0
0 reviews

Bip Hotel 2*

Budva, Crna Gora
od 19€ / Po noći

Smešten pored glavne Budvanske magistrale, na samo pet minuta hoda od Slovenske plaže, hotel BIP zasluženo nosi titulu hotela na pjeni od mora sa čijih terasa gosti uživaju u predivnom pogledu na more i ostrvo Sveti Nikola.

Hotel raspolaže sa 50 smeštajnih jedinica, koje mogu da ugoste 127 osoba. Po potrebi, kapacitet smeštaja može i da se uveća. Tokom renoviranja, sve sobe su uređene u jednostavnom stilu i sa ukusom, što gostima pruža osećaj prijatnosti i udobnosti. Takođe, svaka soba poseduje balkon, klima uređaj, kao i neograničen pristup WiFi mreži.
Hotel poseduje parking za goste, koji može da primi 50 vozila, čime rešavamo jedan od najvažnijih problema sa kojima se gosti suočavaju. Posebno tokom glavne turističke sezone.
U okviru hotela se nalazi restoran sa prostranom natkrivenom terasom, koji gostima daje priliku da u prijatnom ambijentu uživaju u bogatoj ponudi jela crnogorske i mediteranske kuhinje, jelima od ribe, a za ljubitelje roštilja, naši majstori pripremaju vrhunske specijalitete!

Ukoliko želite da posetite stare građevine koji su simboli Budve, lokacija hotela BIP vam omogućava da za kratko vreme dođete do Starog grada i obiđete Citadelu, crkvu Svetog Đorđa, katedralu Svetog Ivana. A, za one koji žele da više vremena provedu u sportu i rekreaciji, odmah preko puta hotela se nalaze teniski tereni, teren za fudbal, bazen, kao i sala za borilačke sportove.
S obzirom na blizinu terena za tenis (200m), fudbal (300m), bazena za vaterpolo (600m), ali i Mediteranskog sportskog centra (1,2km) koji ima salu obileženu za košarku, odbojku i rukomet, hotel BIP predstavlja najbolji izbor za smeštaj sportskih ekipa, koje žele da deo svojih priprema odrade u Budvi! Tu su i sportski centri Rea (1,5km), sportski tereni hotela Bečići na otvorenom (2,9km) kao i sportski tereni Hotela Park na otvorenom na samo 400 metara od našeg hotela.

Hotel BIP je prepoznat kao jedan od hotela u Budvi koji svojim ambijentom, prijatnom atmosferom i ljubaznim osobljem, privlači sve generacije! U našem hotelu se jednako lepo osećaju i gosti u ozbiljnijim godinama, ali i mladi. Dokaz za to je, da je hotel BIP domaćin učesnicima Turizmijade, popularne manifestacije koja godinama okuplja mlade iz svih država regiona, a koji nose samo lepe uspomene iz našeg hotela.

33 dvokrevetne sobe su uređene tako, da predstavljaju idealan izbor za bračne parove, za koje su namenjeni francuski ležajevi. A, ukoliko planirate da odmor provedete sa dragom osobom, nudimo sobe sa posebnim krevetima.
Trokrevetne sobe, kojih je u našem hotelu 12, su odlična opcija za porodice sa jednim detetom ili prijatelje koji žele zajedno da dožive pravi odmor u hotelu BIP!
Najljepše uspomene čuvamo sa porodičnih letovanja! Zato, ako i vi planirate da sa porodicom provedete odmor, na raspolaganju vam je pet porodičnih apartmana sa četiri ležaja, čiji komfor i udobnost će zadovoljiti sva vaša očekivanja!

www.hotelbip.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05.-31.05. 01.06.-15.07. 16.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10.
1/2, 1/3 standard, APP Noćenje 19 26 30 26 19
1/2, 1/3 standard, APP Noćenje sa doručkom 22 31 34 31 22
1/2, 1/3 standard, APP Polupansion 26 34 38 34 26

* Cene iz tabele po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  1/2 – dvokrevetna, 1/3 – trokrevetna, APP – apartman (4-5 osoba)


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1 evro, deca od 12-18 godina plaćaju 0,5 evra, a deca do 12 godina ne plaćaju,
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30%,
* Doplata za pun pansion iznosi 6 evra po osobi po danu.

POPUSTI
* Dvoje dece do 5 godina u  1/2 sobi u pratnji dve odrasle osobe GRATIS,
* Dete od 5-12 godina u 1/2 sobi na zajedničkom ležaju ima popust 50%,
* Dete od 5-12 godina u 1/3 sobi na sopstvenom ležaju ima popust 30%,
* Jedno dete od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2 sobi ima popust 20%,
* Dvoje dece od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2 sobi imaju popust po 50%.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji.

DODATNE NAPOMENE
• minimalan broj noćenja je 3,
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele