0
0 reviews

Aleksandar Hotel 4*

Budva, Crna Gora
od 38€ / Po noći

Hotel Aleksandar se nalazi na 3 minute hoda od plaže. Potpuno je obnovljen 2017. godine te se nalazi na manje od 5 minuta hoda od Slovenske plaže i 15 minuta hoda od starog gradskog jezgra Budve. Hotel ima otvorene bazene, all inclusive bar i dečje igralište.

Klimatizirani apartmani i sobe imaju balkon, TV ravnog ekrana s kabelskim programima i sef. Svaka jedinica sadrži vlastitu kupaonicu s tušem bez praga i fenom za kosu. Dostupan je besplatan WiFi.

Hotel Aleksandar ima all inclusive bar, vinski bar i restoran. Gosti mogu uživati u kafi i snack baru pored bazena.

Uz nadoplatu je na raspolaganju hotelski wellness-centar sa saunom, teretanom i masažama. U hotelu su dostupne razne sportske aktivnosti, kao što su vodeni aerobik i stolni tenis.

Do trgovačkog centra TQ Plaza ima 1 km. Tivatski aerodrom udaljen je 21 km od hotela Aleksandar. Javno parkiralište dostupno je uz doplatu.

https://hgbudvanskarivijera.com/me/hotel-aleksandar-u-budvi

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10.
1/2 Polupansion 38 52 66 52 38
Apartman Polupansion 44 56 72 56 44
Porodična soba Polupansion 44 56 72 56 44

* Cene iz tabele po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za ručak iznosi 7 evra za odrasle po danu,
* Doplata za all inclusive iznosi 13 evra za period jul i avgust, 11 evra za period jun i septembar, i 9 evra za period april, maj i oktobar po osobi, po danu,
* Doplata za dečiji krevetac iznosi 7 evra po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60% u julu i avgustu, a u ostatku sezone 40%,
* Jedno dete do 2 godine i jedna odrasla osoba u 1/2 sobi plaćaju cenu jednokrevetne sobe,
* Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 1,5 evra po osobi po danu, deca 2-12 godina 0,5 evra, a deca od 12-18 godina 1 evro (plaća se na recepciji).

POPUSTI
* Za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju iznosi 10% (pomoćni ležaj na upit),
* Jedno dete od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2 sobi ima popust 30%,
* Dvoje dece od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2 sobi imaju popust po 50%,
* Dvoje dece od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust po 30%,
* Jedno dete od 2-7 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe u 1/2 sobi ima popust 50%,
* Jedno dete od 7-12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe u 1/2 sobi ima popust 30%,
* Popust za decu od 2-7 godina u apartmanu 02 u pratnji dve odrasle osobe iznosi 50%,
* Popust za decu od 7-12 godina u apartmanu 02 u pratnji dve odrasle osobe iznosi 30%,
* Popust za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju u 1/2 sobi ili apartmanu 02 iznosi 10%,
* Deca do dve godine gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Javni parking je moguć na licu mesta (rezervacija nije moguća) i naplaćuje se 4 evra po danu.

DODATNE NAPOMENE
• Minimum boravka je dva noćenja.
• Hotel Aleksandar ima svoj deo plaže sa plažnim mobilijarom (2 ležaljke i suncobran). Cena je 10 evra po danu i plaća se na recepciji.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 12:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Klima uređaj
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele