0
0 reviews

Hotel Novi 3*

Igalo, Crna Gora
od 29€ / Po noći

Hotel Novi u Igalu, Crna Gora se nalazi u neposrednoj blizini poznatog Zdravstvenog centra Igalo. Stara Banja je plaža u neposrednoj blizini Hotela. Ova plaža je poznata po terapijskom delovanju peloidnog mulja koji nastaje od morske cvetnice Neputnove Trave (lat: Posedonia Ocanica). Blato se koristi u balneoterapiji u Institutu Igalo. Ova plaža dužine skoro 1000 metara je odlična za neplivače zbog malog nagiba i velike dužine plićaka. Prodavnice suvenira i dućani, noćni život i zabava, restorani sa domaćim i internacionalnim specijalitetima duž 7 km dugog šetališta, grad bogate kulture i istorije čekaju da ih otkrijete. Hotel se nalazi na 25 km od Dubrovačkog i 35 km od Tivatskog aerodroma.

Hotel zapošljava prijatno osoblje koje prenosi osećaj vašeg doma. Nudimo punu uslugu za osobe s invaliditetom: pristupne rampe na stepenicama, lift i prilagođenu opremu u sobama. U okviru Hotela postoji parking prostor za vaša vozila, odnosno autobus vaše turističke agencije. Besplatan Wi-Fi je dostupan u svim prostorijama.

Svih 28 prostranih, svetlih soba su dvokrevetne (14 sa bračnim, 14 sa odvojenim krevetima), a po potrebi se može koristiti dodatni ležaj. Površine su 25 kvadrata i sadrže: mini bar, garnituru, 25 inča ili veći TV, SAT programe, klimatizaciju, tuš kabinu u kupatilu, pristup za invalide, peglu/dasku za peglanje na zahtev, dečiji krevetac/stolicu za hranjenje beba na zahtev. Hotel Novi u Igalu ima dva prostrana apartmana na najvišem spratu (lift postoji). Apartmani mogu primiti do četiri osobe. Opremljeni su klimom, kuhinjom, dnevnom i spavaćom sobom, prostranim kupatilom, te mini barom i dva televizora (spavaća i dnevna soba). Apartmani su površine 56 kvadrata. Svaki apartman ima balkon sa garniturom.
Za vaše potpuno zadovoljstvo nudimo uslužno pranje rublja (doplata) i svakodnevno menjanje peškira.

Restoranski hotel sa terasom, našem hotelu daje specifičnu notu. Restoran pruža uslugu po principu hladnog i toplog švedskog stola za doručak i večeru sa izborom jela za sve ukuse. Služimo: kafu, mlečne napitke ili čajeve i voćne sokove, voće te veliki izbor salata, hladna i topla jela kao i domaća peciva. Na našem meniju su i vegetarijanski obroci. Uz hotelski restoran tokom celog dana radi i kafeterija sa TV salom. Hotel Novi prema specifičnostima boravaka sportskih ekipa priprema i obroke koji su preporučeni od vaših nutricionista. Prilikom organizovanja boravka većih grupa (ekskurzije, protokoli) naš restoran će izaći u susret i vreme obroka prilagoditi vama. Takodje ćemo po vašoj najavi pripremiti lanč pakete.

Možemo ponuditi podršku i logistiku organizovanja fudbalskih kampova za mlade sportiste. Naš hotel je smešten pokraj dva fudbalska igrališta fudbalskog kluba Igalo: glavni teren s prirodnom travom, pomoćni teren sa veštačkom travom. Tereni su po pravilima FIFA-e, i opremljena za trening i kampove pionira, kadeta ili starijih uzrasta. Timovi fudbalskog kluba Igalo su spremni za prijateljske utakmice i treninge sa vašim timom.
Udaljeni svega 500 metara od našeg Hotela, a u sastavu Sportskog Centra Igalo, nalazi se 5 teniskih terena sa podlogom od šljake. Tereni su sa zasebnim ulazom i poseduju svoje svlačionice i tuševe. Teniski tereni su odlična mogućnost za izvođenje treninga ili rekretivno igranje tenisa za naše goste. Igra na terenima može biti organizovana u singlovima, parovima, trening sa ličnim trenerom ili prosto uživanje u rekreaciji.
Takođe možemo ponuditi podršku i logistiku organizovanja košarkaških kampova za mlade. U zatvorenoj dvorani Centra Igalo se nalazi kombinovani teren za razne sportove (košarka, rukomet, mali fudbal, itd), te svlačionice, teretana.
Hotel može da vam omogući pranje odeće i obezbediće vam dodatni prostor za čuvanje opreme i dresova.
Na osnovu svega navedenog Hotel Novi je odlično mesto za organizovanje treninga sportskih ekipa.

www.hotel-novi.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 15.05. - 25.06. 26.06. - 15.07. 16.07. - 22.08. 23.08. - 31.08. 01.09. - 01.10.
1/2 soba HB 29 33 37 33 29
APP (4 osobe) HB 89 110 132 110 89

* Cene iz tabele po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: HB – polupansion, 1/2 – dvokrevetna


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 1,5 evra po osobi po danu.
* Doplata za jednu osobu u dvokrevetnoj sobi iznosi 60%.

POPUSTI
* Deca do 12 godina koja koriste sopstveni ležaj i ishranu ostvaruju 30% popusta
* Deca do 12 godina koja koriste zajednički ležaj ostvaruju 50% popusta
* Deca do 2 godine gratis

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 13.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 13:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Restoran
Sportski tereni
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele