0
0 reviews

Tre Canne Hotel 4*

Budva, Crna Gora
od 43€ / Po noći

U srcu Budve, na par koraka od predivne peščane plaže i unikatan koncept usluga su na raspolaganju klijentima 24 časa dnevno. Kao simbol moderne arhitekture i glavni orjentir i obeležje Budve, prvi susret sa Tre Canne ostavlja poseban utisak na posmatrača. Impozantan utisak ostavlja samo pogled na najvišu i najmoderniju građevinu u Budvi – jedinstven i luksuzan apartmanski kompleks koji čine tri predivne staklene kule.

Tre Canne su rasprostranjene na više od 37.000 m2 površine i dominiraju gradom sa svoje tri kule – petnaestospratnicom Sky View i osmospratnicama Crystal i Pearl, u sklopu kojih se nalaze 252 savremeno opremljena apartmana, uključujući i luksuzne penthouse apartmane na poslednjem spratu Sky View kule.

Sobe i partmani Tre Canne su prava interpretacija modernog, sofisticiranog luksuza. U sklopu apartmana se nalazi moderna kuhinja sa uređajima visokog kvaliteta i potrebnim posuđem za spremanje ukusnog obroka, kao i mini bar, francuski ležaj, kupatilo u potpunosti obloženo mermerom sa staklenom tuš kabinom, ugodna dnevna soba sa LED TV-om, besplatan Wi Fi internet, IP telefon. Iz apartmana se može izaći na terasu sa koje se pruža predivan pogled na panoramu grada ili Budvanskog zaliva.

Smeštaj: Jednosoban apartman sa terasom, Jednosoban apartman sa terasom i pogledom na more, Superior jednosobni apartman sa terasom i pogledom na more, Deluks dvokrevetna soba, Vila Sveti Stefan, Luksuzni trosobni apartmana sa terasom i pogledom na more, Luksuzni Dvosobni apartman sa terasom i pogledom na grad.Sadržaji uključuju flat-screen TV, klima-uređaj, mini bar. Sopstvena kupatila opremljena su bademantilima… Svi apartmani sadrže i kuhinju.

Na krovu kule Sky View, na petnaestom spratu, nalazi se vrhunski a la carte restoran – HEDONE, u kom naši gosti mogu da uživaju u brižljivo odabranim i pripremljenim jelima mediteranske i internacionalne kuhinje i velikom izboru pića, odličnoj zabavi i relaksaciji, a sve u predivnom i romantičnom ambijentu sa pogledom koji se pruža na celi Budvanski zaliv. Restoran HEDONE je kategorisan sa 5 zvezdica zbog kvaliteta prostora, izbora jela i pića, pripreme, gostoprimstva kao i celokupnog utiska i tretmana koji se nudi gostima. Kreativna jela koja svojih izgledom mame da se probaju, brižljivo pripremljeni osvježavajući kokteli, odličan izbor svih vrsta vina samo su deo naše ponude. Za posebne događaje kreiramo i posebne menije i nudimo mogućnost organizacije poslovnih i svečanih ručkova i večera, raznih vrsta proslava, a sve u ugodnom ambijentu restorana uz laganu muziku i neponovljivu panoramu koja se pruža sa krova najvišeg objekta u Budvi.

Nesvakidašnji wellness & spa centar, samim tim što je pozicioniran na krovu Tre Canne je poseban i zanimljiv svim posetiocima. Prostire se na preko 1.200 m2 površine na kojoj posetioci mogu da uživaju u sadržajima Wellness & SPA centra i da doživljaj upotpune fenomenalnom panoramom kompletnog Budvanskog zaliva koje se pruža sa najvisočije kule u Budvi. Kada zakoračite kroz vrata Sky View Wellness & SPA centra, zakoračićete u oazu mira, u svet harmonije i potpunog opuštanja uz laganu muziku i mirise aromatičnih ulja. SKY VIEW Wellness & SPA je podeljen na više zona, te možete uživati u našem bazenu sa Budvom na dlanu, prepustiti se različitim tretmanima lica i tela koje će naše osoblje brižljivo odabrati za vas, ili jednostavno uživati u nekoj od sauna, hamamu, relaksirati se u tepidarijumu uz opuštajuće zvuke vode ili pak aktivno provesti vreme u našem fitness klubu. Svaki deo SKY VIEW Wellness & SPA centra je podređen relaksaciji i bijegu od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života.

Nudimo mogućnost organizovanja venčanja i raznih vrsta proslava u okviru bajkovite atmosfere restorana Hedone i spa centra Sky View.

www.trecanne.me

CENOVNIK ZA 2022.

Smeštaj Usluga 10.01. - 31.03. 01.04. - 30.04. 01.05. - 31.05. 01.06. - 30.06. 01.07. - 31.08. 01.09. - 30.09. 01.10. - 25.12.
1/2 de luxe (bez terase) BB 43 43 52 62 114 62 43
APP sa jednom spavaćom sobom (terasa, pogled grad) BB 49 51 62 72 135 72 51
APP sa jednom spavaćom sobom (terasa, pogled more) BB 54 60 70 81 145 81 60
Superior APP sa jednom spavaćom sobom (terasa, pogled more) BB 60 62 81 92 162 92 62

* Cene iz tabele na bazi noćenja sa doručkom po osobi i po danu izražene u evrima.
Legenda: BB – noćenje sa doručkom, APP – apartman


U cenu je uključeno
• smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom,
• troškovi organizacije putovanja,
• korišćenje zatvorenog bazena, spa centra i parkinga.

U cenu nije uključeno
• organizovani prevoz,
• međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
• fakultativni izleti,
• individualni troškovi


DOPLATE
* Doplata za jednokrevetnu sobu uvećava se za 80%.
* Doplata za polupansion iznosi 20 evra po osobi po danu (deca do 6 godina ne plaćaju, deca od 6-12 godina 10 evra po osobi),
* Boravišna taksa i osiguranje iznose 1,5 evra po osobi po danu, deca do 12 godina plaćaju 0,5 evra, a deca od 12-18 godina 1 evro.

POPUSTI
* Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe bez lezaja – besplatno,
* Treća odrasla osoba ima popust od 30% na cenu iz tabele.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Pet friendly
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele