0
0 reviews

Budva Hotel 5*

Budva, Crna Gora
od 40€ / Po noći

U samom centru Budve, sa pogledom na Jadran smešten je luksuzni hotel sa 5 zvezdica – Hotel Budva.
Glavno šetalište, rivijera, Stari grad i Marina na korak su od hotela, oaze mira i premium iskustva. Ukoliko želite da iskusite Budvu u dinamičnoj i opuštenoj atmosferi, prave čari se nalaze u neposrednoj blizini – plažni barovi, noćni klubovi, tržni centri. Sve što poželite čeka vas na jednom mestu.
Aerodrom Tivat udaljen je manje od 30 minuta vožnje, dok se aerodrom Podgorica nalazi na udaljenosti od sat vremena vožnje.

U modernom i prijatnom ambijentu Restorana Hotela Budva, sa pogledom na more, gostima Hotela na raspolaganju je posluženje na bazi buffet-a ili A lacarte menija. Terasa Hotela Budva je najelegantnije mesto na promenadi i glavno je mesto okupljanja predstavnika budvanskog društvenog života. Naša gastro ponuda nudi savremenu kuhinju pažljivo odabranog asortimana jela, pića, vina i koktela. Aperitiv bar i VIP bar su mesta gde gosti pronalaze svoj užitak u lepom ambijentu i kvalitetnim pićima. Individualna i personalizovana usluga je upravo ono što nas pozicionira na vrh turističke ponude u Crnoj Gori. Room service/restoranska usluga u sobi je takođe dostupna našim gostima.

Smeštaj – Sobe modernog, savremenog dizajna elegantne završne obrade s opremom visokog kvaliteta i pratećim sadržajima koji će nadmašiti sva vaša očekivanja. Ponudu čine: Standardna dvokrevetna – Twin soba, Standardna soba za dvoje sa balkonom, Executive dvokrevetna ili Twin soba, Apartman, Predsednički apartman, Premier apartman, Adaptirana dvokrevetna (twin) soba park strana. Sve naše smeštajne jedinice su luksuzno i moderno opremljene, gornji spratovi su dostupni liftom.

Veliki bazen je otvoren svakodnevno tokom letnjih meseci i opremljen je ležaljkama i suncobranima. Moderni bar u sklopu bazena nudi neverovatna osveženja, voće na ledu, širok izbor svežih sokova i raznovrsnih koktela, u kombinaciji sa laganom hranom. Bazen je savršeno mesto za organizovanje prijema, koktela, privatnih rođendanskih večeri ili najromantičnijih privatnih večera za dvoje uz svetla sveća. Šta god ste zamislili, pomoći ćemo vam da svaki detalj dovedete do savršenstva.

U našem Wellness centru se spajaju tišina, energija, lepota i vitalnost. Naše profesionalno osoblje i veličanstveno okruženje pružiće vam prijatno SPA iskustvo. Tretmani koje nudimo osvežiće vaše telo i dušu. Rado ćemo vas ugostiti i preporučiti naše objekte i usluge počev od saune, sale za vežbu, kozmetičkih tretmana, različitih vrsta, masaža, podmlađivanja tela i lica, manikira, pedikira, depilacije. Rezervišite svoj tretman na recepciji hotela ili na recepciji spa centra na drugom spratu.

Kongresni centar – moderni konferencijski centar Hotela Budva sa tri multifunkcionalne kongresne sale, diplomatske sale i pratećim barom sa otvorenom terasom za kafe pauze i opuštanje, predstavlja idealno mesto za organizovanje kongresa, konvencija, seminara, izložbi, društvenih događaja, team building-a.

www.hotel-budva.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 05.01. - 31.03. 01.04. - 06.05. 07.05. - 27.05. 28.05. - 14.06. 15.06. - 08.07. 09.07. - 20.08. 21.08. - 15.09. 16.09. - 23.09. 24.09. - 31.10. 01.11. - 29.12. 30.12. - 04.01.
1/2 Standard BB 40 50 60 75 85 110 85 75 50 40 75
1/2 Standard (balkon, pogled more) BB 55 60 70 85 95 120 95 85 60 55 85
1/2 Executive (balkon) BB 70 70 80 100 115 135 115 100 70 70 100
APP (1/3) NA 165 185 200 230 275 365 275 230 185 165 230

* Cene iz tabele po osobi i po danu, cene za apartman obuhvataju najam po danu, izražene u evrima.
Legenda: APP – apartman, BB – noćenje sa doručkom, NA – najam, 1/2 – dvokrevetna


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• korišćenje otvorenog bazena, saune i teretane,
• korišćenje sefa u sobi,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 1,5 evra po osobi po danu, deca 0-12 godina 0,5 evra, a deca od 12-18 godina 1 evro,
* Doplata za pomoćni ležaj (studio sa terasom) – 40% ( odrasli i deca),
* Doplata za večeru iznosi 15 evra po osobi i danu.

POPUSTI
* Deca do 12 godina koja koriste pomoćni ležaj plaćaju 30 evra
* Deca do 12 godina koja koriste zajednički ležaj sa roditeljima – gratis
* Deca do 4 godine gratis
* Krevetac za decu je gratis

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan za goste hotela.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele