0
0 reviews

Bip Hotel 2*

Budva, Crna Gora
od 20€ / Po noći

Smešten pored glavne Budvanske magistrale, na samo pet minuta hoda od Slovenske plaže, hotel BIP zasluženo nosi titulu hotela na pjeni od mora sa čijih terasa gosti uživaju u predivnom pogledu na more i ostrvo Sveti Nikola.

Hotel raspolaže sa 50 smeštajnih jedinica, koje mogu da ugoste 127 osoba. Svaka soba poseduje balkon, klima uređaj, kao i neograničen pristup WiFi mreži.

Hotel poseduje parking za goste, koji može da primi 50 vozila, čime se rešava jedan od najvažnijih problema sa kojima se gosti suočavaju.

U okviru hotela se nalazi restoran sa prostranom natkrivenom terasom, koji gostima daje priliku da u prijatnom ambijentu uživaju u bogatoj ponudi jela crnogorske i mediteranske kuhinje, jelima od ribe, a za ljubitelje roštilja, pripremaju se vrhunski specijaliteti!

Hotel BIP je prepoznat kao jedan od hotela u Budvi koji svojim ambijentom, prijatnom atmosferom i ljubaznim osobljem, privlači sve generacije!

33 dvokrevetne sobe su uređene tako, da predstavljaju idealan izbor za bračne parove, za koje su namenjeni francuski ležajevi. Trokrevetne sobe, kojih je na raspolaganju u hotelu 12, su odlična opcija za porodice sa jednim detetom ili prijatelje koji žele zajedno da dožive pravi odmor u hotelu BIP!

www.hotelbip.me

Cenovnik 2023

Tip sobe Max osoba 01.06.-11.06. 19.09.-29.09. 11.06.-21.06. 09.09.-19.09. 21.06.-01.07. 01.07.-11.07. 11.07.-21.07. 21.07.-31.07. 31.07.-10.08. 10.08.-20.08. 20.08.-30.08. 30.08.-09.09.
Standard soba 2 +1 dete 359 360 365 370 389 399 390 369
Porodična soba 4 + 1 dete 350 355 360 365 379 390 385 360

*Cene su izražene u evrima po osobi za 10 polupansiona.

*Doručak i večera po principu švedskog stola.


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge.
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


Popusti

 • Dvoje dece do 5 godina u 1/2 sobi sa dvoje odraslih imaju besplatan boravak.
 • Dete od 5-12 u 1/2 sobi sa dvoje odraslih ima 50% popusta.
 • Dete od 5 do 12 godina u 1/3 sobi sa dvoje odraslih ima 30% popusta.
 • Dete od 2 do 12 godina i jedna odrasla osoba u 1/2 sobi dete ima 20% popusta.
 • Dvoje dece od 2 do 12 godina i jedna odrasla osoba u 1/2 sobi 50% popusta po detetu.
 • Deca preko 12 godina plaćaju punu cenu.

Dopune

 • U cenu nije uključena turistička taksa u iznosu od 1.00 € za osobe straije od 18 godina. Polovina iznosa (0.50 €) plaćaju deca uzrasta od 12-18 godina, dok su deca mlađa od 12 godina oslobođena plaćanja ove takse.
 • U cenu nije uključeno obavezno osiguranje u iznosu od 0.50 € po osobi/danu.
 • Za manji broj od 3 noćenja cena se uvećava 20%.
 • Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50% u odnosu na cenu dvokrevetne sobe.
 • Odbitak za uslugu noćenje/doručak – 3€ po osobi/danu.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji.

DODATNE NAPOMENE
• minimalan broj noćenja je 3,
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele