Vila Amerika d Cat

Skala prinos, Grčka

0 reviews

Hotel Amerika Tasos Skala Prinou se nalazi na oko 50 metara udaljenosti od šljunkovito-pešćane Etisies plaže turističkog mesta Skala Prinou, i u potpunosti je okružen zelenilom. Samo mesto i luka Skala Prinou je udaljena oko 800 metara, a grad i luka Limenas su na oko 19 km od ovog malog, porodičnog hotela

cena od 16 PO NOĆI
Detaljnije

Vila Fylaktos 2*

Limenarija, Grčka

0 reviews

Moderna novoizgrađena apartmanska vila u zelenoj bašti, smeštena na uzvišenju u mirnom delu Limenarije i udaljena je 250m od peščane plaže i 1km od centra mesta. Apartmani sa balkonom i pogledom na more ili okolinu. Vila ima bazen sa ležaljkama i suncobranima. Apartmani su opremljeni sa: čajnom kuhinjom sa šporetom, frižiderom, aparatom za kafu, kuvalom za vodu, tosterom, TV/SAT, sef, Wi-Fi i besplatna klima. Na balkonima apartmana sa pogledom na more nalaze se hidromasažne kade.

cena od 30 PO NOĆI
Detaljnije

Vila Lena

Petrovac, Crna Gora

0 reviews

Objekat Vila Lena se nalazi u Petrovcu na Moru, u opštini Budva, na manje od 1 km od plaže Lučice i nudi terasu. Sobe u ovom pansionu imaju sopstveno kupatilo. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 28 km od objekta Vila Lena.

cena od 33 PO NOĆI
Detaljnije

Vila Lovorka Depandance

Krk, Hrvatska

0 reviews

Vila Lovorka udaljena je pedesetak metara od hotela Dražica. Smeštena je u mirnom okruženju, među borovima i lovorima. Zbog blizine plaže pogodna je za boravak porodice sa decom.

cena od 39 PO NOĆI
Detaljnije

Villa Tamaris Depandance

Krk, Hrvatska

0 reviews

Tik uz more, iznad uvale sa šljunčanom plažom nalazi se najmanji objekt hotelskog naselja Dražica – Tamaris.

cena od 41 PO NOĆI
Detaljnije

Vila Dalmacija

Crikvenica, Hrvatska

0 reviews

Vila Dalmacija je smeštajni objekat idealno smešten na samoj morskoj obali, neposredno uz šljunkovitu plažu i 6 km dugo šetalište uz more. Sadrži ukupno 49 soba: 36 dvokrevetnih sa ili bez pomoćnog ležaja, 4 hotelska apartmana (suite) i 9 jednokrevetnih soba. Nalazi se u mirnom delu Crikvenice u hladovini visokih primorskih borova. Vila se nalazi u sklopu kompleksa Thalassotherapia Crikvenica – medicinskog centra za rehabilitaciju disajnih organa i organa za kretanje. Sobe i zajedničke prostorije su u potpunosti renovirane 2013. godine.

cena od 49 PO NOĆI
Detaljnije

Vila Lago 4*

Palić, Srbija

0 reviews

Hotel Vila Lago se nalazi na Paliću. U ponudi je smeštaj sa četiri zvezdice, vrtom i terasom. Gostima su takođe na raspolaganju sezonski bazen na otvorenom, besplatan WiFi i besplatan privatni parking. Svaka hotelska soba je klimatizovana i ima radni sto, flat-screen TV, sopstveno kupatilo, posteljinu, peškire i popločano dvorište sa pogledom na vrt. Sve sobe su opremljene sefom, pojedine poseduju i balkon, dok se iz nekih takođe pruža pogled na jezero.

cena od 51 PO NOĆI
Detaljnije

Mr & Mrs K Bianco Vila

Tasos-Potos, Grčka

0 reviews

Mr & Mrs K Bianco House je smeštaj koji se nalazi na samoj plaži u Potosu i istovremeno nedaleko od svih dešavanja u samom mestu, pa s obzirom na to ima odličnu lokaciju. Sve smeštajne jedinice su nedavno renovirane i zajedno sa pogodnostima i pogledom, daju mogućnost za savršen odmor.

cena od 53 PO NOĆI
Detaljnije