0
0 reviews

Forza Mare Hotel 5*

Dobrota, Crna Gora
od 90€ / Po noći

Oličenje diskretne blistavosti, Forza Mare je prvi butik hotel u ovoj oblasti sa deset individualno tematskih soba. Forza Mare, koji je otvoren 2008. godine, bio je prvi butik hotel u ovoj oblasti. Nastao je kombinacijom iskustva i znanja prikupljenog tokom mnogo godina putovanja i prikupljanja veština, ideja i inspiracije. Ubrzo je postao omiljena destinacija koja svake godine privlači sve više gostiju, mnogi od njih su deo najvišeg svetskog džet-seta. Ugledni britanski dnevni list Tajms uvrstio ga je među 50 najboljih butik hotela na Mediteranu. Hoteli Forza se često pominju u časopisima Conde Nast Traveller, Vogue i RLC, dok automobilske kompanije, uključujući Bugatti, Audi i Jaguar, uživaju u saradnji sa Forza Hotelima. Hotel je udaljen 3 km od centra Kotora.

Naša filozofija obraćanja pažnje na detalje je očigledna u svakoj od naših 10 soba sa individualnim temama. Radoznali putnici su lako inspirisani svetom koji se servira na tanjiru i mogu da uživaju u mnogim različitim okruženjima, uključujući ona inspirisana afričkim, japanskim, indijskim, čileanskim i drugim svetskim kulturama. Svi su opremljeni klima uređajima, kablovskom televizijom, bežičnim internetom i prelepim nameštajem po meri. Smeštaji su tipa executive, deluxe i standard.

Sve naše goste čekaju flaša penušavog vina i tanjir lepo dekorisanog rezanog voća u sobi i osnovna kozmetika u kupatilu. Korišćenje spa centra (tursko kupatilo, sauna, tuševi), teretane, naše privatne plaže sa ležaljkama i parkinga su besplatni za naše goste.

U Forza Mare „a la carte“ restoranu, naš kreativni kuvar će zadovoljiti i vaše nekonvencionalne i tradicionalne zahteve. Uživaćete u nacionalnim i međunarodnim delicijama napravljenim od svežih proizvoda lokalnog porekla. Probajte različite kuhinje koje tumače naši izvanredni kuvari u restoranu Forza Mare, koji zadovoljavaju najsofisticiranije ukuse i nude izvanredan izbor vina koja redefinišu finu hranu. Obećavamo vam istinsko zadovoljstvo za vaše oči i nepce, a sve to upotpunjeno odličnim izborom vina u stilu starog i novog sveta. Panorama Boke Kotorske je dodatni sastojak, sam po sebi domaći specijalitet, koji će Vaš obrok učiniti još ukusnijim. Beskompromisno inspirisani tradicionalnim receptima i najfinijim sastojcima, svi ručno pravljeni deserti iz naše Forza Pasticceria Artigianale su prava umetnička dela.

Ne postoji lepši način da se opustite, podmladite i obnovite svoj um, telo i dušu nego u našem Forza Mare SPA centru. Razumemo koliko vam je važno da olakšate svoju redovnu rutinu, opustite sva čula i ostanete u formi. Forza Mare Wellness Spa sa turskim kupatilima, finskom saunom, đakuzijem, otvorenim bazenom, teretanom garantuju upravo to.
Teretana – Fitnes centar Forza Mare 5* opremljen je trakama za trčanje, stacionarnim biciklima, tegovima, stabilnim pilates loptama i najnovijom opremom TECHNOGYM. Pruža čitav niz tretmana za vaše zdravlje, dobrobit i opuštanje.

forzahotels.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 10.04. - 14.05. 15.05. - 14.06. 15.06. - 15.09. 16.09. - 30.09. 01.10. - 15.10.
1/2 standard (Afrika, Čile) BB 90 125 140 125 90
1/2 Deluxe (Maroko, Provansa, USA, Irska) BB 110 150 175 150 110
1/2 Executive (Venecija, Japan, Dubai, Indija) BB 140 175 215 175 140

* Cene iz tabele na bazi noćenja sa doručkom po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: BB – noćenje sa doručkom


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• korišćenje wellness i spa centra, otvorenog bazena i teretane,
• besplatni parking,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za jednokrevetnu sobu uvećava se za 100%,
* Doplata za dodatni ležaj iznosi 80 evra po noćenju (u sobama deluxe i executive),
* Doplata za polupansion i pun pansion dostupna je na zahtev.
* Boravišna taksa iznosi 2 evra po osobi po danu, deca do 2 godine besplatno.

POPUSTI
* Krevetac za decu do 2 godine je gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele