termalnog parka, ali i dalje biti na dohvat ruke kada požele da zarone u svet vodenih užitaka ili se opuste u toplom zagrljaju sauna. Priuštite sebi pristupačan termalni odmor u Bungalovima Terme Ptuj!

cena od 44 PO NOĆI
Detaljnije

Campsite & Holiday Resort Medveja

Medveja, Hrvatska

0 reviews

Objekat Mobile Homes Camping Resort Medveja nudi restoran, vrt i klimatizovani smeštaj sa popločanim dvorištem i besplatnim WiFi internetom, a nalazi se na par koraka od plaže u Medveji.

cena od 66 PO NOĆI
Detaljnije

Mobile Homes Polari

Rovinj, Hrvatska

0 reviews

Mobilne kućice Polari smeštene su u slikovitoj uvali, na 3 km južno od Rovinja. Kompleks raspolaže 2 km dugim plažama sa raznovrsnim rekreativnim sadržajima za aktivan odmor.

cena od 71 PO NOĆI
Detaljnije

Solaris Mobile Homes

Šibenik, Hrvatska

0 reviews

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Smeštajni objekat Solaris Camping Mobile Homes se nalazi na 6 km od Šibenika i okružen je borovom šumom. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane. Obližnji Solaris Resort raspolaže brojnim restoranima i kafeima, velnes sadržajima i akva-parkom sa bazenima.

cena od 128 PO NOĆI
Detaljnije

San Marino Camping Resort by Valamar

Lopar, Hrvatska

0 reviews

Smešten na poluostrvu Loparu tik uz veličanstvenu peščanu Rajsku plažu dugu 1,5 km, San Marino Camping Resort pruža idiličan ambijent za kampovanje s porodicom. Ovde vas na 12 km od grada Raba očekuje smeštaj na uređenim parcelama u hladovini borova i topola te u udobnim camping homeovima i luksuznim sobama.

cena od 132 PO NOĆI
Detaljnije

Mlini Villas and Apartments

Mlini, Hrvatska

0 reviews

Villas and Apartments Mlini nalazi se u dobro održavanom mediteranskom vrtu, na svega nekoliko koraka od plaže i kompleksa otvorenih bazena, u okviru hotela Astarea. U ponudi su elegantni apartmani sa sopstvenim balkonom i pogledom na more. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

cena od 140 PO NOĆI
Detaljnije

Padova Premium Camping Resort by Valamar

Rab, Hrvatska

0 reviews

Padova Premium Camping Resort je smešten uz idiličnu peščanu uvalu u blizini centra istorijskog grada Raba od kojeg vas deli kratka šetnja ili vožnja brodskim taksijem.

cena od 155 PO NOĆI
Detaljnije