0
0 reviews

Perla Annexes Hotel 4*

Herceg Novi, Crna Gora
od 43€ / Po noći

U Herceg Novom, na samoj obali mora u jedinstvenom ambijentu mediteranske vegetacije, na potezu između gradske luke „Škvera“ i medicinskog centra „Meljine“ nalazi se hotel Perla. Hotel Perla – Annexes su objekti – depandansi koji se nalaze u okruženju centralnog hotela Perla. Svi objekti su smešteni blizu mora, na Savini, najepšem delu Herceg Novog sa prelepim pogledom na Bokokotorski zaliv. Zajedno sa centralnim hotelom i kompletnim okruženjem, ovi objekti čine jedno malo naselje – resort.

Hotel Perla – Annexes koriste kompletan hotelski servis i sve usluge centralnog Hotela Perla: recepciju, restorane. Takodje, gosti besplatno koriste plažu hotela Perla. U blizini se nalazi istorijski spomenik Manastir Savina (XI – XVIII vijek), koji je jedan od najlepših primera arhitekture baroka na Jadranu. Ispred Hotela nalazi se Šetalište 5 Danica koje ga deli od plaže odnosno mora i uz koje za samo petnaestak minuta ugodne šetnje možete stići do centra grada odnosno do kulturno-umetničkih, poslovnih te turističko-ugostiteljskih sadržaja.

S najvažnijim centrima Evrope i sveta Herceg Novi je povezan morem i Jadranskom magistralom.
Ukoliko se odlučite da dođete avionom na raspolaganju su Vam aerodromi Tivat (u Crnoj Gori) i Ćilipi (u Hrvatskoj), oba na udaljenosti od 25 km. Sa pomenutih aerodroma do Hotela možete doći taksijem ili hotelskom limuzinom koju treba unapred rezervisati. Usluge iznajmljivanja novih automobila i prevoza od/do aerodroma gostima hotela su na raspolaganju po sniženim cenama! Za romantični dolazak brodom preporučujemo luke Kotor i Zelenika, ali ni dolazak redovnim autobuskim linijama do Herceg Novog neće predstavljati problem.

U aneksima Natalie i DeMar udaljenim 30m od centralnog hotela Perla na raspolaganju su smeštajne jedinice: Standardna Dvokrevetna/Trokrevetna Sobu (pogled na more ili baštu), Economy Dvokrevetna/Trokrevetna (terasa sa pogledom na more ili baštu), Apartman Sa Jednom Spavaćom Sobom (terasa, pogled na more ili baštu, kuhinja, trpezarija, soba sa bračnim krevetom, dnevna soba-mogućnost+2 ležaja) i Superior Apartman Sa Dve Spavaće Sobe (dve terase, pogled na more, kuhinja, trpezarija, dve spavaće sobe-dva bračna kreveta, dnevna soba-kauč na razvlačenje).
Sadržaj svih soba čini: LCD TV, kupatilo, sef, fen…

Gastronomska ponuda hotela Perla nudi raznolik izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, a vrhunski kuvari, kao i osoblje restorana, pobrinuće se da jela budu pripremljena po Vašem ukusu. Doručak i večera su na bazi švedskog stola. Uz kontinentalnu i primorsku kuhinju sa ovog podneblja ne propustite da se okrepite raznim aperitivima, vrhunskim stranim i domaćim vinima. Na samoj pučini, predivan ambijent uz šapat mora i mediteranske zvuke ostaviće nezaboravan doživljaj na Vas. Na raspolaganju je takođe i hotelski bar.

perla.me/hotel-perla-annexes

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 28.04. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 30.09.
1/2, 1/3 (Economy) Polupansion 43 53 74 53
1/2, 1/3 (Standard) Polupansion 48 64 83 63
1/4 APP (2+2) Polupansion 142 195 248 193
1/4 Superior APP (4+2) Polupansion 185 225 292 225

* Cene iz tabele po osobi i po danu za sobe, odnosno najam za apartmane, izražene u evrima.
Legenda: APP – apartman, 1/2 – dvokrevetna soba, 1/3 – trokrevetna soba


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona (ishrana je po principu samoposluženja),
• korišćenje ležaljki i suncobrana na hotelskoj plaži,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa nije uračunata u cenu i iznosi 1,5 evra po osobi po danu, deca 12-18 godina 0,5 evra, deca do 12 godina besplatno,
* Doplata za jednu osobu u 1/2 ili 1/3 sobi iznosi 60%.

POPUSTI
* Dete od 6-12 godina koje koristi sopstveni ležaj i ishranu ostvaruje 50% popusta,
* Treća odrasla osoba 10%,
* Deca do 6 godine gratis

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osigurnje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Plaža
Restoran
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele