Accommodations

Iberostar Bellevue Hotel 4*

Hotel Iberostar Bellevue se nalazi pored plaže Bečići, na 2 km od Budve. Objekat ima pogled na plažu i okružen je prostranim, predivnim vrtom. Hotel je udaljen 3 min hoda od plaže i nudi prostrane i udobne sobe opremljene TV-om sa kablovskim kanalima. Iz pojedinih soba se pruža pogled na more.

MORE

Montenegro Beach Resort 4*

Montenegro Beach Resort sa 4 zvezdice se nalazi u Bečićima – živopisnom zalivu sa najčistijim morem, okružen zimzelenom šumom i divnim planinama. Šetalište uz samu obalu mora povezuje ga sa Budvom – čiji Stari grad, restorani i noćni klubovi su udaljeni svega 2 km. Hotel je otvoren tokom letnje sezone, od aprila do oktobra. Montenegro Beach Resort je savršen izbor za porodični odmor. Stvorili smo ambijent za ugodan odmor u komfornim sobama koje imaju dovoljno prostora za dječji krevetac, uz zdravu, organsku hranu i piće kojima nas snabdijevaju domaći proizvođači, animatore i mnoštvo prilika za uživanje i zabavu.

MORE

Splendid Conference&Spa Resort 5*

Smešten u malom mestu Bečići, u Crnoj Gori, Hotel Splendid Conference & Spa Resort je otvoren 2006. godine i postao je prvi hotel sa 5 zvezdica na istočnoj obali Jadranskog mora. Hotel Splendid je udaljen 2 kilometra od turističke prestonice Crne Gore - Budve, nalazi se na samoj obali i ima svoju privatnu plažu.

MORE

Things to Do