0
0 reviews

Hunguest Hotel Sun Resort 4*

Herceg Novi, Crna Gora
od 40€ / Po noći

Hunguest Hotel Sun Resort je park hotela dugačak 400 metara, na šetalištu pored mora. Srce istorijskog centra grada udaljeno je 5 minuta hoda od hotela. Među gustim mediteranskim rastinjem, bananama, palmama i oleanderima, hotel ima ukupno pet paviljona i dvadesetak apartmanskih kuća za svoje goste. Sve sobe su klimatizovane sa sopstvenim kupatilom i iz mnogih se pruža prvoklasni pogled na more na Bokokotorski zaliv.

Na plaži hotela i na bazenima (bazeni su otvoreni od 1. maja do 20. oktobra) gosti mogu slobodno da koriste dugačke ležaljke i suncobrane, a očekivana Plava zastava potvrđuje kvalitet naših usluga kao jedne od najboljih primorskih destinacija na svetu.
Za one koji vole aktivnu svežu relaksaciju postoje različiti vodeni sportovi na moru. Drugi mogu da posete razne atraktivne delove zemlje uz rent-a-car ili da se pridruže organizovanim izletima. Hotel može organizovati transfere.
Hotel Sun Resort osvojio je prvu nagradu za najlepši park u regionu, nagrađen od strane IHAC-a kao najbolji hotel sa četiri zvezdice u regionu, kao i Zlatnu medalju za visok kvalitet usluge na 41. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.

Vrste soba koje možete izabrati: klasična soba, deluxe soba, deluxe apartmani.
Nalaze se u:
Primorka-najveća zgrada rekreativnog područja, skrivena među bujnom tropskom vegetacijom. U petospratnoj zgradi našim gostima su na raspolaganju 24 standardne sobe, 24 superior sobe i 4 apartmana. Većina soba ima balkon i pogled na more ili baštu.
Jadranka-7 Deluxe soba u elegantnoj vili. Sagrađena je početkom veka i nosi karakterističan štih arhitekture tog vremena; čije je očuvanje u velikoj meri naglašeno prilikom restauracije. Ipak, najveća atrakcija je pogled na Bokokotorski zaliv koji oduzima dah sa njihovih balkona. U donjem spratu zgrade se nalazi restoran.
Novljanka-U ovom manjem paviljonu gostima je na raspolaganju 16 dvokrevetnih soba sa većim sobama, francuskim balkonima i direktnim pogledom na more. Zbog centralne lokacije, parking, wellness centar i lobi su lako dostupni.
Lovćen-U ovoj zgradi nalazi se centralni restoran, kao i konferencijska sala. Pored toga, gostima su na raspolaganju 2 sobe. Iznad restorana se nalazi 5 ekskluzivnih apartmana sa velikom površinom, sopstvenom terasom i prekrasnim pogledom na more.
Vile-Među hotelskim paviljonima, rekreativnom zonom i tropskom baštom nalazi se 20 vila, od kojih svaka ima 4 dvokrevetne sobe. Ovi apartmani (28 m2) se sastoje od dnevnog boravka sa balkonom i spavaće sobe. Dostupan je pomoćni ležaj. Ova vrsta smeštaja je posebno pogodna za porodice i prijatelje. Četiri apartmana u prizemlju pored bazena imaju terasu, dok ostali svi imaju balkon.
Mimoza-Najnoviju zgradu, renoviranu 2008. godine, od mora deli samo šetalište. Zgrada od 5 spratova ima 61 sobu za goste sa modernim nameštajem i francuskim balkonom, kao i 4 veoma prostrana, luksuzna apartmana sa pogledom na more i ugrađenim đakuzijem.

Dva restorana i beach bar očekuju goste hotelskog kompleksa sa mnoštvom domaćih i internacionalnih specijaliteta. Ugodne terase restorana Jadranka i Lovćen imaju spektakularan pogled na zaliv i planine koje ga okružuju. Doručak na bazi švedskog stola se služi svakog jutra u objektu.

Gosti mogu ostati u formi uz pomoć multifunkcionalnog sportskog terena, a opustiti uz wellness centar koji je opremljen sa infra saunom i parnom saunom, đakuzijem, sa mogućnošću korišćenja dodatnih usluga kao što su masaže, animacija. Hotelska konferencijska sala sa kapacitetom od 150 mesta i savremenom opremom može biti mesto za radionice i seminare u okruženju drugačijem od uobičajenog. Oni koji dolaze automobilom mogu ostaviti svoje vozilo na parkingu hotela koji prima 70 vozila. Dostupan je aerodromski transfer.

www.hunguesthotels.hu

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 10.04.-30.04. 01.05.-31.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.10.
1/2 classic Polupansion 40 46 58 71 58 46
1/2 classic (balkon) Polupansion 46 51 63 77 63 51
1/2 deluxe Polupansion 51 55 86 106 86 55
Pomoćni ležaj / 10 17 24 29 24 17

* Cene iz tabele po osobi, po danu izražene u evrima.
Legenda:  1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• wellness centar (đakuzi i sauna), otvoreni bazen i bazen za decu,
• hotelska plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 1 evro, a deca do 12 godina 0,5 evra (plaća se na recepciji hotela),
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 30%,
* Doplata za boravak kraći od 4 noći 10%,
* Za sobu pogled more uvećanje 25%
* Doplata za pun pansion iznosi 10 evra po osobi po danu.

POPUSTI
* Deca do 4 godine GRATIS,
* Dete od 4-12 godina u 1/2 sobi na bračnom ležaju ima popust 50% ili plaćaju cenu dodatnog ležaja navedenu u tabeli za određeni period.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking za goste koji dolaze sopstvenim prevozom je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bazen
Đakuzi
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele