0
0 reviews

Adria Hotel 2*

Šušanj, Crna Gora
od 22€ / Po noći

Hotel Adria se nalazi u mirnom delu Šušnja, na oko 400m od plaže. Samom lokacijom i položajem omogućava turistima ugodan boravak u miru i tišini. Hotel je karakterističan po predivnoj bašti, sa prirodnom hladovinom od vinove loze, kivija i drveća smokvi i nara. Jedinstven ambijent, koji čini eksterijer hotela posebnim, odiše toplinom i tišinom, koja privlači različite kategorije turista. Adria se može pohvaliti radom u toku zimskih meseci, gde su naši gosti sportisti, koji borave na pripremama u našem primorskom gradu. Leti smo domaćini porodicama sa decom, grupama mladih i odraslih, kako iz domaćih zemalja Balkana, tako i širih evropskih gradova. Karakteristični smo i po mini busu, čijim prevozom premošćavamo udaljenost od plaže.

Ukoliko se odlučite da svoje leto provedete u Crnoj Gori, mi ćemo se potruditi da vam ukažemo na neke od najlepših plaža, kako bismo Vam pomogli u odabiru prave destinacije. Gradska plaža nalazi se u samom gradu, ispred hotela ,,Princess“. Dužine je 750 m, površine 21.000 m². Turisti koji vole urbani duh ovde mogu naći sve, od kafića i restorana do hlada u parku Dvorskog kompleksa i pogleda na barsku marinu i lukobran. PLAŽA ŽUKOTRLICA – Šljunkovita plaža dužine 1.000 m, površine 55.000 m2. Plaža je dobila ime po procesu potapanja žukvi u more, da bi se razmekšale, odnosno “trlile” i tako se pripremala za tkanje. Iznad same plaže se dužinom nalaze borova drveća, koja prave prirodnu hladovinu i posetiocima Šušnja pružaju osećaj svežine, mira i spokoja. CRVENA PLAŽA – Nalazi se u maloj uvali izmedju Sutomora i Bara. Naziv je dobila po izrazito crvenoj boji peska. Plaža – Pino Del Mar se nalazi u zelenom pojasu, u Šušnju, između Bara i Sutomora. U jednom delu se nalazi plažni bar i restoran, u drugom baldahini i plaža sa ležaljkama. Plaža Crvena stijena nalazi se iza brda Volujica kod Bara. Zbog veoma nepristupačnog terena pristup plaži je gotovo nemoguć sa kopna, pa se do nje dolazi sa mora. Plaža je duga 50 metara i pravi je skriveni biser barske obale.

Adria hotel raspolaže sa sobama različite strukture i dimenzija, smeštenim u dva bloka, koji čine hotelski objekat, jednim od jedinstvenih celina u Barskoj regiji. Sobe su višekrevetne (1/2, 1/3, 1/4 i 1/5), opremljene po međunarodnom standardu, kategorisane sa 2*. Svaka od soba u hotelu je klimatizovana i ima sopstvenu terasu sa garniturom, te sopstveno kupatilo. Sobe su standardno opremljene sa frižiderom i SAT/TV. Svaka soba i prostor u hotelu je pokriven besplatnim Wifi signalom. Sobe su prilagodjene boravku različitih struktura turista, od porodica, grupa (odraslih i dece), do starijih starosnih struktura. Zavisno od spratnosti, sobe imaju pogled na različite delove kraja/grada. Pogled se širi ka moru, gradu, te našoj planini Rumiji iznad grada Bara i Šušnja. Toplina i udobnost, kako eksterijera, tako i enterijera u sobama, čini boravak u hotelu izuzetno prijatnim.

Hotel „Adria” raspolaže restoranskim prostorom kapaciteta 100 mesta i mogućnošću korišećnja baštenskog prostora, kapaciteta oko 40-ak mesta. Restoran je prostranog tipa, klimatizovan, sa sadržajem prilagodjenim ishrani, zasnovanoj na principu švedskog stola. Naša ponuda se pre svega bazira na kvalitet i kvantitet ishrane. Posebnu pažnju obraćamo na raznovrsnost i vrstu jela u ponudi. Ishrana se bazira, kako na jelima iz domaće kuhinje, tako i na održavanje mediteranske note kraja i okoline kojem pripadamo. Naša ponuda – paleta jela je zasnovana na spoju tradicionalnog i mediteranskog sa spojem klasičnog i domaćeg menija.
Upravo zbog pomenutih činjenica, gosti hotela „Adria” stiču status starih gostiju, vraćajući se iz godine u godinu u naš objekat zbog domaće kuhinje i kvaliteta hrane koju nudimo. Ljubazno i predusretljivo osoblje kako hotela, tako konkretno i restorana, će Vam pružiti domaćinski i prijatan osećaj tokom ćitavog perioda boravka u hotelu . Naše osoblje se odlikuje ažurnošću i pomenutom predusretljivošcu u svakom trenutku boravka naših gostiju. U ponudi imamo švedski sto za uslugu polupansiona , doručak i večeru.

adriahotels.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.06. - 20.06. 21.06. - 10.07. 11.07. - 24.08. 25.08. - 08.09. 09.09. - 30.09.
Sobe (1/2, 1/3, 1/4) HB 22 25 32 25 22
Studio (1/2, 1/3, 1/4) HB 25 29 36 29 25

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  HB – polupansion, 1/2 – dvokrevetna, 1/3 – trokrevetna, 1/4 – četvorokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa za odrasle iznosi 1 evro, deca od 12-18 godina plaćaju 0,5 evra,
* Doplata za jednokrevetnu sobu je 50%, osim od 11.07. do 25.08. gde je uvećanje 80%.

POPUSTI
* Deca do 4 godine gratis,
* Dvoje dece od 4-7 godina u pratnji dve odrasle osobe – prvo dete gratis, drugo dete 30%,
* Dvoje dece od 7-12 godina na posebnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe imaju popust od 30%,
* Jedno dete od 4-7 godina na zajedničkom ležaju u pratnji dve odrasle osobe ima 50% popusta,
* Jedno dete od 4-12 godina u 1/2 sobi u pratnji jedne odrasle osobe ima 20% popusta.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 9.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je 7 noćenja.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 12.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 9.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele