0
0 reviews

Palas Hotel 4*

Petrovac, Crna Gora
od 39€ / Po noći

Hotel Palas sa četiri plus zvezdice smešten je u Petrovcu, malom primorskom naselju koje karakterišu blaga mediteranska klima, prelepe peščane plaže, skrivene uvale, kao i gostoljubivi meštani. Sam hotel je smešten u centralnom delu naselja, okružen narandžama i maslinama u uvali u Petrovačkom zalivu, sa pogledom na dva ostrva: Katič i Sveta Neđelja. Znamenitosti ovog malog grada čine ga pogodnim za porodice, starije građane, parove i za sve koji traže idilično okruženje za odmor.

Hotel Palas se nalazi na samoj obali mora, sa direktnim izlazom na šetalište duž kojeg se mogu pronaći brojne zanimljive atrakcije. Dosadašnji gosti ga hvale kao „hotel sa najlepšim pogledom na svetu“, a sa samo 18 kilometara do Budve i 10 km udaljenosti od Svetog Stefana, Palas je epicentar svih turističkih aktivnosti na obali Crne Gore.

Igralište za decu sa modernom opremom i profesionalni tim animatora, kao i igraonicu unutar hotelskih prostorija.

Spoljašnji deo hotela je okružen sa puno zelenih površina naše negovane bašte i otvorenom terasom koja tokom leta postaje najpopularnije mesto za različite zabavne aktivnosti: od folklora do večeri salse, etno-mediteranskih muzičkih koncerata, pozorišta za decu, uličnih zabavljača, kao još mnogo sadržaja zabavnog karaktera. Naši gosti imaju prednost da besplatno prisustvuju svim događajima.

Ukoliko ste ljubitelj aktivnosti na vodi, u Petrovcu postoje brojne opcije kao što su vožnja kajakom, ribolov i ronjenje.

Hotel Palas je moderno osmišljen hotel sa klasičnim elementima sa 171 smeštajnom jedinicom: 151 soba, 8 porodičnih soba, i 4 apartmana (dok 90 soba ima pogled na more). Svaka soba, osim apartmana, je dvokrevetna sa mogućnošću za dodavanje još jednog pomoćnog ležaja, dok brojne terase i velike zelene površine pojačavaju privlačnost ovog modernog hotela.

S obzirom na lokaciju i ponudu hotela, on je idealan za porodični odmor, MICE turizam, svadbene svečanosti, koktele i mnoge druge događaje.
Povoljna lokacija hotela zajedno sa svojim sjajno opremljenim salama čine ga idealnim mestom za održavanje različitih seminara, sastanaka i kongresa (konferencijska sala Castio, Class Conference Room Katič i sala za sastanke manjih dimenzija).

Hotel Palas takođe ima multifunkcionalni Aperitiv Bar koji se nalazi u centralnom delu hotela. Doživljaj koje budete imali u restoranu Hotela Palas se odražava kroz autentičnu crnogorsku kuhinju, kao kontinentalnu i internacionalnu kuhinju. Gosti imaju dve opcije: opciju da biraju a-la-carte obroke, ili da uživaju u čarima švedskog stola.

Wellness centar hotela sastoji se od otvorenog bazena sa slanom vodom i zatvorenog bazena sa slatkom vodom. Tu je i zatvoreni dečiji bazen namenjen našim najmlađim gostima sa spasiocima, kao i osobljem koje je tu da pruži prvu pomoć.

Harmonično okruženje hotela Palas posebno je naglašeno blizinom obale mora. Plaža dužine 600 metara mešavina je peska i šljunka sa kristalno čistom vodom i prostire se pored jedne od nekoliko kapija hotela.

Gosti koji žele fizički dinamičan odmor mogu koristiti naše prostrane teretane (80 m²) sa vrhunskom opremom za kardio i treninge sa tegovima.

Hotel ima i sjajan salon lepote. Ovde gosti mogu da rezervišu tretmane lica i tela, pedikir, manikir i još mnogo toga – sve za personalizovano, holističko i jedinstveno wellness iskustvo.

Prostorije hotela nude dodatni komfor za ljubitelje sportskih aktivnosti gde mogu uživati u wellnessu na otvorenom kroz mini golf terene, stoni tenis, streljanu, boćalište.

hgbudvanskarivijera.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.04. - 01.06. 01.06. - 01.07. 01.07. - 01.09. 01.09. - 01.10. 01.10. - 01.11.
1/2+1 Pogled vrt HB 39 53 71 53 39
1/2+1 Pogled more HB 45 59 77 59 45

* Cene iz tabele po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: HB – polupansion, 1/2 – dvokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Doplata za ručak iznosi 10 evra po osobi, po danu,
* Doplata za sobu sa pogledom na more iznosi 5 evra po osobi, po danu,
* Doplata za dečiji krevetac iznosi 7 evra po danu,
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60% u julu i avgustu, a u ostatku sezone 40%,
* Jedno dete do 2 godine i jedna odrasla osoba u 1/2 sobi plaćaju cenu jednokrevetne sobe,
* Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 1,5 evra po osobi po danu, deca 2-12 godina 0,5 evra, a deca od 12-18 godina 1 evro (plaća se na recepciji).

POPUSTI
* Za treću odraslu osobu na pomoćnom ležaju iznosi 10%,
* Jedno dete od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2 sobi ima popust 30%,
* Dvoje dece od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2 sobi imaju popust po 50%,
* Dvoje dece od 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust po 30%,
* Jedno dete od 2-7 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe u 1/2 sobi ima popust 50%,
* Jedno dete od 7-12 godina na pomoćnom ležaju u pratnji dve odrasle osobe u 1/2 sobi ima popust 30%,
* Dvoje dece od 2-12 godina na pomoćnom ležaju u 1/2+1 sobi imaju popust po 50%,
* Deca do dve godine gratis.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 12.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Privatan parking je moguć na licu mesta (rezervacija nije moguća) i naknada se može naplatiti.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 12.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Đakuzi
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Sportski tereni
Wellness/spa
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele