0
0 reviews

Forza Mare Hotel 5*

Dobrota, Crna Gora
od 90€ / Po noći

Oličenje diskretne blistavosti, Forza Mare je prvi butik hotel u ovoj oblasti sa deset individualno tematskih soba. Otvoren je 2008. godine, i bio je prvi butik hotel u ovoj oblasti. Hotel je na samoj obali a od centra Kotora udaljen je 3 km od.

Filozofija hotela je obraćanje pažnje na detalje u svakoj od 10 soba sa individualnim temama. Radoznali putnici su lako inspirisani svetom koji se servira na tanjiru i mogu da uživaju u mnogim različitim okruženjima, uključujući ona inspirisana afričkim, japanskim, indijskim, čileanskim i drugim svetskim kulturama. Sve sobe su opremljeni klima uređajima, kablovskom televizijom, bežičnim internetom i prelepim nameštajem po meri. Smeštaji su tipa executive, deluxe i standard.

Sve goste čekaju flaša penušavog vina i tanjir lepo dekorisanog rezanog voća u sobi i osnovna kozmetika u kupatilu. Korišćenje spa centra (tursko kupatilo, sauna, tuševi), teretane, naše privatne plaže sa ležaljkama i parkinga su besplatni za goste.

U Forza Mare „a la carte“ restoranu, kreativni kuvar će zadovoljiti i vaše nekonvencionalne i tradicionalne zahteve. Uživaćete u nacionalnim i međunarodnim delicijama napravljenim od svežih proizvoda lokalnog porekla. Beskompromisno inspirisani tradicionalnim receptima i najfinijim sastojcima, svi ručno pravljeni deserti iz Forza Pasticceria Artigianale su prava umetnička dela.

Forza Mare Wellness Spa sa turskim kupatilima, finskom saunom, đakuzijem, otvorenim bazenom, teretanom je pravo mesto da se opustite, podmladite i obnovite svoj um, telo i dušu.

Teretana – Fitnes centar Forza Mare 5* opremljen je trakama za trčanje, stacionarnim biciklima, tegovima, stabilnim pilates loptama i najnovijom opremom TECHNOGYM. Pruža čitav niz tretmana za vaše zdravlje, dobrobit i opuštanje.

forzahotels.com

Cenovnik 2023

Tip sobe 10.04.-15.05. 15.05.-15.06. 15.06.-15.09. 01.10.-15.10. 15.09.-01.10.
Dvokrevetna soba standard 90 125 140 90 125
Dvokrevetna soba delxue 110 150 175 110 150
Dvokrevetna soba Executive 140 175 215 140 175

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuje noćenje sa doručkom.

U cenu je uključeno

  • Smeštaj na bazi odabrane usluge.
  • Svim gostima hotela je omogućeno korišćenje wellness i spa centra, otvorenog bazena, teretane, plaže i plažnog mobilijara, internet kao i besplatan parking.
  • Dečiji krevetac za decu do 2 godine.

U cenu nije uključeno

  • Usluge polupansiona i pansiona dostupne su na zahtev.
  • Boravišna taksa i osiguranje iznosi 2.00€ za odraslu osobu na dan i nije uključena u cenu smeštaja.
  • Za dodatni ležaj iznosi 80.00€ .

Otkazna politika

  • U slučaju otkaza rezervacije u roku od 7-1 dana pre dolaska, penal iznosi 100% prvog noćenja rezervacije. U slučaju nedolaska gosta ili otkaza u roku od 24h pre početka rezervacije, penal iznosi 100% ukupne vrednosti rezervacije.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele