0
0 reviews

Institut Dr Simo Milošević 3*

Igalo, Crna Gora
od 38€ / Po noći

Svim gostima, koji u Institut Igalo dolaze zbog zdravstvenih poteškoća, kao i onima koji dolaze na odmor, nudimo ugodan ambijent i činimo sve da se gosti dobro osećaju. Lepo uređeni smeštajni kapaciteti lečilišta garantuju da ćete se u Institutu Igalo osećati kao kod kuće. Sa zdravstvenim centrom čini srce ponude medicinske delatnosti za uspešan oporavak pacijenata i njihovo uključivanje u svakodnevni život.

Pored programa prevencije i rehabilitacije, Institut Igalo nudi wellness i rekreativne sadržaje koji se, u svojoj osnovi, oslanjaju na moderne principe medicine. Ovakvi sadržaji posvećeni su promociji zdravog načina života, korekciji loših životnih navika, ili jednostavno uživanju u tretmanima podmlađivanja lica, tela i duše.

Institut Igalo u svoja dva odvojena kompleksa (I i II Fazu) smještajnih kapaciteta 1450 ležajeva, gostima stavlja na raspolaganje brojne sadržaje i usluge. Udaljenost između objekata je oko 250 m, a nalaze se u neposrednoj blizini mora. Institut Igalo je u potpunosti prilagođen pacijentima, odnosno gostima koji koriste pomagala pri kretanju.

Kompleks Faza I, smeštena na samoj obali mora, izlazi direktno na šetalište “Pet Danica” koje se prostire od Igala do Meljina u dužini od 7 km. Sastoji se od dva objekta, koji raspolažu sa 333 sobe odnosno 650 ležajeva u dvokrevetnim, jednokrevetnim, trokrevetnim sobama i nekoliko apartmana, restorana i barova i prostranim terapijskim blokom, gde se pacijentima omogućava prevencija, lečenje i rehabilitacija.
Kompleks Faza II je raskošno zdanje rasprostranjeno na 50 000 m2, u potpunosti klimatizovano, sa 417 komfornih soba i apartmana sa balkonima. Većina soba ima pogled na more.
Sve sobe su opremljene klima uređajem sa individualnim podešavanjem, telefonom, TV-om i frižiderom, te svakom gostu pružaju idealne uslove za odmor i rekreaciju.

II Faza poseduje i dva restorana (kapaciteta 150 do 600 mesta) i četiri aperitiv bara. Ishrana u restoranu je na bazi švedskog stola, uz mogućnost dijetalne ishrane prilagođene zdravstvenim potrebama gosta. U večernjim časovima u barovima se organizuje zabavni program.

U okviru ovog objekta Institut Igalo raspolaže sa brižljivo planiranim terapijskim prostorom, poliklinikom, specijalističkim ambulantama i laboratorijom.

Sportsko-rekreativni centar nudi: sportski bazen (33x25m), sauna, stoni tenis, fitnes kabinet, kuglana. Za organizovanje kongresa, konferencija, seminara, poslovnih i drugih susreta u skladu s Vašim željama, Institut Igalo Vam stoji na raspolaganju sa kongresnom i 1 većom salom od 300 sedišta, i 3 manje sale kapaciteta od 25 – 100 sedišta, kao i potrebnom tehničkom opremom.
Ovde je smešten i salon lepote Beauty centar gde se možete prepustiti uživanju, u kojem Vam naši profesionalni kozmetičari, uz pomoć biranih preparata i moderne opreme, nude priliku da ugodite sebi kroz različite tretmane lica i tela. Našu ponudu u ovom objektu kompletiraju stomatološka ordinacija, frizerski salon i butici.

igalospa.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.02.-15.04. 16.04.-15.06. 16.06.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-31.12.
1/2 Polupansion 38 45 44 49 38

* Cene iz tabele su po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• korišćenje sportskog bazena i teretane,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi


DOPLATE
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 12 evra (01.02.-15.06.) i 16 evra (16.06.-30.09.),
* Doplata za apartman iznosi 12 evra (01.02.-15.06.) i 16 evra (16.06.-30.09.),
* Za boravak kraći od 3 noći cene se uvećavaju za 10%,
* Doplata za pun pansion iznosi 7 evra po danu, po osobi,
* Boravišna taksa i osiguranja iznose 1,5 evra po osobi po danu, deca 12-18 godina 0,75 evra, a deca od 2-12 godina 0,25 evra.

POPUSTI
* Deca do 2 godine gratis,
* Deca od 2-6 godina 50% popusta,
* Deca od 6-12 godina 30% popusta.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji.

DODATNE NAPOMENE
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Restoran
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele