0
0 reviews

Ruža Vjetrova Hotel 4*

Dobre Vode, Crna Gora
od 69€ / Po noći

HOTEL RUŽA VIJETROVA Resort sa 4 zvezdice nalazi se na 12 km od Bara, ka Ulcinju, na samoj obali mora. U ovom ekskluzivnom kompleksu možete uživati u intimnom ambijentu i pogledu na more.

Unikatan zbog očuvanog sklada sa prirodom, naš resort pruža jedinstvena iskustva i doživljaje privatne peščane plaže i kamenih plažnih ponti. Na samoj plaži gostima hotela na raspolaganju je besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Osim peščane plaže, u okviru kupališta na raspolaganju su vam prostrani dokovi kao i plažne ponte koje je kreirala priroda. U sklopu hotelskog kompleksa na raspolaganju gostima su dva otvorena bazena sa kristalno čistom morskom vodom. Oba hotelska bazena poseduju i manje delove namenjene za kupanje dece.

Sa svojih 130 komfornih apartmana Hotel Resort Ruža Vjetrova nudi delux smeštaj i raznovrsnu ponudu. Većina smeštajnih jedinica ima jedinstven pogled na more. Junior Suite modernog dizajna sa terasom čiji pogled na more ostavlja bez daha, dizajnirani su za ugodan i nezaboravan godišnji odmor na Jadranu. Za uživanje u savršenom spoju savremenog dizajna enterijera i netaknute prirode tu su elegantno opremljene Superior double sobe.
Luxury Suite Honeymoon je savršena kombinacija lepote, luksuza i komfora uz dodatan ugođaj koji pruža očaravajući i romantični zalazak sunca.

Mediteranska jela na bazi švedskog stola služe se u hotelskom restoranu, koji raspolaže terasom sa predivnim pogledom na more. Tradicionalna lokalna jela možete probati u autentičnom enterijeru restorana Konoba, koji je uređen kamenom i drvetom. Na panoramskoj terasi ovog restorana može se smestiti 100 osoba. Uz vino i pogled na more možete se opustiti u autentičnom zasvođenom vinskom podrumu.

Bar Sunset na plaži prostire se na 2 terase i nudi odličan izbor pića, poslastica, pica i drugih laganih obroka uz muziku.

U sklopu hotela nalaze se tereni za sport i mini zoo vrt.

www.ruzavjetrova.me

Cenovnik 2023

Tip sobe 01.05.-31.05. 01.06.-25.06. 26.06.-10.07. 11.07.-27.08. 28.08.-15.09. 16.09.-30.09.
Dvokrevetna superior soba 69 78 83 92 83 69
Junior apartman 87 94 105 117 105 87
Porodični apartman 210 242 279 294 279 210

*Cene su izražene u evrima po osobi/danu i uključuje polupansion.

*Porodični apartman cene su po apartmanu/maksimalno 4 osobe.


U cenu je uključeno

 • Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge.
 • Bazen, peškiri za plažu.
 • Parking.
 • Zabavne aktivnosti (stoni tenis, odbojka na pesku).
 • Sef
 • Troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

 • Organizovani prevoz
 • Invidualni troškovi
 • Fakultativni izleti.

Popusti

 • Dete do 2 godine sa dve odrasle osobe ima besplatan smeštaj.
 • Dete od 2-6.99 godina sa dve odrasle osobe ima 50% popusta (dodatni krevet).
 • Dete od 7-11.99 godina sa dve odrasle osobe ima 30% popusta (dodatni krevet).
 • Dete do 11.99 godina sa jednom odraslom osobom ima 20% popusta.
 • Dva deteta do 11.99 godina sa jednom odraslom osobom imaju 20 i 30% popusta po detetu (jedno dete 20, drugo 30%).
 • Treća odrasla osoba (preko 12 godina) ima 10% popusta (dodatni krevet).

Doplate

 • Doplata za jednokrevetnu sobu je 60%.
 • Boravišna taksa i osiguranje je 1.50€ po osobi/danu.

Napomene

Minimalan broj noćenja za termine od 11.07.-27.08. jeste 5 noćenja. Sve ispod toga doplata je 15%.

Za ostale termine minimum noćenja je 3 noći.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2- poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji.

DODATNE NAPOMENE
• minimalni boravak od 01.07. – 26.08. je 7 noćenja, van tog termina 3 noćenja,
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

« od 2 »
Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Sportski tereni
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele