0
0 reviews

Ruža Vjetrova Hotel 4*

Dobre Vode, Crna Gora
od 44€ / Po noći

Od davnina, kapetanima brodova, kroz teške oluje, pomagao je kompas zvani “Ruža vjetrova”, krug horizonta sa naznačenim stranama sveta i pravcima trideset i dva vetra. Ucrtavanjem u krug te trideset i dve tačke, dobijamo tradicionalnu ružu od trideset i dve latice. Lokacija rta, na kome se nalazi hotel resort Ruža Vjetrova, predstavlja mikro prostor gde se ukrštaju vetrovi, čineći ga unikatnim na Crnogorskom primorju zbog čega sa pravom kažemo da je Hotel Resorta Ruža Vjetrova jedinstveno mesto. Na jedinstvenom mestu prirodnog spoja mora, vetra i kamena, na izolovanom poluostrvu nalazi se najbolji hotel u Crnoj Gori za kompletno uživanje u prirodi – Hotel Resort Ruža Vjetrova.
Izolovano poluostrvo od 50 000 metara kvadratni omogućava savršene uslove za vaš ugodan godišnji odmor na Jadranu. Miks kulturnih, geografskih i istorijskih sadržaja, širok spektar usluga, nude atmosferu savršene udobnosti i raznolikosti.

Sa svojih 130 komfornih apartmana Hotel Resort Ruža Vjetrova nudi delux smeštaj i raznovrsnu ponudu. Većina naših smeštajnih jedinica ima jedinstven pogled na more.
Prepustite se luksuzu u jednom od naših prostranih dvosobnih porodičnih apartmana.
Junior Suite modernog dizajna sa terasom čiji pogled na more ostavlja bez daha, dizajnirani su za ugodan i nezaboravan godišnji odmor na Jadranu.
Za uživanje u savršenom spoju savremenog dizajna enterijera i netaknute prirode nudimo elegantno opremljene Superior double sobe.
Luxury Suite Honeymoon je savršena kombinacija lepote, luksuza i komfora uz dodatan ugođaj koji pruža očaravajući i romantični zalazak sunca. Savršen je izbor za medeni mjesec i romantični odmor za dvoje.

Unikatan zbog očuvanog sklada sa prirodom, naš resort pruža jedinstvena iskustva i doživljaje privatne peščane plaže i kamenih plažnih ponti. Na samoj plaži gostima hotela na raspolaganju je besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Osim peščane plaže, u okviru kupališta na raspolaganju su vam prostrani dokovi kao i plažne ponte koje je kreirala priroda. U sklopu hotelskog kompleksa na raspolaganju gostima su dva otvorena bazena sa kristalno čistom morskom vodom. Oba hotelska bazena poseduju i manje delove namenjene za kupanje dece.

Glavni restoran hotel resorta Ruža Vjetrova savremenog enterijera i arhitekture je pansionski restoran na bazi švedskog stola. Iskusite našu strast za kulinarsku umetnost u ovom restoranu koji nudi odličan međunarodni all-inclusive meni. Terasa kombinuje panoramski pogled na more, rustikalni dizajn i živahnu atmosferu koja dodaje čari vašem odmoru. Nacionalni restoran – KONOBA, autentičnog enterijera od kamena i drveta, nudi našim gostima bogat izbor ribljih specijaliteta, jela od mesa, kao i široku selekciju odabranih crnih i belih vina. Neka sva vaša čula uživaju. Sunset Bar & Restoran nalazi se kod manjeg hotelskog bazena i poseduje tri kaskadne terase sa pogledom na more. Sunrise bar & Restaurant nalazi se kod većeg hotelskog bazena, a na terasi možete uživati u panoramskom pogledu na otvoreno more. Mediteranski restoran predstavlja gozbu u svakom zalogaju iz jelovnika a la cart. Takođe nudimo širok spektar fenomenalnih vina koja će upotpuniti vaš obrok. Sa izuzetnim pogledom na more i terasom, učiniće vaše uživanje u jelu neponovljivim iskustvom.

U ovoj oazi zelenila tik uz morsku obalu, za sportiste, kao i one mlade duhom, pripremili smo posebne terene za sport. Možete se rekreirati uz odbojku na pesku, tenis, košarku, trčanje ili plivanje. Oprobajte se i u veštini boćanja. Šta god da odaberete, opustiće vas priroda svuda oko vas!
Da bi doživljaj odmora u miru i apsolutnog uživanja, bio pravi, samo za vas smo pripremili i relaksirajuću masažu. Dok vam se u glavi budu mešali mirisi morske vode koja menja tonove iz azurno plave u smaragd zelenu, opojnog vina, prelepe mediteranske kuhinje i okolnih četinara, masaža će vas dodatno opustiti.
Hotel Resort Ruža Vjetrova, u svojoj ponudi ima i nešto sasvim posebno. Mini zoo vrt, sa njegovim stanovnicima, doneće Vam zanimljive trenutke, i približiti prirodi na jedan, sasvim nov način.

www.ruzavjetrova.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 01.05. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 25.08. 26.08. - 15.09. 16.09. - 30.09.
1/2 Superior HB 44 53 77 53 44
1/2 Superior (pogled more) HB 51 59 82 59 51
Junior Suite (pogled more) HB 59 68 106 68 59
Luxory Suite (pogled more) HB 82 106 115 106 82
Family APP (pogled more) HB 168 214 277 214 168

* Cene iz tabele su izražene u evrima po osobi, po danu, za apartman cena uključuje najam po danu.
Legenda:  HB – polupansion, 1/2 – dvokrevetna soba, APP – apartman (do 4 osobe)


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi polupansiona,
• otvoreni bazen,
• hotelska plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima,
• troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi.


DOPLATE
* Boravišna taksa i osiguranje za odrasle iznosi 1,5 evra, deca od 12-18 godina plaćaju 0,8 evra, a deca do 12 godina 0,5 evra (plaća se na recepciji hotela),
* Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 60%,
* Doplata za dodatni ležaj iznosi 10%,

POPUSTI
* Dete do 2 godine u pratnji dve odrasle osobe gratis,
* Dete od 2-7 godina u pratnji dve odrasle osobe ima popust 50%,
* Dete od 7-12 godina u pratnji dve odrasle osobe ima popust 30%,
* Dete do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe ima popust 20%,
* Dvoje dece do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe ostvaruju, prvo dete 30% a drugo 20% popusta.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2- poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu do određenog datuma odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji.

DODATNE NAPOMENE
• minimalni boravak od 01.07. – 26.08. je 7 noćenja, van tog termina 3 noćenja,
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Savetujemo putnike da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Klima uređaj
Parking
Plaža
Restoran
Sportski tereni
Wifi
Zabavne aktivnosti
CRNA GORA

Preporučujemo hotele