0
0 reviews

Pansion Savina

Herceg Novi, Crna Gora
od 55€ / Po noći

Apartmani Savina se nalaze u Herceg Novom, na nekoliko koraka od plaže Savina i na 300 metara od Ćorovića plaže. Područje Savine važi za najprestižnije, prepuno prirode, mirno i savršeno za odmor, ali je centar Herceg Novog udaljen samo 15 minuta hoda.

Ima lepu plažu ispred, puno prirode okolo. Noću nećete čuti ništa osim zvuka talasa. Plaža Meljine je udaljena 750 metara od smeštajnog objekta, dok se Sat-kula u Herceg Novom nalazi na 4 km. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 24 km od objeka. Usluga prevoza od/do aerodroma je dostupna uz doplatu.

Vila ima neverovatan pogled na more i planinu, veoma veliki balkon, plažu ispred kuće i sve što vam može zatrebati u kući.

U ponudi je klimatizovani smeštaj sa besplatnim WiFi internetom, restoranom i barom. Apartman ima 2 spavaće sobe, 1 kupatilo, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i balkon. Balkon je veliki i savršen je za romantične večere. U obe spavaće sobe se nalazi bračni krevet, a u dnevnoj sobi kauč na razvlačenje. Takođe sadrži peškire, posteljinu i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. U okviru apartmana je dostupan pribor za pripremu roštilja.

Gostima su u okviru ovog objekta smeštenog pored plaže na raspolaganju terasa i besplatan privatni parking.

Cenovnik 2023

Tip sobe 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09.
Dvokrevetna soba 55 61 55
Trokrevetna soba 55 61 55
Četvorokrevetna soba 55 61 55

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i odnosi se na uslugu sa polupansion

U cenu je uključeno

 • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge
 • Troškovi organizacije putovanja
 • Boravišna taksa
 • Korišćenje plaže
 • Korišćenje ležaljki i suncobrana
 • Parking mestu u blizini objekta (uz najavu)

U cenu nije uključeno

 • Invidualni troškovi
 • Fakultativni izleti
 • Organizovan prevoz

Doplate

 • Za jednokrevetnu sobu iznosi 60% u odnosu na cenu lezaja u dvokrevetnoj sobi(1+60%)

Popusti 

  • Deca do 2 godina imaju besplatan boravak.
  • Deca od 2-7 godina imaju 50% (ima svoj ležaj)
  • Deca od 7-12 godina imaju 70% (ima svoj ležaj)

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji . Apartmani Savina poseduju privatni parking koji je besplatan, ali se mora unapred najaviti.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 12:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Plaža
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele