0
0 reviews

Avala Resort&Villas 4*

Budva, Crna Gora
od 47€ / Po noći

Prepustite se čarima hotela Avala Resort and Villas, impozantnog savremenog objekta na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i pristaništa za jahte. Ovaj hotel na samoj obali mora usidrio se u drevnoj Budvi, gde se plaže i luka spajaju sa bezvremenim Jadranskim morem. Jedinstvena lokacija za savremene urbane posetioce Crne Gore. Izgradili smo hotel koji je jedinstveni izraz savremenog putovanja i savremenog življenja. Osmišljen je da postane obeležje Budve, centar kulture. Uticaji drevnog i savremenog, lokalnog i globalnog, spajaju se u razigranu harmoniju.
Avala Resort & Villas je bez sumnje raj za čula. Onog trenutka kada gost uđe u hotel, svetlost, panoramski pogledi, muzika i umetnost započinju svoju igru i taj momenat čine nezaboravnim.

Hotelska plaža Ričardova glava – popularna, pesčana plaža, sa predivnim pogledom na obližnje ostrvo, Sv.Nikola, poseduje i pontu za prave ljubitelje plivanja i skokova u vodu. Razdaljina od panoramskog lifta, kojim gosti dolaze iz glavne hotelske zgrade, do plaže je svega 10tak metara. Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima a gosti, takodje, mogu koristiti i usluge plažnog bara.

U Avala Resort-u se nalaze: Standardne Sobe (jednokrevetne i dvokrevetne) sa balkonom i pogledom na more i planinu, Superior Sobe (jednokrevetne, dvokrevetne) sa dnevnim boravkom, velikim balkonom i pogledom na more, planinu i stari grad, Porodični apartman sa pogledom na more, planinu i stari grad, Standardne vile – dupleks vile sa velikim balkonom i pogledom na more, Porodične vile – dupleks vile sa velikim balkonom i pogledom na more, Predsednički apartman – dve spavaće sobe sa balkonima i pogledom na more, Penthouse – dve spavaće sobe sa balkonima i pogledom na more, Superior penthouse – dve spavaće sobe sa balkonima i pogledom na more. U Avala Grand-u sve jedinice imaju pogled na more i tu pripadaju: Executive apartmani, Luksuzni apartmani, Grand apartman sa dve velike panoramske terase, Penthouse sa velikim panoramskim terasama. Sve smeštajne su urađene po najvišim standardima!

Svi gosti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi švedskog stola, koji će biti poslužen za doručak, ručak i večeru. A-la carte jelovnik je dostupan od 13:00 do 23:00.
Usluga room servisa je dostupna svakodnevno. Aperitiv bar – odlična italijanska kafa i predivan pogled na more i Stari Grad.

Bazen sa pogledom na more, plažu i Stari grad, okružen visokim impresivnim čempresima priuštiće vam istinsko uživanje! Romantično osvetljenje noćnog bazena probudiće vaše emocije i naterati vas da se zaljubite u ovo mesto… Hotel ima 2 otvorena bazena i 1 zatvoreni bazen sa grejanjem.

Od usluga sa zadovoljstvom vam nudimo: parking (prema raspoloživosti), salon lepote, peglanje, rent-a-car…

Opustite se i udovoljite sebi pažljivo odabranim rasponom tretmana lepote i masaža u našem ekskluzivnom Spa & Wellnes centru. Naši stručni terapeuti su Vam na raspolaganju. Umirujuće sobe za masaže i tretmane lica i tela, opuštajući prostor, unutrašnji bazen, fitness centar, finska sauna i parno kupatilo – mala oaza opuštanja i podmlađivanja.. Uživajte na nekoliko opuštajućih sati ili celi dan, uživajte u izuzetnim tretmanima i vrhunskoj usluzi. Predlažemo masaže, tretmane lica i tela kao I pakete organske francuske kozmetičke kuće PHYT’S, sa individualnim potrebama svakog gosta koji će vas osnažiti i opustiti , dati vam lepotu i harmoniju, skladniju figuru i privlačnost.

www.avalaresort.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04. - 30.04. 01.05. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 30.09. 01.10. -31.10.
Standardna 1/2 soba ND 47 52 69 91 69 52
Standardna 1/2 soba (morska strana) ND 58 63 81 102 81 63
Superior 1/2 soba ND 62 64 97 116 97 64
Superior 1/2 soba (morska strana) ND 70 74 105 130 105 74
Standardna vila 1/2 NA / 148 211 260 211 148
Porodična vila 1/4 NA / 280 403 490 403 280

* Cene iz tabele prema navedenoj usluzi po osobi i po danu izražene u evrima, osim za vile.
Legenda: ND – noćenje sa doručkom, NA – najam


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi


POPUSTI:
* Deca do 3 god. – GRATIS
* Dete od 3-7 god. u pratnji jedne odrasle osobe – gratis, a odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe
* Deca od 3-7 god. u pratnji dve odrasle osobe gratis na zajedničkom ležaju
* Deca od 3-12 god. u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 25 evra dnevno na pomoćnom ležaju
* Dete od 7-12 god. u pratnji jedne odrasle osobe plaća 25 evra po danu a odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe
* Dvoje dece od 7-12 god. u pratnji jedne odrasle osobe prvo dete nema popust, drugo dete plaća 25 evra dnevno
* Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju 20% popusta

DOPLATE:
* Za jednokrevetnu sobu iznosi 75% u odnosu na cenu 1/2 sobe
* Boravišna taksa, prijava i osiguranje iznosi 1,5 evro za odrasle, 1 evro za decu od 12-18 godina i 0,5 evra za decu od 0-12 god. po osobi i danu (plaća se na recepciji hotela)
* Za večeru doplata iznosi 7 evra po osobi i danu
* Za polupansion doplata iznosi 13 evra po osobi i danu
* Za all inclusive doplata iznosi 15 evra po osobi i danu
* Dečiji krevetac GRATIS – na upit
* Za boravak kraći od 3 noći uvećanje 20%

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do 30.04. tekuće godine ili avansno plaćanje do 15.05. odobravamo popust 10%

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• minimalan boravak u glavnoj sezoni je 7 dana ili zavisno od raspoloživosti kapaciteta.
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osigurnje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele