0
0 reviews

Tre Canne Hotel 4*

Budva, Crna Gora
od 30€ / Po noći

Hotel Tre Canne smešten je na 150 metara od Slovenske plaže u Budvi i nudi bazen u zatvorenom i spa centar sa saunom, turskim kupatilom i masažama.

Apartmani poseduju sopstvenu terasu, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i dvokrevetnu spavaću sobu sa bračnim krevetom. Smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju grejanje. Sopstvena kupatila opremljena su bademantilima, papučama i besplatnim toaletnim priborom. Ostale pogodnosti obuhvataju trpezarijski sto, hidromasažnu kadu, frižider, peškire i posteljinu.

Na krovu kule Sky View, na petnaestom spratu, nalazi se vrhunski a la carte restoran – HEDONE, u kom n gosti mogu da uživaju u brižljivo odabranim i pripremljenim jelima mediteranske i internacionalne kuhinje i velikom izboru pića, odličnoj zabavi i relaksaciji, a sve u predivnom i romantičnom ambijentu sa pogledom koji se pruža na celi Budvanski zaliv. Restoran HEDONE je kategorisan sa 5 zvezdica zbog kvaliteta prostora, izbora jela i pića, pripreme, gostoprimstva kao i celokupnog utiska i tretmana koji se nudi gostima.

Ponuda objekta takođe uključuje usluge pranja veša, peglanja i hemijskog čišćenja. U objektu možete iznajmiti automobil, dok je Aerodrom Tivat udaljen 24 km. Aerodromski prevoz je dostupan uz doplatu.

www.trecanne.me

Cenovnik 2023.

Tip smeštaja Min osoba 10.01.-31.03. 01.04.-30.04. 01.05.-30.05. 01.06.-30.06. 01.07.-31.08. 01.09.-30.09. 01.10.-25.12. 26.12.-10.01.
Jednosoban apartman sa terasom i pogledom na more 3 34 37 44 50 97 50 37 60
Jednosoban apartman sa terasom i pogledom na grad 3 30 32 39 45 90 45 32 54
Deluxe soba bez terase 2 40 40 48 58 115 58 40 75
Dvosoban apartman sa terasom / pogled grad 4 75 80 115 133 175 133 75 115

*Cene su izražene u evrima po osobi/noći i uključuje noćenje sa doručkom.

U cenu je uključeno

 • smeštaj u hotelu na bazi odabrene usluge.
 • troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

 • organizovani prevoz,
 • međunarodno zdravstveno putno osiguranje,
 • fakultativni izleti,
 • individualni troškovi.

DOPLATE

Boravišna taksa i osiguranje

 • za odrasle iznosi 1,5 €,
 • deca od 12-18 godina plaćaju 1 €,
 • deca do 12 godina 0,5 € po danu.

Doplata za polupansion

 • 20€ po osobi/danu za odrasle
 • Deca od 6-11.99 godina plaćaju 10€ po danu
 • Deca do 5.99 godina ne plaćaju.

POPUSTI

 • Treća osoba ima popust 30%.
 • Jedna osoba (single use) plaća ukupnu cenu sa popustom -20%.
 • Deca do 12 godina imaju besplatan smeštaj.

PROGRAM PUTOVANJA

1 dan: Dolazak u hotel, ulazak u sobe/apartmane posle 14.00h. Smeštaj, usluga prema rezervaciji. Noćenje.
2 – poslednji dan: Boravak na bazi izabrane usluge. Noćenja
Poslednji dan: Usluga prema rezervaciji. Napuštanje soba/apartmana do 10.00h. Kraj programa.

NAČINI PLAĆANJA
Plaćanje se može izvršiti gotovinom, platnim karticama, čekovima građana, administrativnom zabranom ili uplatom na tekući račun organizatora putovanja. Plaćanje smeštaja, prevoza ili paket aranžmana kada je cena izražena u stranoj valuti se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate.
Cena koja je naznačena u katalogu, web stranici organizatora i ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora – reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minute ponude.
Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.
Prilikom potpisivanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM SKLAPANJA UGOVORA
• za celokupnu uplatu odobravamo popust %

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak minimum 15 dana pre puta.

3. UPLATA NA RATE ČEKOVIMA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora o putovanju, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo deo aranžmana koji se odnosi na smeštaj. Prevoz i ostale usluge se plaćaju najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12. tekuće godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana.

4. KREDITIMA POSLOVNIH BANAKA
• ceo iznos aranžmana se može izmiriti kreditima poslovnih banaka po važećim propisima. U tom slučaju Forza travel će, prilikom prijavljivanja, izdati profakturu na ukupan iznos koju će putnik predati poslovnoj banci radi odobravanja kredita.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA
• akontacija 30% prilikom potpisivanja ugovora. Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator, a jedan overeni primerak Rešenja korisnik treba da vrati Organizatoru putovanja najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15. u mesecu, a poslednja rata dospeva do 15. 12. tekuće godine. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

6. PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

NAPOMENA ZA SOPSTVENI PREVOZ
Putnici se smeštaju sami, na osnovu uputstava za sopstveni prevoz koje možete dobiti u agenciji. Parking na licu mesta je besplatan.

DODATNE NAPOMENE
• molimo vas da opise i fotografije objekata pogledate na našem sajtu.
• Smeštajni objekti koji u katalogu/vebsajtu nemaju oznaku kategorije, izvorno su preuzeti od vlasnika istih, te kao takvi predstavljaju domicilno važeću kategoriju, prema važećim propisima zemlje u kojoj se objekat nalazi.
• Organizator putovanja ne može uticati na jačinu wi-fi signala u hotelima/vilama
• Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije. Agencija Forza travel preporučuje putnicima da pre polaska na ovo putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja.
• Ulazak u sobe/apartmane pri dolasku je posle 14:00h,
• Napuštanje soba/apartmana je poslednjeg dana do 10:00h.

VAŽNE NAPOMENE
• Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.
• Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost oba roditelja na punoletno lice sa kojim putuju.
• Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora, polisa osiguranja IM-0008959, od 09.11.2021. god. osiguravajuće kompanije Globos Osiguranje. Turistička agencija Forza travel d.o.o. poseduje Licencu kategorije A, OTP 206/2021. od 29.11.2021.

Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja – turističke agencije Forza travel, licenca br. OTP 206/2021 od 29.11.2021. i usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanja – Forza travel turistička agencija, smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Upit Forza

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

PONUDA

Upit Forza Mobile

Pošaljite brzi upit

Godine deteta / dece

Hotelski sadržaj

Bar
Bazen
Fitness centar/teretana
Klima uređaj
Kuhinja
Parking
Pet friendly
Restoran
Wellness/spa
Wifi
CRNA GORA

Preporučujemo hotele