0
0 reviews

Nova Hotel 4*

Neum, Bosna i Hercegovina
od 35€ / Po noći

Ukoliko tražite hotel u kojem ćete provesti svoj savršeni odmor, Hotel Nova je pravi izbor za vas. Ekskluzivni ambijent, izvorno mediteransko ozračje te naše uslužno osoblje učiniće vaš boravak u Hotel Nova doživljajem za pamćenje. Hotel Nova je mali porodični hotel koji je se nalazi u mirnom delu Neuma, oko 500 metara od gradskog središta. Smešten na samoj morskoj obali s kristalno čistim morem, Hotel Nova pruža idealan ambijent za miran i opuštajući odmor. Osobito se ponosimo našom gastronomskom ponudom koja se sastoji od morskih specijaliteta te od tradicionalnih jela, karakterisitičnih za neumski kraj. Pozivamo Vas da dođete i uverite se zašto se gosti uvek iznova vraćaju u Hotel Nova. Takođe, hotel je osvojio nagradu za najbolji aparthotel koju dodeljuje Udruženje hotelijera i restoratera Bosne i Hercegovine.

Sadržaji i usluge: sobe za pušače/nepušače, privatna plaža, restoran s letnjom terasom, privatni parking i garaže, pristup obližnjim sportskim i rekreacijskim sadržajima, kućni ljubimci dozvoljeni uz prethodnu najavu, bazen na krovu…

Sve sobe su opremljene sa: klima-uređajem, Wi-FI internetom, SAT TV-om, telefonom, fenom za kosu, frižiderom, sefom… Objekt obuhvata udobno nameštene dvokrevetne sobe s bračnim krevetom te apartmane s vlastitom kuhinjom, prikladne za smeštaj velikih porodica.

Hotel Nova Neum nudi organizaciju manjih seminara i poslovnih sastanaka za maksimalno 30 osoba. Gostima na raspolaganju stoji radna sala te tehnička oprema neophodna za organizaciju poslovnih sastanaka, kao što je laptop, LCD projektor, ‘flipchart’, ozvučenje te Wi-Fi. Sadržaji s ‘izvanrednim pogledom na more’, namenjeni poslovnim gostima, najbolja su garancija uspešnih poslovnih sastanaka. Možete biti sigurni da će naše stručno i ljubazno osoblje osigurati nezaboravno iskustvo za vas i vaše poslovne partnere.

hotel-nova.info

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04. - 22.04. 23.04. - 20.05. 21.05. - 17.06. 18.06. - 08.07. 09.07. - 26.08. 27.08. - 09.09. 10.09. - 23.09. 24.09. - 14.10. 15.10. - 31.10.
1/2 (bez balkona) PP 38 42 51 64 70 64 51 42 38
1/2+1 (pogled park) PP 35 39 46 60 66 60 46 39 35
1/2+1 (pogled more) PP 35 38 42 55 61 55 42 38 35

* Cene iz tabele obuhvataju uslugu polupansiona po osobi/danu


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu Nova na bazi izabrane usluge,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi,
• Boravišna taksa nije uračunata u cenu i plaća se prilikom rezervacije 1 evro po osobi/danu


DOPLATE
* Doplata za jednokrevetnu sobu 50%
* Krevetić za decu se naplaćuje 10 evra po danu
* Doplata za pun pansion iznosi 15 evra po osobi/danu

*Doplata za superior sobu 6€ po osobi/danu

POPUSTI
* Za uslugu noćenja sa doručkom cena aranžmana se umanjuje za 3 evra po danu (izuzev perioda 16.7 – 26.8. kada se umanjuje za 4 evra)
* Popust za treću osobu na dodatnom ležaju iznosi 20%
* Deca do 2.99 godine na zajedničkom ležaju – gratis
* Deca 3-11.99 godina sa jednom odraslom osobom 30% popusta
* Deca 3-11.99 godina sa dve odrasle osobe 50% popusta

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 11.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Za ulazak u Bosnu i Hercegovinu automobilom potreban je zeleni karton.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 11:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Wifi
BOSNA I HERCEGOVINA

Preporučujemo hotele