Kempinski Palace 5*

Portorož, Slovenija

0 reviews

Luksuzni hotel Kempinski Palace se nalazi u centru Portoroža, u uređenom parku koji je zaštićen kao kulturno nasleđe. Ponuda obuhvata bazen sa morskom vodom, prostrani najsavremeniji spa i velnes centar, kao i raznovrsne restorane i barove. Hotel je udaljen 2 min hoda od plaže. Iz hotela se pruža pogled na Jadransko more.

cena Na Upit
Detaljnije

Hotel Premier Aqua 5* (Samo za odrasle)

Fruška Gora, Srbija

0 reviews

Hotel Premier Aqua (samo za odrasle) nalazi se u banjskom naselju Vrdnik, na pola puta između Beograda i Novog Sada. Ovaj moderan hotel sa 5 zvezdica ima spa centar, bazen u zatvorenom i na otvorenom, kao i restoran u okviru objekta. Besplatan WiFi dostupan je u celom objektu.

cena Na Upit
Detaljnije

Park Apartmani

Tivat, Crna Gora

0 reviews

HTP Mimoza je jedno od ugostiteljskih preduzeća sa najdužom tradicijom na ovim prostorima i nosilac je razvoja turizma u Tivtu. Ova turistička kuća osnovana je 1959. godine i objedinjuje hotele: Pine, Kamelija i apartmane Park, koji su smešteni u krugu od 1,5 km, pa je celokupna ponuda HTP Mimoza dostupna gostima svih hotela.

cena od 13 PO NOĆI
Detaljnije

Bip Hotel 2*

Budva, Crna Gora

0 reviews

Smešten pored glavne Budvanske magistrale, na samo pet minuta hoda od Slovenske plaže, hotel BIP zasluženo nosi titulu hotela na pjeni od mora sa čijih terasa gosti uživaju u predivnom pogledu na more i ostrvo Sveti Nikola.

cena od 20 PO NOĆI
Detaljnije

Sato Hotel 4*

Sutomore, Crna Gora

0 reviews

Hotel Sato se nalazi u Sutomoru, autentičnom mediteranskom selu na obali Jadranskog mora u Crnoj Gori. Poznat je po sofisticiranoj usluzi, modernoj arhitekturi i enterijeru u kojem dominiraju prirodni materijali. Na plaži i u glavnoj pešačkoj zoni, u blizini restorana i barova, hotel je na idealnoj gradskoj lokaciji.

cena od 25 PO NOĆI
Detaljnije

Aleksandar Hotel 4*

Rafailovići, Crna Gora

0 reviews

Elegantan hotel Aleksandar nalazi se pored peščane plaže u Rafailovićima. U ponudi su moderno uređene sobe i apartmani sa besplatnim WiFi internetom i velnes centar sa saunom, turskim kupatilom i salom za fitnes. Privatna plaža je na raspolaganju ispred objekta. Centar Budve je udaljen 5 km.

cena od 25 PO NOĆI
Detaljnije

Kamelija Hotel 2*

Tivat, Crna Gora

0 reviews

Hotel Kamelija se nalazi na 1,5 km od centra grada uz samu obalu mora i raspolaže sopstvenom plažom. Aerodrom Tivat se nalazi na 6 km. Hotel je kapaciteta 250 ležaja, uglavnom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sve smeštajne jedinice jednostavno su uređene i uključuju balkon i sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom. Iz pojedinih soba pruža se pogled na bazen ili more.

cena od 26 PO NOĆI
Detaljnije

Ancora Lux Hotel 3*

Čanj, Crna Gora

0 reviews

Novoizgradjen i moderan hotel Ancora Lux se nalazi u Čanju, na udaljenosti oko 250 m od mora.

cena od 27 PO NOĆI
Detaljnije

FKK Ada Bojana

Ada Bojana, Crna Gora

0 reviews

Hotelski kompleks Ada Bojana smešten je u jugozapadnom kraku ostrva, a svojim prisustvom niske građevine nisu ugrozile autentični ambijent. U zaleđu hotelskog kompleksa je ona ista priroda kakva je bila i pre 1973. godine kada je izgrađena ova oaza za nudiste.

cena od 29 PO NOĆI
Detaljnije

Hotel Vila Babović 3*

Čanj, Crna Gora

0 reviews

Hotel Vila Babović se nalazi u Čanju, na udaljenosti 250 m od mora.

cena od 30 PO NOĆI
Detaljnije

Zenit Hotel 3*

Neum, Bosna i Hercegovina

0 reviews

Hotel je udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel Zenit Neum se nalazi u Neumu i nudi privatnu plažu i terasu za sunčanje. U okviru objekta možete posetiti bar i restoran. Bežični internet i parking u okviru objekta mogu se besplatno koristiti.

cena od 32 PO NOĆI
Detaljnije

Palmon Bay Hotel & Spa 4*

Igalo, Crna Gora

0 reviews

Palmon Bay Hotel & Spa sa četiri zvezdice je novi hotel smešten na samoj obali mora, u Igalu. Povezan je sa jedinstvenim prirodnim ambijentom Bokokotorskog zaliva. Hotel poseduje 204 sobe, od kojih je većina sa pogledom na more, sopstvenu plažu, Wellness i Spa centar, zatvoreni i otvoreni bazen, lobby i pool bar, kongresni centar i a la carte restoran Olive Terrace koji se nalazi na krovnoj terasi hotela.

cena od 35 PO NOĆI
Detaljnije