0
0 reviews

Regent Porto Montenegro Hotel 5*

Tivat, Crna Gora
od 160€ / Po noći

Regent Porto Montenegro – Gde se planine susreću sa morem! U visini podnevnog sunca, dok se jahte vezuju i njihovi talasi se razilaze, Porto Montenegro sija. Odmarajući se pored bazena ili gledajući na terasu, pruža se širok pogled na planinu Lovćen, koji se penje direktno iznad obale obrubljene palmama. Za goste koji dolaze i odlaze avionom, mogu se organizovati transferi do i sa aerodroma Tivat (putovanje 10 minuta), aerodroma Dubrovnik (putovanje 90 minuta) i aerodroma Podgorica (putovanje 90 minuta). Smešten odmah pored Jadranske magistrale u srcu sela Porto Montenegra, oni koji voze jednostavno prate obalu, uživajući u senzacionalnom pogledu na putu; putokaz će vas voditi kada stignete u Tivat. Ako putujete jahtom, lako možete krstariti vodama centralnog Mediterana.

Smeštaj – Topao nameštaj od drveta. Inspirisani pogledom na Bokokotorski zaliv, na samo nekoliko koraka od rive hotela, naših 175 soba, apartmana i penthausa raspoređenih u tri krila, od kojih svako izaziva osećaj da ste na luksuznom brodu.

Restoran Murano – Nijanse plave boje obeležavaju unutrašnjost Murana, komplementarne palete mediteranskim vodama Bokokotorskog zaliva koje teku iza njegovih vrata. Jelovnik je takođe inspirisan lokalom pored zaliva, usredsređen na sveže morske plodove pripremljene sa lokalnim začinskim biljem i crnogorskim ukusom.

Library (Biblioteka) Bar – Topao nameštaj od drveta i taftirana kožna sedišta stvaraju atmosferu sofisticiranosti u Librari Baru. Smestite se i opustite se uz piće po izboru – u ponudi je vrhunski izbor šampanjca, konjaka i najfinijih škotskih viskija, kao i dobar izbor cigara.

Gourmet Corner – Tradicionalna poslastičarnica i gurmanska delikatesa osmišljena da zadovolji svaku vašu želju za slatkim i slanim. Ovde uživanje ne dolazi samo kroz zanatske torte i kolače, već i kroz sveže pice i testenine, hamburgere i filete na žaru, glavna jela i male zalogaje.

Pool Bar – Uživajte u laganim gurmanskim zalogajima i jelima sa pogledom na svetlucavi Bokokotorski zaliv. Bar pored bazena je savršeno mesto za osveženje i revitalizaciju dok upijate mediteransko sunce.

Onyx Bar & Garden by Beluga – luksuzno okruženje za glamurozni aperitiv pre večere ili ugodnu noćnu čašu. Doživite dekadentni meni koktela koji su osmislili vešti miksolozi. Izaberite iz niza Beluga votke i koktela na bazi votke, uz lagane zalogaje i ukusna jela.

Opustite se i podmladite u Regent Spa. Eterična ulja i negujuća praktična terapija kombinuju se sa izborom raznovrsnih spa usluga, oslanjajući se na velnes tradicije iz celog sveta. Prvo pobegnite u finsku saunu ili hamam (tursko kupatilo), zagrevajući telo i duh.

Masaža tretira celo telo kako bi se ublažila anksioznost i emocionalna iscrpljenost. Savršeno za problematičan um, ovo je efikasan tretman u bilo koje doba dana za vraćanje mozga na pravi put.

Teretana – održavajte svoj fitnes režim u teretani na prvom spratu, okrepljujućem okruženju sa najsavremenijom TechnoGym opremom. Dostupni privatni treninzi.

Bazeni – uronite u 20-metarski zatvoreni ili otvoreni beskonačni bazen ili se opustite na ležaljci dok uživate u panoramskom pogledu na marinu i slikoviti Bokokotorski zaliv.

Pool Club – Sa četiri bazena (od čega su dva dečija) i opuštenom atmosferom, Pool Club je porodični prostor za upijanje sunca. Idite na kupanje, opustite se u ležaljci i uživajte u svežim mediteranskim jelima pored bazena.

www.ihg.com

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.01.-14.04 15.04.-26.05. 27.05.-30.06. 01.07.-27.08. 28.08.-24.09. 25.09.-22.10. 23.10.-31.12.
1/2 Superior BB 160 240 350 440 350 240 160
1/2 Deluxe BB 180 270 390 480 390 270 180
1/2 Deluxe (pogled planina) BB 210 290 430 520 430 290 210
1/2 Deluxe (pogled more) BB 240 340 470 570 470 340 240
Junior Suite (pogled planina) BB 310 450 590 700 590 450 310
Junior Suite (pogled more) BB 450 570 790 920 790 570 450

* Cene iz tabele su na bazi noćenja sa doručkom po sobi/apartmanu, po danu izražene u evrima.
Legenda:  BB – noćenje sa doručkom, 1/2 – dvokrevetna soba, Junior Suite – apartman za dve osobe


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra po danu, a za decu od 12-18 godina 1 evro po danu,
* Deca od 2-11 godina, kao i odrasle osobe na pomoćnom ležaju plaćaju 66 evra po danu – dostupno u svim tipovima smeštaja osim Superior sobe,
* Doplata za ručak ili večeru u Murano restoranu, Gourmet Corneru ili Regent Pool klubu iznosi 49 evra dnevno za odrasle, 50% za decu od 7-11 godina i besplatno za decu do 6 godina.

POPUSTI
* Krevetac za bebu je gratis,
* Deca do 11 godina gratis u ležaju sa roditeljima, uz napomenu da deca starija od 7 godina plaćaju doručak 16,5 evra dnevno.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe posle 15.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba do 12.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• Kućnim ljubimcima do 25 kilograma je dozvoljen boravak u hotelu i plaća se 44 evra fiksno i 10 evra po danu.
• Molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 15.00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 12.00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Parking
Pet friendly
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele