0
0 reviews

Boutique Hotel Kredo 4*

Meljine, Crna Gora
od 60€ / Po noći

Boutique Hotel Kredo je naš novi hotel koji se nalazi na idealnoj lokaciji, uz samu obalu sa prelepim pogledom na Bokokotorski zaliv. Ispred hotela je šetalište 5 Danica koje se prostire 7km uz more, duž kojeg se nalaze restorani, kafići kao i veliki broj plaža koje mogu zadovoljiti svačiji ukus. Na 100m udaljenosti se nalazi Manastir Savina (XI – XVIII vek), koji je jedan od najlepših primera arhitekture baroka na Jadranu.

Ovaj objekat je udaljen 1 min hoda od plaže. Butik hotel Kredo smešten je u Herceg Novom, a u ponudi ima pogled na Bokokotorski zaliv i otvoreni bazen. Gostima su na raspolaganju restoran i bar u okviru objekta. Bežični internet i parking u okviru objekta mogu se besplatno koristiti.

Hotel poseduje luksuzne sobe i apartmane, restoran, cafe bar, pool bar, kutak za decu, fitness, otvoreni bazen sa hidromasažom.

Smeštajne jedinice su:
-Standardna dvokrevetna soba: 22m2
-Suite sa jednom spavaćom sobom: 45m2, terasa, soba-bračni krevet, dnevna soba, kuhinja, trpezarija…
-Superior Suite:40m2, četiri ležaja, pogled na more, terasa…
-Superior apartman sa dve spavaće sobe: 90m2, dve spavaće sobe-bračni krevet i dva odvojena kreveta, velika terasa sa pogledom na more, dnevni boravak, mini kuhinja+kupatilo sa hidromasažnom kadom
-Superior Suite Sa Jednom spavaćom sobom: 40m2, jedna spavaća soba i dnevna soba sa sofom, terasa sa pogledom na more…
Sve sobe i apartmani poseduju klima-uređaj, flat-screen TV i kupatilo s tušem, fen, sef, mini bar.

Hotel ima terasu za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima. Usluge iznajmljivanja automobila, bicikala i prevoza dostupne su uz doplatu. Recepcija radi non-stop. Doručak je na bazi švedskog stola. Tokom boravka možete uživati u raznovrsnim aktivnostima, kao što su ronjenje i ribolov. Centar Herceg Novog nalazi se na 2,3 km, a Kotor na 41 km. Aerodrom Tivat je udaljen 27 km.

perla.me/hotel-kredo

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.06. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 30.09.
1/2 (Standard) Polupansion 60 77 60
Superior Suite Polupansion 75 92 75
Suite (2+2) Polupansion 172 232 172
Superior Suite (2+2) Polupansion 193 273 193
Superior Suite (4+2) Polupansion 215 301 215

* Cene iz tabele po osobi i po danu za sobe, odnosno najam za apartmane, izražene u evrima.
Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona (ishrana je po principu samoposluženja),
• korišćenje ležaljki i suncobrana na hotelskoj plaži,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 1,5 evra po osobi po danu, deca 12-18 godina 0,5 evra, deca do 12 godina besplatno,
* Doplata za jednu osobu u 1/2 ili 1/3 sobi iznosi 60%.

POPUSTI
* Dete od 6-12 godina koje koristi sopstveni ležaj i ishranu ostvaruje 50% popusta,
* Treća odrasla osoba 10%,
* Deca do 6 godine gratis

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele